Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

сечкото

От няколко дена се интересувам от iptv и попаднах на един оператор 3****, който ми даде портал адрес вече гледам споменаван на предните страници - gotv. Пуснаха ми 3 дена тестово и го тествам на телефона през stbemu и дъжа да отбележа, че се държи много добре.
Ако не се лъжа ми казаха, че услугата им е 12 евро на месец или 60 за 6 месеца.
Гледам, че тук масово се търси напълно безплатна услуга, аз съм склонен да плащам, но не и цените, които искат големите оператори за пълен спортен и филмов пакет. (С всички канали май стъпва на поне 50лв/мес)
Кои други платени портали може да ми препоръчате?

гларус_

Цитат на: сечкото;537089От няколко дена се интересувам от iptv и попаднах на един оператор 3****, който ми даде портал адрес вече гледам споменаван на предните страници - gotv. Пуснаха ми 3 дена тестово и го тествам на телефона през stbemu и дъжа да отбележа, че се държи много добре.
Ако не се лъжа ми казаха, че услугата им е 12 евро на месец или 60 за 6 месеца.
Гледам, че тук масово се търси напълно безплатна услуга, аз съм склонен да плащам, но не и цените, които искат големите оператори за пълен спортен и филмов пакет. (С всички канали май стъпва на поне 50лв/мес)
Кои други платени портали може да ми препоръчате?
напиши адреса на портала и без пари ще те уредим

сечкото

Цитат на: гларус_;537115напиши адреса на портала и без пари ще те уредим

http://gotv.one
това вкарах само и им дадох МАС-а, който беше в приложението.

Петкови

Цитат на: сечкото;537149http://gotv.one
това вкарах само и им дадох МАС-а, който беше в приложението.

Да, тези са добри. Ама с картешницата най-много да получиш БАН ПО IP.
Тези се минават по по специален начин. ДОКТОРА ОБЯСНИ КАК. За по-напредналите информацията е достатъчна. Лично аз няма никаква идея какви са каналикте.

сечкото

Цитат на: Петкови;537154Да, тези са добри. Ама с картешницата най-много да получиш БАН ПО IP.
Тези се минават по по специален начин. ДОКТОРА ОБЯСНИ КАК. За по-напредналите информацията е достатъчна. Лично аз няма никаква идея какви са каналикте.

Каналите са от доста европейски страни, има всичко БГ, всичките HD-та. Спорт и ХБО, като цяло ми хареса пакета. През телефона е малко куцо, но върши работа.
Казаха ми, че с МАГ няма драми и работи безпроблемно.

Петкови

Цитат на: сечкото;537155Каналите са от доста европейски страни, има всичко БГ, всичките HD-та. Спорт и ХБО, като цяло ми хареса пакета. През телефона е малко куцо, но върши работа.
Казаха ми, че с МАГ няма драми и работи безпроблемно.

Да, админа си знае работата, с добра защита са. Е, поне за повечетето тук.
като цяло не трябваше да се появява на бал свят адртеса, ама както и да е.
Днес е добър, утре не. Това е живота.

DINAM

Здравейте, момчета, трябва да възпроизведа m3u с подобно съдържание в приложението OTT Navigator [/ B]:

#EXTM3U
#KODIPROP:inputstream.adaptive.manifest_type=mpd
#KODIPROP:inputstream.adaptive.license_type=com.widevine.alpha
#KODIPROP:inputstream.adaptive.license_key=http://url-key
#EXTINF:-1 tvg-logo="" group-title="" tvg-id="",Channel
https://channel.mpd

Какъв е правилният начин за възпроизвеждане на dp mpd източника с ключ?

благодаря, честита вечер.

aandreevbg

Доста хора гледаме без пари, всичко това, а и повече. Има стотици портали. Трябва малко повече време и занимавка.

yavor1

Цитат на: Петкови;537159Да, админа си знае работата, с добра защита са. Е, поне за повечетето тук.
като цяло не трябваше да се появява на бал свят адртеса, ама както и да е.
 Днес е добър, утре не. Това е живота.
Голямата тайна която е разкрил колегата;;573
Ти да не си дистрибутор,че така хвалиш този провайдер,всичките един от друг вземат,не са по-различни от китайците;;573
Известен си като прахосмукачка, събираш всичко,до което се докопаш,също като белгиеца,след което се правиш на "голямата" работа пред аджамиите и правиш весело на останалите!

Петкови

Цитат на: yavor1;537285Голямата тайна която е разкрил колегата;;573
Ти да не си дистрибутор,че така хвалиш този провайдер,всичките един от друг вземат,не са по-различни от китайците;;573
Известен си като прахосмукачка, събираш всичко,до което се докопаш,също като белгиеца,след което се правиш на "голямата" работа пред аджамиите и правиш весело на останалите!

Е що говориш глупости, сега?  Правил съм реклама, врели-некипели.
Да се намираме на приказки.  Мислех, че не си един от тези, колега. Май съм се объркал.

"провайдер,всичките един от друг вземат", е то това  е ясно ;;650

lynx

г-жа Петкова, забрави да напишеш задължителната фраза, че "не желаеш полемика" :worry:

Петкови

Цитат на: lynx;537288г-жа Петкова, забрави да напишеш задължителната фраза, че "не желаеш полемика" :worry:

Ти пък мухльо откъде се изкопа! :;504 Хайде скачай в списъка при останалите.

lynx

Време е да се замислиш, защо вечно си ТИ срещу останалите :worry:
Помисли и защо дразниш всички, явно проблема не е във всички, нали?
:worry:

иван0

сечкото

Някой ще разясни ли тези файлове с URLs, credentials и МАС адреси?
Сигурно е пускано 100 пъти, ама са 800 страници :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания