Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ТВ по коаксиален кабел?

Започната от Заекът, Май 30, 2012, 10:42:13 AM

« назад - напред »

Заекът

Някой в БГ предлага ли такава?

Пуснах си от Мегалан, ама на тъпия им кабел трябва да се вържат още 1000 устройства, които ми заемат половин шкаф.

Златанов

Сателитната цифрова минава по коаксиал, както и цифровата на кабелните оператори, които не са FTTH /оптика/. Най-добре да кажеш от кой град си и какво точно искаш, както и с какъв телевизор разполагаш. Дали има цифров тунер DVB-C или не.

Заекът

Цитат на: Златанов;163837Сателитната цифрова минава по коаксиал, както и цифровата на кабелните оператори, които не са FTTH /оптика/. Най-добре да кажеш от кой град си и какво точно искаш, както и с какъв телевизор разполагаш. Дали има цифров тунер DVB-C или не.

ТВ-то е Самсунг 32D6500, или нещо такова. Мисля, че има такъв тунер. Моделът е относително нов.

Това, което искам, е цифрова ТВ само по 1 кабел, без сет топове, суичове, сателитни антени и т.н.

За София става дума.

Ивайло Цанков

Огледай се за СКК дали има в района, цифровата им е свободна директно връзваш кабела с тв то, сканираш и гледаш.

shamarasat

Цитат на: Пламен_;163849blizoo
да не тее излъгал дявола.От тях стой далече
· Radio Viva BG

Заекът

Цитат на: Ивайло Цанков;163851Огледай се за СКК дали има в района, цифровата им е свободна директно връзваш кабела с тв то, сканираш и гледаш.

Благодаря, това ми звучи най-подходящо за мен.

gogogogo

Златанов

Мда, определено Нет 1 е по-добре. СКК, ако им прочетеш темата повече сканират, отколкото гледат. Там местата на каналите са непостоянна величина.

armaturata

Цитат на: Златанов;163890Мда, определено Нет 1 е по-добре. СКК, ако им прочетеш темата повече сканират, отколкото гледат. Там местата на каналите са непостоянна величина.

Аз съм на СКК и съм доволен. При проблем техниците им действат бързо :)

батмиро21

Цитат на: armaturata;163908Аз съм на СКК и съм доволен. При проблем техниците им действат бързо :)

на мен ми се струва че Скк имат по-добре подбрани канали като цяло.При нет1 дори липсват канали като City tv MADtv НО има тъпото MCM.

Скк имат и nova PL HD и повече HD канали като цяло а да не забравяме и HBO- тата и cinemax които при СКК са ......

http://www.tvnet.bg/index.php?ul=_programs&pack_type=1  СКК
http://www.net1.bg/tv/programs/                                     НЕТ1

Alexius

От мегалан ще останеш изключително доволен от качеството. При мен нямат покритие за съжаление. Помисли дали да не направиш комшромис със заетия ти полувин шкаф за сметка на супер качество.
Аз съм със СКК - TVNET се казват вече, но не мога да дам отзиви, тъй като съм с тях от 1 седмица.

Людмил Бошнаков

Цитат на: Заекът;163835Някой в БГ предлага ли такава?

Пуснах си от Мегалан, ама на тъпия им кабел трябва да се вържат още 1000 устройства, които ми заемат половин шкаф.
Честно да ти призная аз съм към СКК и съм супер доволен. Перфектно качество на картината,богат избор на канали и 10-11 хд-та. Чувам,че откакто МТел докопаха и Мегалан нещата се скапаха яко. Така както е при Близалките и Спектрумнет които между впрочем ги обединиха с Мегалан.
Няма такава шитня.
В момента тече промоция при СКК 6 месеца 6 кинта ТВ и останалите 6 по 16. За сега съм 1 месец при тях и наистина пробвах тъпигьоси с цифрова телевизия,но от СКК съм супер доволен.
;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания