Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

еро

Цитат на: Кохонеса;514809Много са 15, има и за 5 в БГ. И за 25-30 с гигабитов нет в пакет ;)

А риселъри и пирати - 24.99 евра на година, всичко от БГ операторите, в това число С Мюзик Враца, регионалните до 1, че даже и радиостанциите от малките градове, които нямат онлайн излъчване. Бонус - видео клуб със всички БГ (и адски много други) филми, че и аудио клуб поддържат със всякаква музика в това число всичко от БГ + чалгата (от най-старите до най-новите).

Питайте модераторите на форума - те ги знаят кои са тези оператори.

Сподели на лично ако може кой е доставчика?

staruser

Пратете и на мене едно лс къде има макса, диемите и ск123 сърбия за 5лева и веднага плащам, че ми писна да плащам по 15-20евро за скапано качество.

Слави2

тя много прескача не седи на един канал  не знам вечв в каква програма да я заредя тази плеийлиста да не прескачат каналите

staruser

Никой до сега не е пратил нищо. Значи толкова и има такава листа евтина :lol15:

Ебаси клоуните :worry:

petko1

и няма да прати при тези незаслужени определения...виждам че сте нов - имате поща;;650

staruser

Тези листи ми прескачат и не може да се гледа. Аз искам такава за 5евро с максовеете диемитеспорт и ск сърбия. Само спортните ме интересуват най-вече.

iulian777

На какво ще ги гледате тези канали през PC KODI или SPMC... VLC или potplayer или TVBOX
И като цяло мозилата позволява с изследване на елемент да се прихване проточното видео :a0335:
Плеий листи трудно се дават вече без пари
гледайте da player или bul player може да ползвате регистрация към булсат върви на 100% HD през android
Другото се плаща пичове върви с име и парола към лин и мак адрес
Алиекспрес има доста и си струва !
Има и наши щейхове който го правят .... шарят
но без пари  сейр сандйка

staruser

Гледам ги на Smart IPTV и вече казах, че искам да са до 5 евро на месец.

За Фюжън и Да няма как на Tizen.

Skysportsfans

Нов съм!!! Британските спортни канали има ли начин ?? Нещо за андроид бокс ?

niki7989

bg
bg

mcmlxx

Цитат на: staruser;514911Гледам ги на Smart IPTV и вече казах, че искам да са до 5 евро на месец.

За Фюжън и Да няма как на Tizen.

А не може ли и за без евро на месец :)
[ATTACH]18397[/ATTACH]

(Паролата е самия ти никнейм в този форум)

staruser

Много голям файл 15 мегабайта. При мене каналите тръгват с голямо закъснение, а и доста ми насича.

mcmlxx

Цитат на: staruser;514950Много голям файл 15 мегабайта. При мене каналите тръгват с голямо закъснение, а и доста ми насича.

Вземи линк от списъка , сложи го в браузър и си го свали някъде. После го отвори с текстов редактор и си вземи само тия канали, които те интерсуват - направи си собствена листа и си я зареди в Тизен телевизора в SmartIPTV  апликацията. Това е единия вариант...
Дргугия вариант е ако имаш андроид тв бокс - с емулатор - STB Emu Pro v. 1.1.14 - инсталираш - зареждаш url на портала ,мак адрес и гледаш директно по мак адрес.

И да дадеш 5 или повече евра за листа от този тип, ще получиш точно същия линк, за същите намачкани канали, крадени от тук и от там - за това ти качих списък с акаунти - за да видиш за какво иде реч.

Айде със здраве - на другите съм сигурен, че не им прекъсва - вероятно и нета ти е слаб за ИПТВ

staruser

Заредих я в смартиптв и сложих само микс от спортни и филмови канали. Засега работи добре и качеството .е като на тия дето са 15 евро на месец :)

mcmlxx

Цитат на: staruser;514952Заредих я в смартиптв и сложих само микс от спортни и филмови канали. Засега работи добре и качеството .е като на тия дето са 15 евро на месец :)
Е то точно от там идват , че даже и по-скъпи листи ... И не казвай повече, че в темата има само шит....
Айде със здраве си ги гледкай

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания