Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове

Започната от atuani, Септември 07, 2012, 03:45:03 PM

« назад - напред »

Цец0

Тази година топката си беше жив полов орган.... Не може, а и не е нормално в 59-тата минута да ми удължаваш срока за гласуване само защото точно тогава се разрази скандала с глупостите, които изговори Блатер и зализания педераст класира сам Португалия на световно...Още тогава ми стана ясно, че всичко е постановка. Поне малко този ревльо ще се поуспокои и ще се кротне, ако не друго.....

TUISTERa

Няма как Меси да се харесва на всички... Има хора, които не изтърват мач за да го гледат ама не признават...Ами ако Барса бяха направили силен сезон какво щяхме да говорим сега?
Единствената незаслужена топка е на Роналдо тази година, според мен я заслужава точно толкова колкото и Меси... Ама нямаше как да не му я дадат вече... Можеше да се откаже от футбола

БОБИ

Цитат на: Дедал;299252От тия 4 само едната може да се каже ,че е незаслужена (Шави и Иниеста) . Тая година и Ибрахимович имаше повече заслуги от Роналдо за "топката" .:)

Иниеста заслужаваше да и какво стана.....

Дедал

Каквото и с Рибери днес ;;573  , но с лекото уточнение , че тогава Меси беше част от отбора спечелил всичко на клубно ниво (а не калъфки :)) , но с мижаво представяне в националния .;;650

БОБИ

Лионел Меси прие спокойно избирането на Кристиано Роналдо за носител на Златната топка за 2013-а година и го поздрави за успеха.
 Аржентинецът спечели отличието предишните 4 години, но сега въпреки че бе в тройката, бе с минимални шансове за успех предвид контузиите, които имаше.
 ,,Искам да поздравя Кристиано, защото той е победител и заслужава отличието. Нямам какво друго да кажа. Мисля, че годината бе добра за нас тримата. Няма от какво да се оплаквам и да се извинявам" заяви той.
 Запитан как ще коментира сълзите на Роналдо, той отговори: ,,Това е нормално, тъй като моментът е силно емоционален".
 На въпрос дали нещо щеше да бъде различно, ако не бе пропуснал толкова време от сезона поради контузии, той каза: ,,Не зная. Прекарах доста време извън игра, пропуснах полуфинала в Шампионската лига, а и през този сезон имах проблеми, но това е част от футбола. Кристиано обаче е заслужен победител".
 ,,2013-а бе наситина трудна за мен и тона се само заради травмите, които имах, но заради всички неща, които се казаха за мен и семейството ми. Надявам се, че през 2014-а просто ще се наслаждавам на футбола" каза още Меси.

Цец0

Цитат на: БОБИ;299264Лионел Меси прие спокойно избирането на Кристиано Роналдо за носител на Златната топка за 2013-а година и го поздрави за успеха.
Боби, това го казва Меси.... Спомни си само какви змии и гущери бълваше зализания предишните години. И сам си направи извода кой кой е и кой какво има на горния етаж ;;650

Чък Норис

Цитат на: Дедал;299252От тия 4 само едната може да се каже  ,че е незаслужена (Шави и Иниеста)  . Тая година и Ибрахимович имаше повече заслуги от Роналдо за "топката" .:)
Айде бе :lol15: Роналдо победи в директния сблъсък и затова я заслужава повече от Ибра.
2010 Ограбиха Шнайдер
2012 Гнома никакъв го нямаше и не я заслужаваше, Иниеста трябваше да я вземе.
За 2009 и 2011 на който и да я бяха дали от Барселона нямаше да сбъркат.

ПП: Я барселонци да кажат като ги няма Шави и Иниеста гнома като какъв играе?

Дедал

Цитат на: Продуцентът;2992722012 Гнома никакъв го нямаше и не я заслужаваше, Иниеста трябваше да я вземе.

И както никакъв го нямаше вкара към 100 гола ... :)

Чък Норис

На Осасуна и Хетафе, кажи с какво допринесоха тези голове?

Дедал

Не само ... и доколкото помня станаха шампиони.
А Криско тая година какво игра пролетта и в началото на есента ? И що ли ПУртогалия се наложи да играе бараж (срещу "умрелите" шведи ) като в групата им бяха конкуренти единствено с Русия (и там са "звезда" до "звездата" :hammer:)?
 Не ме разбирай погрешно - не съм искал Меси да взема Топката - според мен даже тая година трябваше да е извън тройката - моето класиране за 2013 -1. Рибери , 2.Ибрахимович , 3.Кр. Роналдо
;;650

Pipp0

Цитат на: БОБИ;299246Беше като пиколо....;;516

хаха ще поноси Златната топка на Кристиано;;516
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

Чък Норис

Цитат на: Дедал;299276Не само ... и доколкото помня станаха шампиони.
Я пак? На плейстейшън може би :worry:
През 2012-та гнома го нямаше, вкарваше само на слабаците, Барца остана с калъфка в Испания, а най-добрият им играч беше Иниеста, който с Испания взе Евро 2012, опресни си памета, че нещо имаш бели петна.

Борчо

Нека и зализания се порадва малко, на Меси му писна вече да взима това отличие, а иначе Рибери я заслужаваше ;)

А това как е бил облечен какво го гледате, той да не е манекен ;;573

ivailo

от къде мога да си сваля мача атлетико мадрид барселона който се игра в събота 11 януари.благодаря.

mad_07

Цитат на: ivailo;299294от къде мога да си сваля мача атлетико мадрид барселона който се игра в събота 11 януари.благодаря.
http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=5ac089549c52ee9e6582afa901b1143defa6eb59
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания