Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

razbivacha

Tърся Movie STAR + HB0 1 , 2, 3 стриим (срещу заплащане)

amigoto777

Здравейте,може ли да ми кажете защо ми насичат каналите които добавям в плейлиста на маг 250 .Изключвам проблем с мрежата ми понеже всичко е на ред 50 мегабита приблизително,Върви 20 на секунди и бие черен екран и после пак отлепва.

ezhechev

Може ли на лично БГ спортните канали,че голяма мъка напоследък.Благодаря ВИ!

джералдин

Цитат на: amigoto777;494498Здравейте,може ли да ми кажете защо ми насичат каналите които добавям в плейлиста на маг 250 .Изключвам проблем с мрежата ми понеже всичко е на ред 50 мегабита приблизително,Върви 20 на секунди и бие черен екран и после пак отлепва.
Листата ти най вероятно,се ползва от много други абонати или е ts.При мен проблема е че звука ми понякога не тръгва,но като дам на пауза за секунда и всичко си тръгва

Калински1966

гогогов

Здравейте, как мога да се сдобия с листа по дни и часове - примерно "#EXTINF:-1,nickelodeon 00
https://tinyurl.com/*****/20181012-00.mpg"  - само че, за Baby tv i Nick jr или ако някой ги има - моля да ми ги даде.

Петкови

Цитат на: гогогов;494650Здравейте, как мога да се сдобия с листа по дни и часове - примерно "#EXTINF:-1,nickelodeon 00
https://tinyurl.com/*****/20181012-00.mpg"  - само че, за Baby tv i Nick jr или ако някой ги има - моля да ми ги даде.

Доста интересен въпрос, между другото. Надали всички плейлисти могат да се направят, но ако самият доставчик има опция за връщане, мисля, че наистина може да стане. Не съм се замислял за това. Но според мен това вече е висш пилотаж. :19::19::19: Тук има хора като :    
Мимозка, bonbonko, ИлиянБГ  и други да не ги изброявам за да не забравя  някого, който биха се справили с това. Дано ни кажат как става, плана за действие > ;;650

ИлиянБГ

За да си направите такъв DVR   ви трябва софт с който да си записвате каналите и хард поне 4ТБ  за да  имате място за поне 3 дена такъв почасов архив. Flussonic ги умее тия работи и не само той.

bonbonko

Цитат на: ИлиянБГ;494714За да си направите такъв DVR   ви трябва софт с който да си записвате каналите и хард поне 4ТБ  за да  имате място за поне 3 дена такъв почасов архив. Flussonic ги умее тия работи и не само той.
те други са го направили;;573

ИлиянБГ

Цитат на: bonbonko;494715те други са го направили;;573

Те като са го направили други ще го и затворят защото могат да го  направят. И след това ще има питанки като това от предните постове. такива екстри е хубаво да си ги прави човек сам за да си ги ползва когато и както иска.

гогогов

Ясно, разбрах - явно това не е лъжица за моята уста ;)

aandreevbg

Може ли някой да подскаже как да се гледа Диема Спорт 1,2 в почти прее____та вече листа дето са /tv_.................

Мимозка

Цитат на: aandreevbg;494862Може ли някой да подскаже как да се гледа Диема Спорт 1,2 в почти прее____та вече листа дето са /tv_.................

Тук ги има ;)
https://www.king-iptv.net/channelslist/

Чък Норис

Тези неща на лично.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания