Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, 01-07-2012, 01:34

« назад - напред »

Jovanoty и 40 гости преглеждат тази тема.

Красимир Петров Кирилов

Цитат на: Veskop;284423Колега,май си объркал форума с пазар!На това място ние разменяме знания и данни БЕЗКОРИСТНО,А НЕ ТАНТО ЗА КУКУРИГО!:lol15:

Ами форума има много функции, не съм казал, че правя пазар, просто разменям информация. Ако почна да пускам листи публично, първо, че ще паднат до 1-2 дена и няма да има никакъв смисъл от тях, затова всичко се прави на лични съобщение в случая с иптв листи ако искаш наистина да гледаш нещо качествено, а не само да си мериш знанията, кел файда че ги имаш като някой глъм и неразбиращ ги постне във форума и почнат да се разнасят из целия свят. Има начини и за търговия, но на мен не ми е това целта в момента просто си търся нещо и ако има знаещ и някой, който може да ми направи услугата и за него ще има бонус, няма нищо даром в живота според мен :)

jonikbr

Цитат на: Красимир Петров Кирилов;284435Ами форума има много функции, не съм казал, че правя пазар, просто разменям информация. Ако почна да пускам листи публично, първо, че ще паднат до 1-2 дена и няма да има никакъв смисъл от тях, затова всичко се прави на лични съобщение в случая с иптв листи ако искаш наистина да гледаш нещо качествено, а не само да си мериш знанията, кел файда че ги имаш като някой глъм и неразбиращ ги постне във форума и почнат да се разнасят из целия свят. Има начини и за търговия, но на мен не ми е това целта в момента просто си търся нещо и ако има знаещ и някой, който може да ми направи услугата и за него ще има бонус, няма нищо даром в живота според мен :)

точно така само на лични съобщение

SERHI1970

Цитат на: Красимир Петров Кирилов;284435Ами форума има много функции, не съм казал, че правя пазар, просто разменям информация. Ако почна да пускам листи публично, първо, че ще паднат до 1-2 дена и няма да има никакъв смисъл от тях, затова всичко се прави на лични съобщение в случая с иптв листи ако искаш наистина да гледаш нещо качествено, а не само да си мериш знанията, кел файда че ги имаш като някой глъм и неразбиращ ги постне във форума и почнат да се разнасят из целия свят. Има начини и за търговия, но на мен не ми е това целта в момента просто си търся нещо и ако има знаещ и някой, който може да ми направи услугата и за него ще има бонус, няма нищо даром в живота според мен :)
Чакай,че го обърка.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Bobby.bg

Някой ако има програми на БГ или с БГ суб. и му се споделят да ми пише на ЛС.

тутанхамон

Цитат на: Bobby.bg;284525Някой ако има програми на БГ или с БГ суб. и му се споделят да ми пише на ЛС.
И на мене също.

jack82

Цитат на: тутанхамон;284590И на мене също.

и аз да не остана по назад :)
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Inkas

Цитат на: jack82;284648и аз да не остана по назад :)
И аз :) Ама и стабилно работещи турски канали, ако има някой.

Джапи

Цитат на: Bobby.bg;284525Някой ако има програми на БГ или с БГ суб. и му се споделят да ми пише на ЛС.

Здравейте и аз искам.
Ако някой има и Дисковери, Н.Г.

Благодаря

Huligan4o

Дайте и на мен ако имате Бг канали, че нещо почнаха да окапват от кабелната, на която съм абонат.

oktay89

И аз търся бг канали. Ако са с добро качество и човека, който ми дава плейлистата е сериозен мога да му дам Digiturk IPTV линията си в замяна.
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

mmsf67

Всеки въпрос има отговор,а всеки проблем-решение.

tianos

Колега писах ти лично саобщение

tianos

Колега имаш саобщение на лични

епублик

IPTV Channels Europe / America / Asia / Sport / Music / document /Kids

HERE

iptv.m-satellite.blogspot.com/

gandipg

Нещо интересно на което попаднах в нета
ви го споделям
http://01.gen.tr/index.php?dir=simple/
http://01.gen.tr

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания