Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

lynx

Прецакал си се, за съжаление.
Повечето продавачи на телевизия ти дават пробна листа или мак адрес с валидност 24 часа да пробваш дали ще върви добре при твоите условия.
С твоя нет и на твоята машина, с която ще плейваш тв-програмите.
Ако ти хареса, плащаш. Ако не ти хареса, търсиш следващия доставчик.

yavor1

Цитат на: chenev;534629Някой пробвал ли е t.i.v.i.bg?
Купих си пакет за емулатор,дадоха ми мак адрес.
Да ама "щрикат" - не тръгва телевизията им.
Нямало как да ми помогнат,а лапнаха паричките,една десятка.
 Казват,че емултора давал негов си мак адрес и затова не ставало,на емулатура тази опция си е изключена,с линковете тука от форума тръгва всичко ама забиват и затова реших да пробвам T*v*@bg,ДА,ДА ама НЕ.

*То пък тука не може да напишеш и как се казва сайта им за проблема.
Регнат ли си последно при тях?
Ако си регнат коректно, да ти изпратят на какъв мас са те регнали и ти си го задай в stbemu!
 Тази информация поне я имат.
Ако не си регнат с мас,тогава им изпрати твоя мас,който пак ще си го зададеш в stbemu!

Светия Дух

Тия са диви селяни. Отдавна съм ги отписал.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

aandreevbg

Защо не поискаш m3u листа? Пише, че има такава опция.

d.ivanov

Що се занимавате с пиратски компании, които печелят на гърба на хорското невежество.

Пецо

Не знам какво не ви харесва при тях, аз съм им абонат поне от 5-6 години.
Единия ми абонамент е с 3 MAG приемника и един емулатор на тарифа 20 лв., другия ми абонамент е m3u плейлист на 10 лв. тарифа, ми всичко си работи идеално, съпорта е без проблем, за каквото им се обадя реагират адекватно...

TUISTERa

Цитат на: yavor1;534635Регнат ли си последно при тях?
Ако си регнат коректно, да ти изпратят на какъв мас са те регнали и ти си го задай в stbemu!
 Тази информация поне я имат.
Ако не си регнат с мас,тогава им изпрати твоя мас,който пак ще си го зададеш в stbemu!

Последно имаше такса от 2-3 лева за смяна на мак, щото постоянно ги тормозят хора с емулатори и проблеми.

Цитат на: chenev;534629Някой пробвал ли е t.i.v.i.bg?
Купих си пакет за емулатор,дадоха ми мак адрес.
Да ама "щрикат" - не тръгва телевизията им.
Нямало как да ми помогнат,а лапнаха паричките,една десятка.
 Казват,че емултора давал негов си мак адрес и затова не ставало,на емулатура тази опция си е изключена,с линковете тука от форума тръгва всичко ама забиват и затова реших да пробвам T*v*@bg,ДА,ДА ама НЕ.

*То пък тука не може да напишеш и как се казва сайта им за проблема.

Имаше разлика при тях - Реален Маг, Емулатор и М3У листа са три различни неща, така че да не би нещо да сте се недоразбрали какво искаш ? Ще лапнат паричките разбира се , ти си решил че ще работиш с емулатор, те си пишат че не гарантират работата му, понеже зависи от потребителя който го инсталира и настройва. Кой емуатор ползваш и освен че си изключил мак адреса, дали си настроил мак-а който те са ти дали за основен ? Пробвал съм ги с няколко емулатора и всичко беше ок

chenev

Цитат на: TUISTERa;534720Последно имаше такса от 2-3 лева за смяна на мак, щото постоянно ги тормозят хора с емулатори и проблеми.

Имаше разлика при тях - Реален Маг, Емулатор и М3У листа са три различни неща, така че да не би нещо да сте се недоразбрали какво искаш ? Ще лапнат паричките разбира се , ти си решил че ще работиш с емулатор, те си пишат че не гарантират работата му, понеже зависи от потребителя който го инсталира и настройва. Кой емуатор ползваш и освен че си изключил мак адреса, дали си настроил мак-а който те са ти дали за основен ? Пробвал съм ги с няколко емулатора и всичко беше ок

Да сложил съм техия МАК адрес за основен,та нали имам и други профили,те как работят,по същия начин оперирам и с тия,но не тръгва.

Чък Норис

Не случайно е цензорирано името им тук, защо продължавате да им правите реклама? Самобичувайте се с по 10 пръчки на голо, а следващият отворил дума за тези, ще бъде баннат.

Sent from my iPad using Tapatalk

Alex_DragonPL2

Някой има ли никелодеон хд грция.

Ивайло 15

Да не би на някой MAC да има булсаткомските канали Отблизо HD, Хайде в кухнята и Мотоспорт ?

vassilp

Цитат на: yavor1;534347Можеше поне да спомене,че порталът е с логване,а не само по МАС!
Това поне разбрах от изтекли регистрации!
 Така комуникацията щеше да приключи коректно ;;650
...

Тъй като аз съм този,който си комуникираше с Явор може би е редно и аз да взема участие по темата и да представя моята гледна точка, въреки, че това може и да ми навреди.;)

Първо е редно да ти благодаря - неведнъж съм се възползвал от твоите съвети, определено си един от най-ценните потребители на този форум.
Второ - искрено съжалявам, че те засегнах - твое право е да ми се сърдиш, както и мое - да откажа да ти предоставя определена информация - може би не постъпих правилно, за което и ще си понеса последствията.
Но все пак да уточня - не съм крил порт - такъв просто не присъства в URL, както и някой от колегите е написал вече; не съм крил, че порталът е с логване - дадох MAC, получих портал - и си гледам. Дали посредникът ме логва някъде - нямам предства, не съм го питал, а и не ме интересува, важното за мен е да не спира телевизията; пълният портал не го дадох от съображения за сигурност - може би в конкретния случай съм бил глупаво предпазлив, но когато си се парил вече и нямаш нужните познания в дадена сфера може да попаднеш и в такава ситуация. Отделно бях предупреден изрично да не поствам портала по форуми - в противен случай ме изключват, без да имам право да си възстановя предплатените суми. Парите не са най-важното, но ще ме е яд, тъй като подобен стойностен портал не се намира лесно. Както и да е  - духът е пуснат от бутилката вече, ще видим какво ще се случи.
Поздрави ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания