Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

bonbonko

димитър52

Здравейте,някой може ли да помогне за конфигурация на тунер octagon sf4008 4k ?

Huligan4o

димитър52

Цитат на: Huligan4o;577213BG

Здравейте,имате ли каналите Българска история,Отблизо и ДестинацияБГ?

zoro35813

Здравейте,
ще съм много благодарен на този, който сподели БГ - листа, която не е ден до пладне и се зарежда бързо без зависвания и т.н. (може и на лично). Дори съм склонен да направя дарение за нея. Става въпрос за 3 tv., като никога няма да се гледат едновременно. ;;650;;650;;650

bonbonko

По отгоре сам споделил

Huligan4o

zoro35813

Цитат на: Huligan4o;577412BG
Защо вървят около минута и зависват?

Вито

Цитат на: zoro35813;577421Защо вървят около минута и зависват?
Казват ти здравей шЪ гледаш ама друг път!;;675Дай кешшшш!
Uclan 4K pro

Михаил Костов

Цитат на: механик;575300За съжаление, лично на мен не ми е известен друг начин за влизане в boot- менюто освен с дистанционното(всъщност има по UART-но за това е необходим кабел или платка и е сравнително сложно).Колегата @yavor,хубаво Ви е дал линк към фърмуер, но този фърмуер е за ъпдейтване на МАГ със софтуер за РосТелеком(РТ),а вашият случай едва ли е такъв...
п.п. МАГ-боксовете от серията 200-не се подържат от години, не мисля,че си заслужава да се занимавате с невъзможна мисия,много по-лесно е да си свалите някой маг-емулатор за андроид или за пс.

Колеги, нов съм тук, но искам да отбележа, че на страницата infomir имате целия фърмуер на 245 264 322 410 605

mboge

Търся стабилна листа включваща БГ каналите срещу заплащане.

bonbonko

Цитат на: mboge;577524Търся стабилна листа включваща БГ каналите срещу заплащане.
BG tv

Huligan4o

manqka

Цитат на: bonbonko;577560BG tv

Приятелю , твойте БГета , спират , не вървят.
По добре не качвай , че заблуждаваш народа.  ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания