Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове

Започната от atuani, Септември 07, 2012, 03:45:03 PM

« назад - напред »

дрим

Цитат на: РИКИ;338324Айде стига с тая кауза - кое  им е прекрасното?Това,че вратаря е най-добрия им игач ли?В белите държави това не е фактор за добро представяне.:lol15:

Рики, няма кауза, дразнят ме, онзи ден срещу нас, направо ме извадиха от обувките. Но пич до 76 мин срещу Реал и държиш 1:1. Спомняш ли си в тази минута преди 8 години на нашия мач с Барса, колко беше резултата?
Дразнят ме и не мога да ги дишам, но на черното бяло няма как да кажа!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Цец0

Цитат на: Дезео;338326Шапка ти свалям, цял мач да критикуваш отбора играещ срещу европейският шампион.......:lol15:
Нищо ново под слънцето. През 2006 и един друг БГ отбор игра срещу действащия европейски шампион....много преди едно парвеню да реши да препере някои лев през футбола. И тогава при гол срещу този отбор едни олигофрени от едно стадионче в Борисовата градина пускаха ракети и заря....ама тогава това не правеше същото впечатление, нали? Колко удобно....

dzumba

Цитат на: РИКИ;338327И кво прайм сега???Дори и сокака замлъкна...

Айде вземи млъкни и ти!

РИКИ

Цитат на: дрим;338330Рики, няма кауза, дразнят ме, онзи ден срещу нас, направо ме извадиха от обувките. Но пич до 76 мин срещу Реал и държиш 1:1. Спомняш ли си в тази минута преди 8 години на нашия мач с Барса, колко беше резултата?

Разбирам те,но един мач е 90 мин и е много грешно да тръгнеш да го делиш на сектори.Всеки отбор си има някаква тактика и стртегия,която не винаги отговаря на твоето виждане за развоя му.;;650

njor

Цитат на: дрим;338330Рики, няма кауза, дразнят ме, онзи ден срещу нас, направо ме извадиха от обувките. Но пич до 76 мин срещу Реал и държиш 1:1. Спомняш ли си в тази минута преди 8 години на нашия мач с Барса, колко беше резултата?

Уважението на противника няма нищо общо с харесването, но само силните (големите)могат да уважават противника.:;810
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

zita74

Знам, че съм тъпо парче, ама вие вЕрно ли си мислЕхте, че ще дойде рефер да свири 50/50?

jovito

Цитат на: РИКИ;338313Българчето Марселинио без малко да вкара гол...Да живе България...Да ти еба и каузата...:lol15:
Арсенал какво да кажат,като преди нямаха нито един англичанин,ама вие като обирахте едно време футболистити от цяла България,дано още 100 г да не ставате шампиони

bu12tras

Прав си , и аз не мога да ги дишам и донякъде исках да видят какво е да се свири само за силния , но в същото време тоя шотландски престъпник им еба майката. Можеха спокойно да бият зализания португалски мангал ,но само и единствено тоя педал съдията им попречи.

dzumba

дрим

Цитат на: РИКИ;338334Разбирам те,но един мач е 90 мин и е много грешно да тръгнеш да го делиш на сектори.Всеки отбор си има някаква тактика и стртегия,която не винаги отговаря на твоето виждане за развоя му.;;650

Никога не съм вярвал, че този мач може да излезне "Х", но факт е, че си мислех, че до 30 мин на първото полувреме ще е 0:4.
А съдията се уплаши да не стане грешка и почна да си свири на гайдите.

Още нещо, щом Роналдо почна да симулира за бавене на време, значи шубето е голям страх ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

РИКИ

На теб като на първолак ли да ти се обяснява,че никой не ходи да агитира за Арсенал и ако те загубят - губи цяла Англия?:lol15:

zita74

Комплименти за Лудогорец, че обезличиха нинам колко струващите прасета на :19::19::19:Реал!

РИКИ

Цитат на: jovito;338337Арсенал какво да кажат,като преди нямаха нито един англичанин,ама вие като обирахте едно време футболистити от цяла България,дано още 100 г да не ставате шампиони

На теб като на първолак ли да ти се обяснява,че никой не ходи да агитира за Арсенал и ако те загубят - губи цяла Англия?

Цец0

Цитат на: dzumba;338339Не мога да гледам!
Ти да не си очаквал нещо по-различно? Аз съм доволен донякъде, че свирят така срещу тях... Нека усетят какво е на БГ отборите когато играят срещу тях... И не толкова футболистите да го усетят, а онези 2 мекерета... Кирето и Петричев.

bu12tras

Поредния бритиш хомусекшуал подиграл се насред София

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания