Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

aandreevbg

Аз бях намерил 2. Единия вече не бачка, но другия работи перфектно.
Мн. е яко. Исках ако на някой му попадне да си ги разменяме на лични за колекция.

Мегалан

https://ibb.co/jhQOMz

Да ви е честит новия канал;;650

Мимозка

Цитат на: Мегалан;492812
https://ibb.co/jhQOMz

Да ви е честит новия канал;;650

Знаем го, първо беше HMTV,после Детелина ТВ и сега TV999.След 1-2 месеца може и друго име да му лепнат:)

veselinalex1

Цитат на: Ламерът;492450Може би най стойностния пост в темата. Професорите под него доказват колко са прости братче...

Много точно го каза!

Мимозка

И кое му е стойностното на умрелия пост, седнал да ми  обеснява колко много разходи имало при направата и подръжката на сървърите,сякаш му бъркат в джоба.Има е верно е,но има и печалба. Отделен е въпроса че такива тарикати като мен крадем и не даваме пари,ами брато можем крадем, ти като не можеш няма смисъл да злобееш, давай си паричките на месец и си пий ракията щастлив. Аз също съм плащал,но вече не плащам, тъй като имам листи за години напред:)

Чък Норис

А защо не ги постнеш всички, или поне повечето, знаеш ли колко весело ще стане? :D
Ти ще си намериш нови след това.

ИлиянБГ

Не Мимозке  разликата между теб и мен е ,че аз мога да ги направя и след това да ги счупя и пак да ги направя тия сървъри с телевизии а ти само можеш да ги счупиш. Докато ти трепериш колко ще гледаш от крадената листа аз изобщо не го мисля това.Аз имам пълния контрол върху процеса а ти не контролираш абсолютно нищо и можеш да бъдеш баннат във всеки един момент от което и да е прокси или астра или там каквото е .Мене няма кой да ме банне защото сървъра си е мой па макар и на 2 ядрен селерон  с 40 хард  и дебианче примерно. Не сканирам и не ползвам софтуери за сканиране които пращат това което сканираш  по разни руски сайтове за споделяне на листи и тн. Много по интересен е процеса на изграждане от процеса на крадене. Точно с  3 айде 5 поста мога да  направя  80% от хората специалисти по сканирането колкото си ти.Не го правя защото съм научен да ценя труда на хората и осъзнавам колко е  безсмислено това сканиране.

Мимозка

Цитат на: Чък Норис;492840А защо не ги постнеш всички, или поне повечето, знаеш ли колко весело ще стане? :D
Ти ще си намериш нови след това.

Е,тук няма как да ги постна щото ще умрат естествено.Но раздавам аз на приятелчета,не ми се свиди.Кога има,има :)

Мимозка

Цитат на: ИлиянБГ;492844Не Мимозке  разликата между теб и мен е ,че аз мога да ги направя и след това да ги счупя и пак да ги направя тия сървъри с телевизии а ти само можеш да ги счупиш. Докато ти трепериш колко ще гледаш от крадената листа аз изобщо не го мисля това.Аз имам пълния контрол върху процеса а ти не контролираш абсолютно нищо и можеш да бъдеш баннат във всеки един момент от което и да е прокси или астра или там каквото е.

Илиянчо на теб няма какво да кажа, ти си знаеш твоето.Като си толкоз мераклия,направи си сървър,раздавай го на който искаш,банвай който не слуша.Споко от тебе няма крадем, ние ще си гледаме другаде на аванта:), всеки си е свободен да прави каквото  си иска ;;650

benyrey

Sentello

бонго

Веселин Цонев

Колеги някой може ли да сподели линк за Diema Sport 2, че няма как да гледам Квалификацията на Ф1 в 9:00 ? Ще бъда безкрайно благодарен.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

kocebs

Vboxk

Търся линк за moviestar I epic drama bg благодаря.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания