Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

svilka93

Цитат на: павлин138;420752Това сече яката при мен.
Колега как мога да свалям прикачените зипове? Нещо не ми дава.
Ми човека не го е пуснал за целия китайски народ да гледа, пуснал си го е за себе си, ъплоуда може да му е слаб или норчно да е шибнал шейпър за отвън

Чък Норис

Ами да беше лепнал и ограничение по конекции, така хем нямаше да му се лепят навлеци, които рестриймват, хем някой друг може да погледа.

-A INPUT -p tcp -m connlimit --dport 4080 -j REJECT --reject-with tcp-reset  --syn --connlimit-above 20 --connlimit-mask 24
-A INPUT -p tcp -m connlimit --dport 4080 -j REJECT --reject-with tcp-reset  --syn --connlimit-above 2 --connlimit-mask 32

ИлиянБГ

Никой нямаше да гледа защото има скрипт със който  може да се рестартира проксито на определено време  и  само му се посочва IP и порт  след което те пускам да гледаш колкото си искаш :) За да не се занимават направо килват проксито или затварят порта.

павлин138

Цитат на: svilka93;420898Ми човека не го е пуснал за целия китайски народ да гледа, пуснал си го е за себе си, ъплоуда може да му е слаб или норчно да е шибнал шейпър за отвън
Ако е така, защо е поставен в публичен форум? Аз го пуснах видях че сече зверски и го затворих... След което написах че при мен сече. Това проблем ли ти е?

Флашшш

Може ли някой да ми изпрати код за bTV Comedy в ace player?

Фенцо

Някой разполага ли с работещ линк за Boomerang?

radmir2003

Цитат на: Фенцо;421070Някой разполага ли с работещ линк за Boomerang?

Дори и да имам какво ще ми дадеш за него :) я:s101

антена

:itv:

bonbonko

;;650;);;650
който иска да тества има и бг

bonbonko

yvor

minyor4o

Хора дайте линк за някои сръбски канали Пинк Фолк,Пинк Концерт!Благодаря!

bonbonko

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания