Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

notwist

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/04/19/4473787_kabinetut_prie_suzdavaneto_na_torenti_i_saitove_za/?ref=home_NaiNovoto
ЦитатНа заседанието си кабинетът одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс (НК).

С него се цели наказателно преследване на лицата, създаващи условия за онлайн пиратство - чрез изграждането и поддържането на сайтове за торент тракери, уебплатформи, чат групи в приложения за онлайн размяна на пиратско съдържание и други дейности, съобщиха от правителствената информационна служба.
Някои темички като тази скоро ще трябва да се резнат.

момченце

Цитат на: notwist;586242Някои темички като тази скоро ще трябва да се резнат.

:)
Има хора, които четат нещата през пръсти.

bonbonko

https://dox.abv.bg/download?id=7ac39cc7a3# - Линк за сваляне
ДА ПО ПАСЕМ  ГОШО ;;650;;650

Работилница

Хареса ми листата на VipDrive. Как да избегна  15% надценка при плащането с карта? Мерси.

Влади_

Цитат на: Работилница;586481Хареса ми листата на VipDrive. Как да избегна  15% надценка при плащането с карта? Мерси.
Аз си плащам през Payeer. Зареждам си във сметката 10-20$. Ако зареждам например 20$, таксата ми е 0,41$. После за самия VipDrive няма такса при попълване със Payeer.

TUISTERa

Кажете как да плащам в рубли, имам няколко места в русия, където ми трябва да плащам, ама не става...

bonbonko

Работилница

Цитат на: Влади_;586485Аз си плащам през Payeer. Зареждам си във сметката 10-20$. Ако зареждам например 20$, таксата ми е 0,41$. После за самия VipDrive няма такса при попълване със Payeer.

След което ме мята тук

После пише минимална стойност от 50.

Бре, шантава работа.:)
Пак регистрация в тоя сайт

Влади_

Цитат на: Работилница;586526

След което ме мята тук

После пише минимална стойност от 50.

Бре, шантава работа.:)
Пак регистрация в тоя сайт

Надявам се да не избърза да се регистрираш във различни сайтове... Наисина е малко завъртяна цялата история, докато го подкараш. Отдавна не съм попълвал Payeer-акаунта, но със сигурност го попълвах през Advcash. Затова и попълвам веднъж на 20$ да не се занимавам със простотии. Advcash със сигурност може да се попълва от кредитна/дебитна карта. Извинявай, че веднага не съм ти го написал, наистина съм забравил :hammer:

Работилница

Цитат на: Влади_;586485Аз си плащам през Payeer. Зареждам си във сметката 10-20$. Ако зареждам например 20$, таксата ми е 0,41$. После за самия VipDrive няма такса при попълване със Payeer.

Цитат на: Влади_;586536Надявам се да не избърза да се регистрираш във различни сайтове... Наисина е малко завъртяна цялата история, докато го подкараш. Отдавна не съм попълвал Payeer-акаунта, но със сигурност го попълвах през Advcash. Затова и попълвам веднъж на 20$ да не се занимавам със простотии. Advcash със сигурност може да се попълва от кредитна/дебитна карта. Извинявай, че веднага не съм ти го написал, наистина съм забравил :hammer:

Няма проблем. Направих регистрация само в Payeer. На този етап няма да правя повече, за да избегна леката надценка с карта. Пък и за 12 доларас на година ще има такса 1-2 долара, която не е много.

За долар с кеф гледам жужел, пардон, спидуей по полската.
Ма, много UHD канали па руски ;;573

Пецо

Тоя VipDrive не е ли iLook, т. е. edem?

almussat

Цитат на: Пецо;586688Тоя VipDrive не е ли iLook, т. е. edem?

Да.

станисла

Имам приемник Paco Star с IPТV  подържа M3U файлове не мога да да намирам плейлисти за него особено  бългаски канали и за сателит !Ще съ благодарен ако някой ми даде някой линк за IPTV  плейлисти .

bonbonko

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания