Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Евротъпанари" 2012

Започната от пламен83, Юли 12, 2012, 10:16:52 AM

« назад - напред »

Миро

То и вие сте играли, ама на олимпийския принцип. Така, че спри да говориш глупости. :worry:

Antonio

Ние изпуснахме поне 50 положения,въпрос на късмет, ония имаха две полжения цял мач, а вие какво направихте,гледахте как се забавляват Сараево и ви набутаха 3 гола а можеха още два пъти по толкова да ви напълнят кошарата.:worry:
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

gentu

Цитат на: DON Джолан;175920Чорбарите са сформирали гей-дружинка "Захаринка" ;;573
-а преди к`во беше:
[VBOX7]e16fc7e5[/VBOX7]
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

tonivet

Според мен крайно време е да намалят отборите в А група на 10 и да направя една Б група от 16 отбора, че да се вдигне малко нивото на бг футбола. Сега половината отбори в А група са пълнеж, на кой му се гледа Монтана - Пирин Гоце Делчев да речем?

Дедал

След снощното отпадане на ВСИЧКИТЕ ни отбори , имате ли представа колко жалко изгледат настоящите ви спорове :lol15: - тръгнали да си ги мерят кой по-слаб :lol15: .  Тия заслужават цялото първенство 2012-2013 да се играе при "закрити врати" и без ТВ излъчване /то като че ли има идиот да им даде 5 млн. за правата :lol15: / .

п.п. А "БАТЕ" трябва да издигнат паметник на Ст.Стоилов :lol15: .

gentu

Цитат на: Дедал;175952п.п. А "БАТЕ" трябва да издигнат паметник на Ст.Стоилов .
-до този дето Янето ще го издига на Цв.Цв. ли?:s103
Цитат на: haha;175953http://football.sportal.bg/news.php?news=377399
-казах аз че кинтите пак ще се избиват ,ама от другото място.;)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Дедал

Без "правилния футбол" на Ст. Ст. , БАТЕ никой нямаше да ги е чувал .;;650

Sisyphus

Като гледам коментарите тук се сещам за приказката - Не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.

GeMGeorgiev

Да почива в мир бг футбола!!!

themaster301

Цитат на: Дедал;175957Без "правилния футбол" на Ст. Ст. , БАТЕ никой нямаше да ги е чувал .;;650

Има разлика от мура , които вече ги има и повече никои няма да ги чува.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Дедал

Цитат на: Дедал;175952След снощното отпадане на ВСИЧКИТЕ ни отбори , имате ли представа колко жалко изгледат настоящите ви спорове :lol15: - тръгнали да си ги мерят кой по-слаб :lol15: . .
 .

:hammer: Има ли смисъл още да се обсъжда кой е по-слаб.

haha

Цитат на: themaster301;175961Има разлика от мура , които вече ги има и повече никои няма да ги чува.

Не бъди толкова сигурен,че ставате смешни.:lol15:

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания