Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

Alex_DragonPL2

Някой ще ми дъде ли линк за BNT 1,BTV,Nova,BTV Action,BTV Cinema,BTV Comedy,BTV Lady,Kino Nova,Diema,Diema Family,Скат,Евроком,Alfa,Bulgaria on Air,
Bulgaria 24,Fox,Fox Life,Fox Crime,Axn,Axn Black,Axn White,Българска Свободна

Телевизия,Канал 3,Телевизия Европа,CNN,DW,France 24 Francais,France 24 English,Rossia Today HD,Russia Today,Planeta RTR,Russia 24,Al Jazeera

Чанев

Цитат на: Alex_DragonPL2;506419Някой ще ми дъде ли линк за BNT 1,BTV,Nova,BTV Action,BTV Cinema,BTV Comedy,BTV Lady,Kino Nova,Diema,Diema Family,Скат,Евроком,Alfa,Bulgaria on Air,
Bulgaria 24,Fox,Fox Life,Fox Crime,Axn,Axn Black,Axn White,Българска Свободна

Телевизия,Канал 3,Телевизия Европа,CNN,DW,France 24 Francais,France 24 English,Rossia Today HD,Russia Today,Planeta RTR,Russia 24,Al Jazeera

другите си ги извади сам ...

Alex_DragonPL2

Как да направия линковете да работят??? Незнам как!!!!!

Alex_DragonPL2

Все пак ми дайте някъква помощ аз съм все още дете!

bonbonko

Цитат на: Alex_DragonPL2;506432Все пак ми дайте някъква помощ аз съм все още дете!
https://dox.abv.bg/download?id=abc2651843

гледа:a0335:;;650

бонго

Цитат на: Alex_DragonPL2;506432Все пак ми дайте някъква помощ аз съм все още дете!

Имате поша .Трудно ще ти помогнат ..

Петкови

До бонго, bonbonko и другите  потребители който знаят и биха помогнали, само да имат желание: Помогнете, може и на лично, бих се радвал също! При server udpxy понякога има ограничение от 3-ма човека. Понякога закъснявам и вече за заети, обаче има случай когато за мое щастие се закачам в тази бройка и съм намирал страхотни неща. Обаче в момента който изляза от канала, бройката ми се освобождава нормално и до часове идва потребител който знае как стават нещата и ме прееб...а. Прави така нещата че е вкучен 24 часа в денонощието и всичко преклучва. На дали гледа денонощно една и съща телевизия.

Вбесявам се, подскажете как поне като има късмет така да направя, че да си запазя реда. Наистина се нуждая от това.
Благодаря на всички.

woobu

Цитат на: Петкови;506496До бонго, bonbonko и другите  потребители който знаят и биха помогнали, само да имат желание: Помогнете, може и на лично, бих се радвал също! При server udpxy понякога има ограничение от 3-ма човека. Понякога закъснявам и вече за заети, обаче има случай когато за мое щастие се закачам в тази бройка и съм намирал страхотни неща. Обаче в момента който изляза от канала, бройката ми се освобождава нормално и до часове идва потребител който знае как стават нещата и ме прееб...а. Прави така нещата че е вкучен 24 часа в денонощието и всичко преклучва. На дали гледа денонощно една и съща телевизия.

Вбесявам се, подскажете как поне като има късмет така да направя, че да си запазя реда. Наистина се нуждая от това.
Благодаря на всички.

рестарт няма ли това udpxy

woobu

Цитат на: Чанев;506425Веднага :
 #EXTINF:0,BNT1
https://alexas.bgflix.com:2096/BNT1.m3u8?p=wdc1.bgflix.com:1235&ps=s
Защо заблуждаваш човека не мога да те разбера?

Цецо67

Цитат на: bonbonko;506436https://dox.abv.bg/download?id=abc2651843

гледа:a0335:;;650

Не работи за съжаление...

мони2

Цитат на: Петкови;506496Вбесявам се, подскажете как поне като има късмет така да направя, че да си запазя реда. Наистина се нуждая от това.
Благодаря на всички.

И да се вбесяваш, и да не се вбесяваш, все тая. Админът е стартирал проксито с три кънекции от неговата си машина и ти нищо не можеш да направиш, освен да го рестартираш до момента, в който се намъкнеш вътре. Лошото е, че и другите го правят и обикновено "глеТката" е за кратко време.

Другите ползват рестриймърски панели, където една от функциите на софтуера е да смуче даден канал, и ако пропадне връзката, да рестартира проксито, докато се намъкне пак.

Но обикновено тия проксита с 1-2-3 кънекшъни не живеят дълго.

Петкови

Да мони. Рестриймърски панели викаш. Не се ядовам за това,че човека позволява само 3. Това си е решил така  е направил. Вбесяваме това че, тези тримцата, винаги са различни и не пускат кокала, когато не им трябва канала. Говоря, за различни проксита с три кънекции, влезат ли трима явно стова което викаш и з аостаналите проксито е аут за всички времена. Ще видя за тези Рестриймърски панели но на първо чете не ми харесва така. Егоиска работа. Помислих, че се използва някакъв тип сървар. Където се лъже прокстито. След сървъра може да се закъчат 100 човек ако има разрешение за това. Както мисля че се прави с ония адреси където е възможно само 1 човек пък се да използва от 600:

Цитат на: мони2;505833Цитирай:
Първоначално написано от GkYssl  Вижте мненията
Бачка си без парола.

landiptv.live:8080 Status: Active Created: 08-Feb-19 17:11:55 Expires: 08-May-19 16:11:55 Active Connections: 891 Maximum Connections: 1
Ей тука е ключа от палатката.

:lol15:

woobu: няма човек, когато влизах аз - да, но тия явно с тези панели - не. Как да се рестартира, като 24 часа са кънектнати.

Мони, а за това с живеенето може но има и изключения, защото съм виждал, вече 8 месеца да работи, и все едно и също нещо. Все едни и същи тримца. И на края просто изтрих листата.

мони2

Цитат на: Петкови;506511Мони, а за това с живеенето може но има и изключения, защото съм виждал, вече 8 месеца да работи, и все едно и също нещо. Все едни и същи тримца. И на края просто изтрих листата.

Понякога проксито се пуска за тези трима, които се описват във firewall-a.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания