Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове

Започната от atuani, Септември 07, 2012, 03:45:03 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

atuani

2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Нандо

Arsenal - Fulham
tv Zimbo eutelsat 10e 10756 v 2480 7/8 dvb-s FTA!!!

atuani

Много добра игра на Бербатов  ;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Нандо

Дедал

Хвърлям по поглед отдалеч - гледам Фулъм удържат 0-0 - сигурно глупака Сандерос не играе , за да са издържали толкова :) , пфу урочасах ги -1-0 за Арсенал.

Cavalry

Пълнят ми душата топчиите този сезон - отдаденост, самочувствие, спокойствие, знаят какво да правят във всеки един момент. А халфовата линия е жестока, изгрява нова звезда на хоризонта - германецът Серж Гнабри. Много си приличат визуално с Окслейд-Чембърлейн и са еднакво талантливи.

Цец0

Цитат на: Cavalry;300361германецът Серж Гнабри.
100% чистокръвен ариец... Точно като другата ви звезда Мемед (Месут) :;810:;810:;810

Cavalry

Aз затова го написах, за да го изтъкне някой Бай Ганьо тука.

Цец0

Цитат на: Cavalry;300412Aз затова го написах, за да го изтъкне някой Бай Ганьо тука.
А след като си си мислил нещо такова дали и твоето мислене не е Бай Ганьовско? Опита да се направиш на оригинален, ама нещо не ти се получи ми се струва :lol15: И докато Германския отбор се пълни с "немци" като вашите, то ще стават по-атрактивни, но за съжаление все по-ялови.... Баш като топчиите :worry:

Cavalry

Какво да се опитвам да правя точно в този форум, тук коментирате футбол като селяндури на ракия, ти не правиш изключение очевидно. Все едно ми пука, че майката на Гнабри е решила да спи с африканец, след като продукта си го бива. Иначе не те съветвам да започваш разговор на тема ние и вие, защото освен че трябва да целуваш задника на Абрамович си принуден да гледаш и отвратителен футбол.

Цец0

Абрамович? Моите любимци? Нещо тотално си се объркал ми се струва, ама както и да е...  :) А продукта дали го бива или не не ме интересува, особено когато не играе в моя отбор. Но е факт, че откакто Германия започна да играе с подобни "немци" в отбора си, то е редовно абонирана за калъфките....дали случайно или не, но точно като твоите любимци. И за ваше нещастие тази година направихте сравнително читав отбор, но пак ще вземете калъфки. Най-вече заради убийствената форма, в която навлязоха Сити....

Cavalry

Значи отбора е читав, ама немците са калпави. Мертезакер поне достатъчно горд тевтонец ли е да отговаря на твоите расови изисквания, рус и синеок Цветане? Кога и дали ще станем шампиони не ми е основна цел в живота, аз съм виждал много титли и не съм виждал титли. Ако реша да стана някой банален фен като теб ще стана от Барселона и ще си говорим разгорещено за Златната топка и новата песен на Преслава.

Цец0

Относно "расовите ми изисквания" мисля, че или прекаляваш или се правиш на ударен за това, което имам предвид... Но както и да е. Все пак съм горд, че имам "честта" да комуникирам с не банален футболен фен като теб. Не всеки ден по форумите се срещат такива капацитети на тема английски футбол. Респект :;810:;810:;810
А за музиката бих предпочел да си говорим за новия хит на Андреа, а не на Преслава :;803

ВалчоП

Топчиите все още се задържат на върха, но все ми се струва, че трудно ще издържат до края на сезона и ще вземат да подмокрят барута на финала... :s101
Не знам как да го обясня, но ми се струват по-рехави и по-крехки от останалата конкуренция в топ четири.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Цец0

Цитат на: ВалчоП;300420Топчиите все още се задържат на върха, но все ми се струва, че трудно ще издържат до края на сезона и ще вземат да подмокрят барута на финала... :s101
Не знам как да го обясня, но ми се струват по-рехави и по-крехки от останалата конкуренция в топ четири.
Да, задържат се. Но им виж програмата, която имаха в последните 6 мача и ще ти стане ясно защо стана така. Откакто Сити ги обезкости и направиха след това постното нулево реми с Челси не са играли нито един по-сериозен и напечен мач с отбор от първата 7-ца. Дори победите над Нюкасъл и Кардиф бяха с изключително голяма доза късмет. А няма да издържат до края първо защото нямат нужния опит и самочувствие и второ - нямат дълга скамейка. Ако Барселона отстрани Сити от ШЛ и Сити се концентрира в първенството просто не виждам кой ще ги спре.

P.S. Валчо, а ти Преслава или Андреа предпочиташ? :D

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания