Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, 01-07-2012, 01:34

« назад - напред »

0 Потребители и 41 гости преглеждат тази тема.

галинус

Цитат на: Боби_77;307100От кои програми имате нужда ?Мога да помогна с ХД канали.
Може ли да ги видя на лични тия ХД канали?:;810

Аслан

Цитат на: m3gab0y;307029За съжаление инбокса ми отдавна е препълнен и вече нямам никакво място да пиша ЛС-та. Готов съм да дам ТВ на всеки който ми помогне със работещи канали за предпочитане от собствената си платка/оператор.

Целта на това занимание е да съберем на едно място подбрани и стабилни  канали които всеки с достъп може да гледа без да си товариме трафика един друг и без да товарим трафика на листите. 1 канал = 1 зрител за този който ми го дава независимо колко гледат от този сървър.
Не целя да пускам платен достъп до тази услуга и не приемам "дарения"!
 Всичко се прави за лично удоволствие и некомерсиално!

Всеки може да види какво имам в момента качено като канали на сървъра си от тук: http://141.0.169.245:443/wickediceking.xsl

А всеки, който отговаря на горното условие да пусне 1 мейлче до root@m3gab0y.com с подробно описание на това което може да ми предложи. На всеки културен email ще бъде отговорено!

Zdraveyte, pusnah vi email. Poglednete go, ako obi4ate.

erg@inbox.ru

емо111

Евала за начинанието.Твоя подбор ще се окаже най добрата бг листа.Единствено не знам Тянков защо е там.По принцип колко канала могат да се накичат?Ако има капацитет и вкараш малко руска и сръбска кръв мисля че нещата ще заспат.;;650
Edision Miniplus Highspeed COMBO ;Edision Apache IP

m3gab0y

Цитат на: емо111;307435Евала за начинанието.Твоя подбор ще се окаже най добрата бг листа.Единствено не знам Тянков защо е там.По принцип колко канала могат да се накичат?Ако има капацитет и вкараш малко руска и сръбска кръв мисля че нещата ще заспат.;;650

Здравей! Благодаря ти за хубавите думи и искам да изкажа благодарност на всичи потребители от този форум които помагат по един или друг начин за развитието на проекта ми.

Искам също така да Ви зарадвам, че ще ги има сръбските канали + руска телевизия, но ще те помоля да уточниш какво точно би било гледано и  най-полезно, защото все пак почти всички канали се качват от потребители на форума и повечето от тях не могат да дадат повече от 2-3 канала едновременно, въпреки че имат желание да ми свалят целия спътник :)

Искам да използвам възможността да се извиня за забавените отговори от моя страна и по-бавната и леко некоординирана реакция напоследък - за всеки желаещ нов кандидат който има готовност да качва канали но още не съм му казал какво - скоро ще има списък с нещата които трябва да се допълват :)

В момента фокуса ми е върху музикалните канали но това не пречи да добавя и други стойностни работи.

Технически мога да сложа и над 1000 канала, но за да не се губи излишен капацитет и ресурс (както човешки така и финансов) се подбират полезни  и стойностни канали.

А за всички останали, които не знаят за какво говоря - припомням предния си пост:
Цитат на: m3gab0y;307029За съжаление инбокса ми отдавна е препълнен и вече нямам никакво място да пиша ЛС-та. Готов съм да дам ТВ на всеки който ми помогне със работещи канали за предпочитане от собствената си платка/оператор.

Целта на това занимание е да съберем на едно място подбрани и стабилни  канали които всеки с достъп може да гледа без да си товариме трафика един друг и без да товарим трафика на листите. 1 канал = 1 зрител за този който ми го дава независимо колко гледат от този сървър.
Не целя да пускам платен достъп до тази услуга и не приемам "дарения"!
 Всичко се прави за лично удоволствие и некомерсиално!

Всеки може да види какво имам в момента качено като канали на сървъра от тук: http://141.0.169.245:443/wickediceking.xsl

А всеки, който отговаря на горното условие да пусне 1 мейлче до root@m3gab0y.com с подробно описание на това което може да ми предложи. На всеки културен email ще бъде отговорено!

Аслан

Цитат на: m3gab0y;307509Здравей! Благодаря ти за хубавите думи и искам да изкажа благодарност на всичи потребители от този форум които помагат по един или друг начин за развитието на проекта ми.

Искам също така да Ви зарадвам, че ще ги има сръбските канали + руска телевизия, но ще те помоля да уточниш какво точно би било гледано и  най-полезно, защото все пак почти всички канали се качват от потребители на форума и повечето от тях не могат да дадат повече от 2-3 канала едновременно, въпреки че имат желание да ми свалят целия спътник :)

Искам да използвам възможността да се извиня за забавените отговори от моя страна и по-бавната и леко некоординирана реакция напоследък - за всеки желаещ нов кандидат който има готовност да качва канали но още не съм му казал какво - скоро ще има списък с нещата които трябва да се допълват :)

В момента фокуса ми е върху музикалните канали но това не пречи да добавя и други стойностни работи.

Технически мога да сложа и над 1000 канала, но за да не се губи излишен капацитет и ресурс (както човешки така и финансов) се подбират полезни  и стойностни канали.

А за всички останали, които не знаят за какво говоря - припомням предния си пост:

Pusnah ti email, ama nyama ni6to, nikakav otgovor....

m3gab0y

Цитат на: Аслан;308472Pusnah ti email, ama nyama ni6to, nikakav otgovor....

При този обем от мейли който получавам постоянно е напълно възможно да съм те пропуснал поради някаква причина .... пусни пак мейлче и спомени кой си за да те отразя, защото 99% от писмата са "искам достъп" написано по 10000 различни начина.

Ванчо

Може ли и за мен.Благодаря предварително

зуук

Здравей Мегабой, има ли възможност и аз да получа достъп до тв, в чужбина съм и няма откъде да гледам с добро качество?

поздрави

Васкооо

Може ли и аз да получа достъп?
Благодаря предварително.

Valebo

Ако може и аз искам достъп , да видим как е.
Благодаря предварително ;)

кадарка

и аз чакам на лични

Васкооо

Някой знае ли как да отварям rtmp линкове без да пиша кодове и да запаметявам като .bat?
Уж съм с най-новата версия на VLC и пак не става. ;;535

Джапи

Здравейте,
Може ли и аз да получа достъп?

Поздрави

тутанхамон

Цитат на: Васкооо;309479Някой знае ли как да отварям rtmp линкове без да пиша кодове и да запаметявам като .bat?
Уж съм с най-новата версия на VLC и пак не става. ;;535

Отварят се със SimpleTV player.

Кайен

И аз моля за достъп.
Благодаря.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания