Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

мони2

Цитат на: radoslavovic;440162има едно иптв което гледам от 5-6 месеца без проблем,има почти всички бг канали без хбо,освен това има тв от целия свят която държава се сетите,включително и турските лиг тв които вече се преименуваха на беинспорт,проблема е че турците публикуваха в форумите си  около 20 плейлисти от този панел и незнам още колко ще издържи,всяка плейлиста може да се гледа само от 1 човек,когато от една плейлиста се опитат да гледат 2 или повече каналите се сменят постоянно на всеки 20 секунди,за радост и аз имам една програма за сканирване на иптв плейлисти с която намирам непубликувани по форумите листи,та в момента сканирам и които иска да пише в темата да му изпратя, 10 човека за сега,трябва да имате добър нет получилите да пишат и коментар

Трябва ми такава листа и много ще съм ти признателен, ако можеш да услужиш с една.
;;650

мърморко

Прати и на мен една ако може?

мърморко

Един въпрос колеги - някой ползвал ли е услугата на gong play? Какво е качеството на спортните събития?

тутанхамон

Прати и на мен една ако може. С БГ канали. Благодаря

drapen

Цитат на: radoslavovic;440162има едно иптв което гледам от 5-6 месеца без проблем,има почти всички бг канали без хбо,освен това има тв от целия свят която държава се сетите,включително и турските лиг тв които вече се преименуваха на беинспорт,проблема е че турците публикуваха в форумите си  около 20 плейлисти от този панел и незнам още колко ще издържи,всяка плейлиста може да се гледа само от 1 човек,когато от една плейлиста се опитат да гледат 2 или повече каналите се сменят постоянно на всеки 20 секунди,за радост и аз имам една програма за сканирване на иптв плейлисти с която намирам непубликувани по форумите листи,та в момента сканирам и които иска да пише в темата да му изпратя, 10 човека за сега,трябва да имате добър нет получилите да пишат и коментар
И аз ще съм доволен, ако ми изпратиш, въпреки че много станахме на клончето.:a0335:

маняка

Здравейте!Тъй като нищо не разбирам от тея неща..Как мога например да гледам Диема спорт с VLC..Или изобщо как да гледам.Тука видях някакви плейлисти,но нещо..Ако може по-подробно да ми се обясни..Мерси предварително!:c040:

Антонио Мендес

И аз ще съм доволен, ако ми изпратиш, въпреки че много станахме на клончето
Цитат на: мони2;443463Трябва ми такава листа и много ще съм ти признателен, ако можеш да услужиш с една.
;;650

Антонио Мендес

И аз ще съм доволен, ако ми изпратиш, въпреки че много станахме на клончето

химик

Може ли да го изпратиш и на мен!? Ще съм много благодарен!:)

dokodoko

кайрак

тествайте ацестреам 06398b697bf55b082379ad775ca88ae6580a8fec

redjomen

Прати и на мен една ако може,ще съм доволен, много станахме на клончето. Благодаря

chobanci

Прати и на мен една ако може
OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

taewu

какво стана прати ли го на някой?
азиатец и половина

Христо123

Ако можеш и на мен да пратиш,че всички читави листи при мен умряха

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания