Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за стар телевизор

Започната от hbprince, 08-09-2012, 21:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Veskop

Цитат на: hbprince;184797Момичето във Виваком спомена за HD приемник, когато подписах договора.
човек,как подписваш договор с HD приемници с тия допотопни телевизори?!? ;;601
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Дато

Цитат на: hbprince;184797Момичето във Виваком спомена за HD приемник, когато подписах договора.
В предния ми пост има информация за HD приемника. Надявам се до някъде да се изясни дали ще се получи свързването.

мнн

Цитат на: hbprince;184791А какво правят в такива случаи, ако не е тайна ? :D Защото съм се притеснил много, ако се окаже, че съм се прецакал така :D
модулатор, както са написали колегите преди мен. Просто инсталаторът (Виваком не са) информира Виваком и те доставят (предполагам, че има някакви условия).

hbprince

То нали казват, че инсталацията им е безплатна, дано и това е безплатно :D Съжалявам за допотопните телевизори, ама влагам пари в много други неща - и без това гледам много рядко телевизия, че да ми трябват златни телевизори ;)

slaitt

Цитат на: Veskop;184798човек,как подписваш договор с HD приемници с тия допотопни телевизори?!? ;;601

За пакет стандарт и екстра задължително се предоставя HD приемник и какво го бърка какъв е след като са безплатни и двата вида приемници
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

ВалчоП

На CRT телевизор да свържеш HD приемник през AV-RF преобразувател...

;;602
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

koko313

До сега, не видях да пише какъв е телевизора,,,,може би ОПЕРА, или Електрон 714, или Електрон 380ДБ, а може би е Велико Търново 84...!?
Ако е така купи си от, магазин за втора Употреба един телевизор 14", от 40 до 60 лв. а може би  някъде и за 20 лв. ще ти свърши работа.;;650 Наздраве за новия телевизор!
[SIGPIC][/SIGPIC]

themaster301

Има ли някъде  на втора ръка да се продава Loewe CRT 81 см ?
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

hbprince

Super General 21" е иначе. Има място за скарт букса, но е извадена от не се знае колко години, то си личи дупката за каква букса е била.

hbprince

Вързаха го с едно старо видео и сега няма проблеми:g035(1):

Brian

Цитат на: hbprince;184400Телевизорите са от 90 и някоя година, затова са така, пък досега не са правили проблеми, с голям екран са и затова сме ги оставили.

Е ти па сега с тези 21" ни разби представите за голям екран :worry:
;;612

gentu

Цитат на: d3v1c3nv11;185131Е ти па сега с тези 21" ни разби представите за голям екран :worry:
-а това?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Brian

Аз на такава "плазма" гледах нашите волейболисти като паднаха в едно барче пътем в Широка Лъка ;;513
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания