Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

Петкови

;) Ще задържа добрият тон и още веднъж - Късмет. :n130:

девиантарт

Цитат на: Петкови;493701:) Късмет.

И на теб, особено с българския. :)

фолкръм

Цитат на: девиантарт;493703И на теб, особено с българския. :)
На теб успех с 3 месечната почивка:worry:
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Калински1966

martinstz

Едни събират като пчелички, дриги серат като слон...

духхх

Привет, някакъв шанс за motorsport tv uk на лично.

Мимозка

Цитат на: духхх;493751Привет, някакъв шанс за motorsport tv uk на лично.

Може и да те уредим,стига да не е спешно:)

мони2

Цитат на: martinstz;493750Едни събират като пчелички, дриги серат като слон...

Нали знаеш, че думата "пе**рас" (без "т") в България не се употребява по повод сексуалните предпочитания на тези, дето серат като слон, а ги характеризира като личности.

Е... такива са... без "т".

Калински1966

benyrey

Здравейте дайте някой стрийм за cartoon network на български

mitkoiphone

Здравейте на всички.
Искам да попитам нещо дали е възможно. Значи приложението на Булс@ат за андроид, когато го стартирам на тв бокса тръгва със страхотно качество и платения пакет.
При мен платени са само Диема спорт и ги има. Това е само на тв бокса. Когато СЪЩОТО приложение инсталирам на телефон Диемите ги няма. До колкото разбрах, не знам дали е така, но приложението по някакъв начин разбира къде е стартирано и заради това се случвала така ситуацията.
Та въпроса ми е, има ли някакъв вариант да излъжем приложението че е стартирано на тв бокс или по скоро да имам Диемите на телефона ?
Извинявам се ако не е за тук въпросът ми.
Благодаря на отзовалите се по проблема ми :)

martinstz

Цитат на: mitkoiphone;493809Здравейте на всички.
Искам да попитам нещо дали е възможно. Значи приложението на Булс@ат за андроид, когато го стартирам на тв бокса тръгва със страхотно качество и платения пакет.
При мен платени са само Диема спорт и ги има. Това е само на тв бокса. Когато СЪЩОТО приложение инсталирам на телефон Диемите ги няма. До колкото разбрах, не знам дали е така, но приложението по някакъв начин разбира къде е стартирано и заради това се случвала така ситуацията.
Та въпроса ми е, има ли някакъв вариант да излъжем приложението че е стартирано на тв бокс или по скоро да имам Диемите на телефона ?

Доколкото знам, приложението работи с хубаво качество и платените канали на Andoid TV ОС. Няма как да подкараш такава на телефона си и поради това приложението без проблеми разпознава у-вото. Може и да бъркам, но мисля, че няма начин да го излъжеш. Ако някой знае такъв, и аз ще се радвам да науча.

джералдин

Цитат на: mitkoiphone;493809Здравейте на всички.
За телефона инсталираш Kodi.Качеството е за телефон,но поне ще имаш спортните диеми

бонго

Цитат на: benyrey;493796Здравейте дайте някой стрийм за cartoon network на български

http://78.128.1.137:10125

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания