Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

покана за hd-torrents.org

Започната от Васил, Април 23, 2012, 02:16:32 PM

« назад - напред »

Чък Норис

По-добрите са рутракер, тея от хд-торентс до месец ще си измислят защо да те баннат ако не им пуснеш "дарение".

m3gab0y

Цитат на: Продуцентът;366084По-добрите са рутракер, тея от хд-торентс до месец ще си измислят защо да те баннат ако не им пуснеш "дарение".

Сигурен съм, че има и доста по-добри от рутракера, давам ти пример за музиката - what.cd
А за филмите/сериалите може ли да предложиш и ти няколко доказано добри?

Благодаря ти предварително!

johnfogerty

Цитат на: m3gab0y;366086А за филмите/сериалите може ли да предложиш и ти няколко доказано добри?
PTP е може би най-добрият тракер за филми, но намирането на покана за там е доста трудно. BTN пък е "царят" на сериалите. Поканите за там обаче също са изключително трудни за намиране. От форума на what.cd евентуално би могъл да намериш покани за тях. Но трябва да си поне power user.
Други по-лесно достъпни, но не чак толкова добри са tehconnection за филми и freshon.tv за сериали.

m3gab0y

Цитат на: johnfogerty;366092PTP е може би най-добрият тракер за филми, но намирането на покана за там е доста трудно. BTN пък е "царят" на сериалите. Поканите за там обаче също са изключително трудни за намиране. От форума на what.cd евентуално би могъл да намериш покани за тях. Но трябва да си поне power user.
Други по-лесно достъпни, но не чак толкова добри са tehconnection за филми и freshon.tv за сериали.

Изключително много ти благодаря за полезната информация! :-)

kristov

Цитат на: m3gab0y;366069Здравейте! Ще може ли и за мен една покана? Мисля, че има с какво да допринеса на тракера, най-малкото с прилична инфраструктура за сийд. ;)

root@m3gab0y.com

Не вярвам да ти помогне много за рейтинга при тях, те манипулират по някакъв начин кой да сийдва

Бом

Да ви кажа т`ва hd-torrents не си струва. Клонете към по качествените тракери за филми, по специално тези с тяхни рилийз групи и не разчитат изцяло на пиратската сцена. Мога да дам примери. Питайте.

Анто75

Имам две покани. Ако желае някой да заповяда.

klapana

Цитат на: Анто75;391856Имам две покани.

Тоя тракер вече не струва.
От 3 дни се мъча да сваля едни 20гб.
Чудя се оня казанлъшки тарикат, и любовницата му в червено-
как не ги е срам, още да искат пари за регистрации.

Анто75

Да си призная, скоро не съм теглил от тук и нямам пресни впечатления.

slavi99

Тодор Тодоров

Dreambox DM500HD , Triax 110 , Marantz SR5007 Home Theater Receiver,B&W DM 500 speakers ,LG 47LA660S FULL HD LED TV.

TUISTERa

Кремка

И аз имам две покани. Мога да ги изпратя на някой желаещ. Нека да пише тук или на лични.:;808

тодор ж

Благодаря от сърце! Да си жив и здрав!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания