Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Боянчо свали гащите?

Започната от Джак, Юни 13, 2012, 03:34:25 PM

« назад - напред »

Хиена

Хора, пипайте внимателно админ панела !
Как ще е мод. там и ще бъде тук, то хубаво ма ние не сме европейци.
Иначе, права само да пише нека да има.
За да стане пълноценен мод. тук трябва да реши какво ще прави с другия форум.
Някак си нереално и сконфузно ми се струва.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Ники

е аз говорих с него по телефона, така че не е Боян със сигурност, пък и съм му дал права само за раздела за презентациите и техническата информация.

ivo

Напълно  подкрепям Хиена. Не може да е и в тоя форум модератор и в другия. Нещо не се връзва работата. При това падение на бояновия форум, от него може всичко да се очаква. Пък и защо му е на колегата тук да е с един ник, оттатък с друг. Трябва да реши къде ще е. Нещо ми намирисва тука.

Джак

Бана на коко е махнат. Остава да направи опит да се логне за разбере или някой, който подържа връзка с него да му каже.

Виктор беше писал, че е бил модератор в другият форум още когато боян е работел в магазина на Ники (това е друг момент, че боян си e развивал няколко години форума на гърба на магазина на Ники, докато работят заедно). Виктор никога не е взимал страна между двамата и от самото начало като модератор е имал конфликти с боян (без да уточнява какви). Признава, че боян има странен характер и че форумът му е замрял и ни поздравява за това, което правим.

На мен ми се струва свестен, още повече че с Ники имат общи познати от Пещера. Разбира се, винаги имаме едно наум. Ако реши да прави пакост с нищо няма да навреди освен да банне сума потребители (ако дадем права за това) и да изтрие много теми. При условие, че ще се прави бекъп на базата всяка седмица (а на хостинга го правят автоматично всеки ден) мисля че няма какво да загубим освен мненията от последният един или няколко дни.

Отделно има логове в които се вижда всеки модератор какво върши.

Предполагам, след като дойде при нас, сам ще реши да спре да модерира при боян. Ако не веднага, то след известно време.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

ivo

Дано да няма проблеми. Лично аз, след като бях баннат и изтрит от бояновия форум много след като Боян и Ники се разделиха, много пъти съм го виждал, да свети в черно и си мислех, че е администратор. По тая логика веднага си помислих, че това е Боян, защото той едва ли би поверил админ панела на друг. Въобще не съобразих, че всички модератори светят в черно. А и разглеждайки тогава презентаците му и обясненията за приемниците, които бяха много добре обяснени и изчерпателни, също си помислих, че такива мнения може само Боян да пуска, за да продва стокта си, но явно съм се лъгал. Е да ни е честит новия колега.

Чък Норис

Хубаво е да се сложи един филтър на думите edision и pingulux, за да спре Боян да си ги рекламира във форума ;)

Ники

Чък Норис

Цензурирането на едис*ните вече има ефект, Боян газ пикае ;;573

Хиена

Хахахааа, Жоро за пореден път ги вбеси тарикатите.
Не само Боян ами и целия антураж подпикват газчица.;;573
Нека си пишат и злобеят, това означава, че притежаваме нещо тук за което ни завиждат!
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Ники

то станало голямо шоу.
Сега изчетох темата

Хиена

Ники, за по-голяма реклама от отсрещния отбор не можем и да си мечтаем.
На мен лично много ми е забавно и смешно, като клуба на опечалените вдовици са.;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания