Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

ogibo

Единственото вярно от това което си напил/а че предлагат пробен период от 24 часа.

Митко7

Стефки заслужава банан. Не е евтино, а най-вероятно е и некачествено !

TUISTERa

Лайфтайм , ама не уточняват чий лайфтайм :)

silverchair

Има ли тема с обсъждане с какви скриптове/аппове се сканират порталите? Ако е забранена тема, може да ми пратите информация и на лично, благодаря!

гларус_

Цитат на: ogibo;597596Единственото вярно от това което си напил/а че предлагат пробен период от 24 часа.

Я дай портала да измислим без пари да гледаве

ogibo

Цитат на: гларус_;597624Я дай портала да измислим без пари да гледаве

Сгрешил си човека който може да ти даде портал.

гларус_

Цитат на: ogibo;597645Сгрешил си човека който може да ти даде портал.

http://1sn.ns1.name:18800/

Пинк Пантер

Моля за линк, иска ми се да гледам Ботев - ЦСКА след малко.

jivko76

Цитат на: silverchair;597605Има ли тема с обсъждане с какви скриптове/аппове се сканират порталите? Ако е забранена тема, може да ми пратите информация и на лично, благодаря!

Ако нямаш никаква првдстава от Python,OB1,ОВ2....
Каквито скриптове,комбота.....да намериш
Няма да се справиш без помощ

atuani

2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

d.hristov

Привет,  да използвам темата да попитам.

На някой да му е попадала версия на тивиmate която е про за андрод тв 12, откакто се ъпдейтна бокса и старата крашва която беше "излекувана" а нова не съм срещал,  масово пише че са про но не бачкат.

Благодаря

lynx

С по-новите версии на Андроид е трудна работата с Тивимейт.
Затова и хората започнаха да си купуват програмата.
За по-старите андроиди има един патч с който отчасти се получаваха нещата. Имаше значение от това дали бокса е руутнат или не, Премиум режима на програмата се деактивираше след време и пак трябва да цъкаш на патча, за да се оправи и не беше болка за умиране.
Но с всеки по-нов андроид правата на юзъра се отнемаха постепенно и стана трудно.

d.hristov

Цитат на: lynx;597775С по-новите версии на Андроид е трудна работата с Тивимейт.
Затова и хората започнаха да си купуват програмата.
За по-старите андроиди има един патч с който отчасти се получаваха нещата. Имаше значение от това дали бокса е руутнат или не, Премиум режима на програмата се деактивираше след време и пак трябва да цъкаш на патча, за да се оправи и не беше болка за умиране.
Но с всеки по-нов андроид правата на юзъра се отнемаха постепенно и стана трудно.

Благодаря за изчерпателния отговор. Така е, и аз предположих че е измислен да не може. Иначе мибокса докато беше 9ка си работеше една стара версия без никакви грижи но откакто се ъпдейтна спря. Иначе съм си я купил за 1 година 22лв. но пък реших да питам че ми се досвидя 64лв за лайфтайм хаха,  ще си карам година по година.

Поздрави и благодаря!

silverchair

Цитат на: jivko76;597744Ако нямаш никаква првдстава от Python,OB1,ОВ2....
Каквито скриптове,комбота.....да намериш
 Няма да се справиш без помощ

Оправям се с питон прилично. Пратете ми информация на лично ако не ви тежи, благодаря!

silverchair

Цитат на: d.hristov;597779Благодаря за изчерпателния отговор. Така е, и аз предположих че е измислен да не може. Иначе мибокса докато беше 9ка си работеше една стара версия без никакви грижи но откакто се ъпдейтна спря. Иначе съм си я купил за 1 година 22лв. но пък реших да питам че ми се досвидя 64лв за лайфтайм хаха,  ще си карам година по година.

Поздрави и благодаря!

Аз ползвам OTT Navigator, най-новата версия работи на Андроид 12 без проблем, а и бонус че и без това ми харесва повече от ТВ мейта.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания