Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

monk1987

Търся този канал VH1 HD

lukezbg

Цитат на: monk1987;393659Търся този канал VH1 HD

#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-logo="samplelogo.png" group-title="FERRER1 TP", VH1 HD.
http://200.76.77.237/LIVE/H01/CANAL703/PROFILE03.m3u8?-1332%2F1499-20150816T153535.ts
#EXTINF:-1 tvg-logo="samplelogo.png" group-title="FERRER1 TP", VH1 CLASSICS.
http://200.76.77.237/LIVE/H01/CANAL728/PROFILE03.m3u8?-1332%2F1499-20150816T153535.ts

Неспами

Цитат на: Timbo;170589Ей ви малко ИПТВ каналчета за VLC :)
[ATTACH]6851[/ATTACH]
Надявам се да съм бил полезен ;;513
greshka potokut ne moje da se otvori pomosh:s104

Музикантът

Тези линкове, които публикуват хората тук не изкарват 5 дни, а ти искаш да гледаш от линк, публикуван отпреди 3 години. ;;basi
:lol15:
P.S. Пиши на кирилица и малко по-грамотно!
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

ИлиянБГ

Тя самата идея да публикуваш  нещо  което 100%  ще умре за около 1 седмица  е   безсмислена. На никой не помагат с тия листи а само пълнят форумите с глупости.

вассил46

Цитат на: ИлиянБГ;393970Тя самата идея да публикуваш  нещо  което 100%  ще умре за около 1 седмица  е   безсмислена. На никой не помагат с тия листи а само пълнят форумите с глупости.

Ами да кажем по цял ден  по ТВ се повтаря новини за събитията и тук в сайта чета политика, да кажем за събитията в Париж. Това форум за ТВ ли е или за политика?

ИлиянБГ

Това ,че  БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ  има раздел за политика си е проблем на собствениците на форума. Листа която е  копирана от някой друг форум и е сложена тука  не става за гледане. Това са елементарни работи и всеки който си ползва  мозъка по предназначение а не само да пази равновесие  ще ги проумее  на 3-тата листа  която преправя за 1 седмица та да гледа 2 часа  с насичания . Хубава листа е тая която  е гледана от малко хора и е със парола за достъп . Всичко друго е  гола вода и  замазвана на очите на наивниците. Тука има поне 2 търговеца за сателитна техника и още не съм видял  барем 1 тема в която да има изброени модели приемници дето стават за гледане на наще оператори.  Иначе продават  разни китайски боклуци от 100 до 1300 лева  ама никой не казва "Тоя модел става за тоя и ония оператор " със кам модул " и тн.

TUISTERa

Цитат на: вассил46;393972Ами да кажем по цял ден  по ТВ се повтаря новини за събитията и тук в сайта чета политика, да кажем за събитията в Париж. Това форум за ТВ ли е или за политика?

Виж, ако не искаш да четеш нещо, просто недей... Но да ми кажеш за какво да пиша аз не можеш...

вассил46

Да съм ти казвал и то точно на теб какво да пишеш?Това което съм писал май засяга други нора;)

TUISTERa

Няма значение на кого го казваш. Оплакваш се , че се пише за политика и други неща, това е срещу мен както и срещу другите, които пишат в тези раздели. Може да не визираш мен конкретно, но това не означава, че не ме засяга

вассил46

Цитат на: TUISTERa;393988Няма значение на кого го казваш. Оплакваш се , че се пише за политика и други неща, това е срещу мен както и срещу другите, които пишат в тези раздели. Може да не визираш мен конкретно, но това не означава, че не ме засяга
;;650

m3gab0y

Този форум е обладан от интересите на разни хора - само пиши, че искаш да гледаш нашата ТВ и ще ти предложат на лични най-хубавия приемник и достъп до където трябва срещу адекватно заплащане. Но тук не работят с малки суми - само от 3 цифри нагоре- дори за абонаментите към правилните места. :s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания