Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

valseat

не става с жокер... требва да се утепаш от четене и пробване. Не си заслужава.

bonbonko

слагате kodi :lol15:

krasi1970

Цитат на: valseat;438214не става с жокер... требва да се утепаш от четене и пробване. Не си заслужава.

Аз от две седмици чета и пробвам и още до никъде :) но ми е интересно, а иначе съм на булсата и коди и ..... и най интересното е че всеки си мълчи и не казва нищо, а листи от други държави колкото искаш, всеки ден по пет румънски, сръбски и т.н.

БатеГойко

Цитат на: krasi1970;438228Аз от две седмици чета и пробвам и още до никъде :) но ми е интересно, а иначе съм на булсата и коди и ..... и най интересното е че всеки си мълчи и не казва нищо, а листи от други държави колкото искаш, всеки ден по пет румънски, сръбски и т.н.
От последните листи които си постнал ,почти всички програми вървят с IP TV Player на компа.

krasi1970

yvor

Цитат на: БатеГойко;438240От последните листи които си постнал ,почти всички програми вървят с IP TV Player на компа.
Четете ама нищо не вдявате и само копирате листи и се молите да изкарат по-дълго.;;573
Ама така не става работата.На първо място трябва да почетете сериозно какво е това!?
Как стават нещата? И след това като ви просветне малко тогава попитайте за конкретно нещо може и да ви отговори някой.
Иначе на готово никой няма да се наеме да ви учи.Тези хора които разбират малко-повече те са вложили време труд и много старание да се научат.
И така лесно никой няма да ви даде информация.И те така.

1)Първо се научаваме кой са най-популярните сървърни-платформи
на които върви иптв.
2)Отваряме книгата или браузъра на компютъра питаме чичо "Гошо" и почваме да четем м/у редовете докато малко не ни се изяснят нещата.
3)Научаваме се след това как се издирват тези сървърни-платформи.
4)След като ги открием! Как да си извлечем стриймовете от тях?
Имали някакви скриптове, програми, команди и т.н.
5)След като сме намерили вече този сървър с точно тази телевизия която ни харесва да гледаме:
И като се замислим колко трудно сме го постигнали,тогава ще се замислим дали да го обявим в този или онзи форум.
Само да се покажем колко сме велики или колко можем.Защото това не е така. Винаги има някой който е по добър от нас.
6)Така че като си намериме нашата плейлиста за гледане на iptv.
Гледаме докато ни позволяват да гледаме.

И един джокер.
Една от популярните платформи за гледане е TVheadend.
TVheadend - Особеноста при тази платформа е че излъчва стрийма на определен порт: 9981
Това означава че когато ще търсим тв от там най често ще търсим на порт 9981.( Това не е
точно така )но това се научава по-късно с опита.
За това четем и научаваме всичко за TVheadend.
Server:TVheadend
Netherlands
84.24.162.150
Който е прочел знае как да си подкара стрийма.
Еми това е!;;650 Един от многото начини за гледане на iptv.:D

Чък Норис

Който си е оставил порта на твхенденда на 9981 сам си е за ебане! :lol15:
Да не говорим, че може да се смени и уеб директорията от която излизат стриймовете, ей така за да не се кичат всякакви навлеци. :worry:

b_ignatov

Аз пък съм си решил проблема с домашен Vpn Server. Не отварям порт, а в същото време си достъпвам домашния Tv Server, от всяка точка на света.  :D  :D  :D

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

bonbonko

bonbonko

Ръкльов

Тук има ли HBO-тата. Аз за тях се оглеждам.

ПецатаМз

Абе, то и аз за тях се оглеждам, ама няма да ни огрее!

bonbonko

Цитат на: ПецатаМз;438472Абе, то и аз за тях се оглеждам, ама няма да ни огрее!

http://163.172.24.207:80/loadbalance/canal-hbo-hd/playlist.m3u8
отивай за пуканки

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания