Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

800 000 души за референдум за АЕЦ "Белене"

Започната от GeorgiD, Юли 27, 2012, 09:23:35 PM

« назад - напред »

pgi

Не виждам емотикон за прост комунист...
Параболи: 90см, 180 см; Офсети: 2хTriax 110, 60см, 90см; Vu+Solo2; Octagon SF8008, DM500S; Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR; DiSEQ 8/1

garanciq

Цитат на: pgi;176712ама не и комунистите, те интелигенция не търпят, направо я избиват.
Така си мислиш.След като убиеха бащата взимаха децата за снахи и зетъове.Куца комунистка за красавец наследник на капиталист или обратното.После 45години ги гледахме как си живеят живота докато мутантите им не ги напънаха че лапат много малко.И хоп демокрация.За кой омъжиха Людмила?За Чегевара или за батето?

Чушкопека

Абе ние сега в гаража ще строиме ли АЕЦ КОКОШИМА 1 или няма? Строителната площадка е готова

GeorgiD

Цитат на: pgi;176727Не виждам емотикон за прост комунист...

А аз не виждам едно смислено, аргументирано мнение от теб. Само тролиш.

Като си толкова голям привърженик на тезата, че интелектът определя материалното състояние, ще обясниш ли защото НЕкомунистическата система в БГ лишава толкова много хора с висше образование дори от един шанс да започнат някаква нормална работа?

Аз мисля да ви напускам, оправяйте се. Дано прочета и нещо смислено от тук нататък. Не само хейтърски изказвания. ;;650

;;513

Чушкопека

Цитат на: pgi;176727Не виждам емотикон за прост комунист...
ПГИ, аз съм социалист. И не ме е срам да го кажа. В конституцията на Републиката е споменато, че нашата страна е социална държава. Не може да има самозабравили се мафиоти и бедни женички, които едвам изкарват двата края. Социалист не значи комунист. Знаете ли, че във Финландия катаджийската система за глоби е вързана към база данни и ако аз примерно превиша скоростта с 30-км/ч ще ме глобят 200 евро, а CEO на NOKIA в Турку са го глобили 200 000 евро, защото сверяват според заплатата ти. Е те комунисти ли са?

ВалчоП

Цитат на: GeorgiD;176739защото НЕкомунистическата система в БГ лишава толкова много хора с висше образование дори от един шанс да започнат някаква нормална работа
Това не е вярно. В комунистическо време бях разпределен след дипломирането си в някакъв завод в Драгоман. Това не е шанс - това е директива. При отворената икономика шансове - бол, използвах няколко, смених 2-3 фирми и накрая намерих това, което исках. И граници не ме спират, нито партийни секретари. А в некомунистическа Бавария, вишистите ги търсят със свещ!
Понятно, дорогой?

;;650
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Emo75

Аз съм втрещен ! Все си мислих, че тук в повечето случаи сателитаджиите са отворени хора, ама нейсе... Ронят се сълзи, черно бели снимки от манифестации...трогателно !
 Нямаше да ми прави толкова впечатление, ако "другарите", по които толкова тъгувате не бяха еб*ли майката до четвърто коляно назад на всичко що е в моя род ! Срам ме е, че живея в страна с такива заблудени душици....така си умря и дядо ми ...срамувайки се !
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

preslav

Не знам за какъв комунизъм говорите,то до дестина години и Българи няма да има в таз държава.

yavor1

Цитат на: GeorgiD;176708Ти въобще осъзнаваш ли каква политика води сереГей и партията му, и каква е била политиката по време на Тодор Живков?!? Този човек сигурно постоянно се обръща в гроба като гледа "последователите" си докъде докараха страната. До самото дъно.

Централизирана планова икономика е по-съвършена в същността си от капиталистическата НЕпланова такава.

Много си отворен сега, ама утре (недай си Боже) като останеш без работа, да не запееш друга песен.
Комунизмът като идеология е най-доброто за хората. Сега имаш някаква система, в която големите мегакорпорации и банките са богати, пък останалият свят мизерства.

Не казвам, че по времето на Тодор Живков системата е била идеален комунизъм, но със сигурност в бъдеще, когато човечеството еволюира и е готово да приеме, системата ще бъде точно такава. Всички ще имат равнопоставен достъп на ресурсите. Беез пари, естествено.

И още веднъж ако споменеш сереГей като еди-чий-си-кумир, ще те помисля за бавнозацепващ олигофрен. ;;650

типично по КОМУНИСТИЧЕСКИ:lol15:
аз конкретни въпроси ти задавам, ти за ухото се хващаш:worry:

пак повтарям въпросите към теб:

ти работиш ли, ако случайно да, то колко години  трудов стаж имаш, имаш ли семейство, деца или поне котка за която да се  грижиш?
или си платен полит работник :lol15:

знам , че няма да кажеш истината, защото ще изглеждаш смешен, може и да  поизлъжеш, но от всичките ти писания се усеща една безгрижна  безхаберност :worry:

ако толкова много си загрижен за благоденствието и бъдещето на България,  може би ще провериш какви са пораженията от чернобилската аец върху  населението на страната.

само ще спомена, че любимите ти партийни ръководители пазеха в дълбока  тайна аварията, а гражданите манифестираха с плакати КПСС-БКП Вечна  дружба и други подобни, които те просълзяват.
Нооо , цялата тази манифестация се провеждаше под радиоактивен дъжд с горещи частици :lol15:

да живеят всички БКП-та по земните кълбета :lol15:

garanciq

Цитат на: ВалчоП;176761Това не е вярно. В комунистическо време бях разпределен след дипломирането си в някакъв завод в Драгоман. Това не е шанс - това е директива. При отворената икономика шансове - бол, използвах няколко, смених 2-3 фирми и накрая намерих това, което исках. И граници не ме спират, нито партийни секретари. А в некомунистическа Бавария, вишистите ги търсят със свещ!
Понятно, дорогой?

;;650
                                                                        ВалчоП нещо  слъгваш.Явно не бачкаш като хората там.Човек работещ в бавария  не пише по 1000 поста а бачка.Или  само клатиш клавиатурата на мама и тати в фирмата.А тва за инженерите от БГ и свеща го забрави.

register

Цитат на: Emo75;176765Аз съм втрещен ! Все си мислих, че тук в повечето случаи сателитаджиите са отворени хора, ама нейсе...
нещо си се объркал... "сателитаджийте" са хора над 35-40 години вълнуващи се от това какво "се гледа" по телевизора

за младото "отворено" поколение телевизията е отживелица като грамофона и радиоточката

Хиена

Цитат на: preslav;176768Не знам за какъв комунизъм говорите,то до дестина години и Българи няма да има в таз държава.

Е как бре, виж как ни убеждават, че БГ е прекрасно място за живеене..
Хората се плодят, просто е рай.
Само не мога да разбера що не седят с нас в рая, ми бягат навън и после ми дават наклона на ...
Тези дето работят що годе добре платена работа сънуват кошмари да не би да се смени власта или някой от милионите доброжелатели няма му лисне канчето.
Малкия бизнес е тотално смазан, средния както вървят нещата скоро ще го довършат, едрия тотално се развива, щото безработица колкото си щеш, а българина е на колене да лиже то*карлаци за 300 левчета.
Ех, чак отново се влюбих в БГ.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

preslav

Цитат на: Хиена;176787Е как бре, виж как ни убеждават, че БГ е прекрасно място за живеене..
Хората се плодят, просто е рай.
Само не мога да разбера що не седят с нас в рая, ми бягат навън и после ми дават наклона на ...
Тези дето работят що годе добре платена работа сънуват кошмари да не би да се смени власта или някой от милионите доброжелатели няма му лисне канчето.
Малкия бизнес е тотално смазан, средния както вървят нещата скоро ще го довършат, едрия тотално се развива, щото безработица колкото си щеш, а българина е на колене да лиже то*карлаци за 300 левчета.
Ех, чак отново се влюбих в БГ.
Точно и на място.Топим се като нация.;;650

Emo75

Цитат на: register;176784нещо си се объркал... "сателитаджийте" са хора над 35-40 години вълнуващи се от това какво "се гледа" по телевизора

за младото "отворено" поколение телевизията е отживелица като грамофона и радиоточката

Въобще не съм се объркал. Едно време са ни влизали в къщи заради това което дори "се слуша" !
А и млад, толкова промит мозък на тема комунузъм с архивни кадри от 79г. тук не видях.
Vu+ SOLO2 ; DM800SE ; DM800 ; DM500 ; SONY KDL-46HX720, LG 42LD750
Toroidal 90 {42E; 39E; 28,2E ;23.5Е; 19E; 16E ; 13E;10Е: 9E; 7E; 4,8E; 0,8W; 4W} ; TRIAX110 {75E<-->30W}; offset 140; EMP 16:1 ; EMP 9:1

ВалчоП

Цитат на: garanciq;176782                                                                         ВалчоП нещо  слъгваш.Явно не бачкаш като хората там.Човек работещ в бавария  не пише по 1000 поста а бачка.Или  само клатиш клавиатурата на мама и тати в фирмата.А тва за инженерите от БГ и свеща го забрави.
Не бачкам като някои от хората, вярно е. Как го правя сам си знам, и сам съм си го постигнал, без връзки и роднински протекции и още повече без партийни директиви. Учене, квалификации, езици, опит, търпение и постоянство - само на това разчитам и знам, че ако се проваля - сам съм си виновен, а не чоко и боко. Не чакам някой отгоре да ме оправя, нито да ми построи накаква ядрена мощност, с която незнайно защо трябва да съм горд. А баварската свещ няма да я забравя цял живот. Никога. ;;650.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания