Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

БЕРБАТООООООВ!!!!!

Започната от DON Джолан, Септември 15, 2012, 02:33:57 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Той и "нашият" е фалшив, така, че не се усеща разликата ;)

TUISTERa

Не мисля , че е чак фалшив, ама излезе голям мизерник :) Незнам дали има някой друг толкова интелигентен футболист, само Божинката може да ги изпревари по минути извън игра :) и сега някой ще каже, че си взима парата и незнам си какво,  само дето нещо не го виждаме да играе последно време... Сега ще кажете , че е в отбора на кръга, само дето играе по един кръг на полусезон, докато има футболисти, които са в почти всички отбори на кръга...
Я си представете, Меси, Роналдо, Бейл, Рибери, Иниеста (мисля си за някой в италианското ама не се сещам, някой да помогне) Робен, Рууни, Ван Перси, Адебайор, Жиру или който и да е друг "тъп" нападател да играе 3-4 супер мача на полусезон(да не кажа сезон) и да го прославят така? Единствения , за който се сещам е Торес, ама той продължава да се опитва без значение колко много не му върви.

ivan_sv

Само не знам Жиру и Бейл какви футболисти са ?

eeevgeniii

Когато наричаш някой мизерник първо се огледай в огледалото но тъй като там се  вижда едно нищо по добре не казвай нищо че ставаш смешен и жалък- и не обяснявай на другите как черното било бяло а бялото черно-някои злобари няма да достигнат никога постиженията на Бербатов затова се изразяват по този начин тъй като са безгранично комлексирани и отчаяни до полуда :)

TUISTERa

Цитат на: eeevgeniii;297235Когато наричаш някой мизерник първо се огледай в огледалото но тъй като там се  вижда едно нищо по добре не казвай нищо че ставаш смешен и жалък- и не обяснявай на другите как черното било бяло а бялото черно-някои злобари няма да достигнат никога постиженията на Бербатов затова се изразяват по този начин тъй като са безгранично комлексирани и отчаяни до полуда :)

Ей, мистър отворко, внимавай на кого какво говориш. Тва да не ти е червената политическа тема. Ако нямаш какво да кажеш то поне бе обиждай! Ясно ли е да не ти кацна у северна България и да ти кажа кой е НИЩО! Обиждай някой друг щото нито ме знаеш нито знаеш какво е постигнал бербатов, би ли ми казал какви постижения има бе БОКЛУК такъв?!? Аз ли съм нищо? Ти какво си? Само в тоя форум се позволяват волни обиди по адрес на членовете! Това че други те оставят да обиждаш не означава че аз ще ти стоя. И ако ми кажеш колко игрални минути има за последните 3 сезона и какво е постигнал бербатов ще те видя колко си отворен. И къде беше той ня Фонала на Шампионската лига който бе игран от отбора за който той седеше? Престаравате се от тия свирки дето му ги правите. Аман от тъпоъгълни обиждачи!

atuani

Гордея се с Бербатов ,доставял ми е много много радост ,вярвам и за напред ще го прави  .

Какво повече очаквате от човека ? Да е      Меси   да е  Роналдо ... ? :hammer:
Чужд човек да е, ще го почита и уважава повече ;;basi
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

TUISTERa

Нищо повече не очаквам от Бербатов, харесвам го като футболист, но начина му на игра след като отиде в юнайтед вече промени мнението ми... С брат ми сме в постоянен спор аз виждам Берба , който не играе, който не е лидер, който отиде в малък отбор даси гледа рахата, той вижда по-голям футболист от Месси и Роналдо... Какво е постигнал си го е постигнал сам и си му е в неговия джоб. Той отказа да играе в национала на 30 години. Един голям футболист не би се отрекъл от родината си по този начин. Не ме интересува какви управления има бфс или държавата, футболисти от неговия ранг чувстват дълг да играят за родината си, а от него виждам по комерсиално кислене отколкото от Роналдо... Това е лично мнение и ако евжени се жегне от него ми е през ****

Cavalry

Цитат на: ivan_sv;297234Само не знам Жиру и Бейл какви футболисти са ?
Френски ръгбист и уелски спринтьор.

TUISTERa

Цитат на: ivan_sv;297234Само не знам Жиру и Бейл какви футболисти са ?

Цитат на: Cavalry;297254Френски ръгбист и уелски спринтьор.

И все пак с повече принос за отборите си, играещи и за националите си, едва ли Бейл се надява да вземе нещо с национала ама играе нали...

ВалчоП

Цитат на: tzvetann;297035Може би си прав... Попрочетох тук-там как горкия той се чувствал нещастен в Париж. Жив да го оплачеш. Да искаш да зарежеш космополитен и красив град като Париж, за да се забиеш в почти вечно мъгливия, мрачен, сив и дъждовен Албион. За пореден път се убеждавам, че в болшинството си футболистите определено главите не ги слушат. Както си имаше един хубав виц преди години - Здрави в краката, празни в главата  ;;650

По отношение на сравнението Лондон-Париж, бих казал, че е въпрос на вкус. На мен лично Лондон ми харесва повече, не само защото там виреят палми...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

GeorgiD

Цитат на: ВалчоП;297259По отношение на сравнението Лондон-Париж, бих казал, че е въпрос на вкус. На мен лично Лондон ми харесва повече, не само защото там виреят палми...

В Лондон виреят палми? :drink: Що ли като бях там не са ми направили впечатление :s101

За палми, баце, Барселона сигурно е номер едно, и не само де, по принцип безспорният град номер 1...

А между Лондон и Париж и аз бих избрал Лондон не само защото е финансовото сърце на Европата, и няма френски жабурняк ;;573

Антонио

И в Манчестър виреят палми - Уелбек примерно... ;;573
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Хигс бозон

Туку що по НТВ-ПЛЮС Футбол 2HD, коментирайки мача на Фулъм, коментатора обобщи сегашното ниво на Бербатов като "Отвратительное" и "Крайно неудовлетворителное".

ВалчоП

Цитат на: GeorgiD;297262В Лондон виреят палми? :drink: Що ли като бях там не са ми направили впечатление :s101

За палми, баце, Барселона сигурно е номер едно, и не само де, по принцип безспорният град номер 1...

А между Лондон и Париж и аз бих избрал Лондон не само защото е финансовото сърце на Европата, и няма френски жабурняк ;;573
На мен пък, всеки път като ходя в Лондон, всеки път ми правят впечатление.
p.s. В Барселона има и палми естествено, но по-скоро бих казал, че преобладават чинарите...
p.s.2.  спамя от скука в един самолет, пет часа полет, деца пърдят около мен, добре че на борда има wi-fi....
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Cavalry

Между другото това е едно от потенциалните нови попълнения на Арсенал - Джаксън Мартинес от Порто

Берба, отивай във фитнес залата ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания