Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

спама

vanka

Здравейте.
От снощи 11.02. доставчик на IPTV спря излъчването на мачовете от Висшата лига/черен екран/  с надпис Текущото предаване не е достъпно за излъчване на вашата територия.Беше по време на мача Съндърланд-Ливърпул.Писах им през нощта и се извиниха любезно че това е изискване на правоносителите и те са първите които се съобразяват с това.
Имате ли същия проблем с други доставчици на IPTV или това предстои?

pe6ogo6o1

Цитат на: vanka;610147Здравейте.
От снощи 11.02. доставчик на IPTV спря излъчването на мачовете от Висшата лига/черен екран/  с надпис Текущото предаване не е достъпно за излъчване на вашата територия.Беше по време на мача Съндърланд-Ливърпул.Писах им през нощта и се извиниха любезно че това е изискване на правоносителите и те са първите които се съобразяват с това.
Имате ли същия Vпроблем с други доставчици на IPT или това предстои?
Това не може да се случи, ако гледаш български платени спортни канали, от легален български доставчик. Вече има и варианти на цена две бири в заведение месечно да си гледаш без такива проблеми.

vanka

Цитат на: pe6ogo6o1;610151Това не може да се случи, ако гледаш български платени спортни канали, от легален български доставчик. Вече има и варианти на цена две бири в заведение месечно да си гледаш без такива проблеми.

Гледам от легален оператор за  българи в чужбина   elemental.tv

oldgraf

На сайтът им пише, че за територията на България не се предлагат TV каналите на Nova и bTV:s101

vanka

Цитат на: oldgraf;610155На сайтът им пише, че за територията на България не се предлагат TV каналите на Nova и bTV:s101

Да де,но аз съм в чужбина:)Няма проблем ,оправям се,но ме изненадаха неприятно.

oldgraf

Аз те прочетох, просто се чудех защо не ги предлагат за тукашните

pe6ogo6o1

Цитат на: vanka;610158Да де,но аз съм в чужбина:)Няма проблем ,оправям се,но ме изненадаха неприятно.
Ако искаш, пиши ми на лично и ще ти кажа, как и какво можеш да тестваш безплатно и гледаш в чужбина (и у нас) за 4Е/мес.

Veskop

Не знам каква е причината да се пускат постоянно някакви плейлисти, който траят не повече от ден-два ... :s101
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

petio8888

Цитат на: Veskop;610229Не знам каква е причината да се пускат постоянно някакви плейлисти, който траят не повече от ден-два ... :s101
Причината е ,че  за  всеки  влак  си  има  пътници,нете  устройва  подминаваш,аз  така  практикувам.

Veskop

И аз така практикувам, но над 1000 страници, абсолютно излишни ми идва в повече .... ;;basi
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания