Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Ефективен (тестван) кучегон

Започната от рйонков, Април 02, 2012, 03:17:24 PM

« назад - напред »

ХГХристов72

Здравейте колеги, аз имам такова устройство работи с батерия от 9v.
Редовно го ползвах на времето когато работех като инкасатор.
Машинката не е лоша 80% работи добре останалите 20% са:
- лоша работа при слаба батерия
- има вероятност кучето вместо да избяга да се настърви още повече
- и да попаднеш на глухо куче /съвсем сериозно / от опит го знам
В другите 80% работи ок, не мога да кажа от къде е купен раздадоха ги от службата.

lazarus18

Цитат на: Гърга Питич;154054айде без определения!когато жена ти и детето ти на 1 година ги уплашат до смърт помияри,друга песен ще запееш!

Интересно ако детето ти случайно намери този кренвирш, сложен от някой друг малоумник какво ще кажеш.

gentu

Цитат на: ХГХристов72;154087Здравейте колеги, аз имам такова устройство работи с батерия от 9v.

В другите 80% работи ок, не мога да кажа от къде е купен раздадоха ги от службата.
-
Кучегон Dazer II

[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Зелен

Решението е да ги прибират,и ако до 10дни никой не го потърси,или "осинови",да ги приспиват. Ако от някои организации имат нещо против,да осигурят средства за отглеждането им в приютите. Преди време в Германия беше се развилняла една мечка из едни села. Решиха да пратят ловджии да я гръмнат. Природозащитниците бяха против. Дадоха им срок от 1седм. да си я хванат и да се отнесат с нея хуманно. Природозащитниците не си мръднаха пръста,защото навсякъде само шум вдигат. Като мина времето,ловджиите си свършиха работата и никой не мрънка. Примерът го давам,за да стане ясно,че защитниците трябва да имат на какво отгоре да са против. Само с "не правете нищо на животните" не става. Харесвам кучета,но не и такива,които нападат хора по улиците. Малко се увлякох с писането:hammer:

paradise

А нещо против селяни и чалгари има ли, щото ме дразнят по улиците като ходят;;601 Единственото спасение е тези които мразят животните да бъдат публично обесени! ;)

thagang

За животните има гори, за хората села и градове.
Всяка жаба да си знае гьола. :c050(1): Лично мнение. ;;601

Veskop

Цитат на: lazarus18;154090Интересно ако детето ти случайно намери този кренвирш, сложен от някой друг малоумник какво ще кажеш.
ти па с тоя кремвирш се оля! :) кой хвърля кремвирши по улицата при тия цени? :) искам държавата да действа поне един път като на запад-помиярите прибрани,ако няма кой да го вземе до 1 месец-:;807

естествено това няма да стане,щото едни благи парички ще секнат!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

lazarus18

Цитат на: Veskop;154141ти па с тоя кремвирш се оля! :) кой хвърля кремвирши по улицата при тия цени? :) искам държавата да действа поне един път като на запад-помиярите прибрани,ако няма кой да го вземе до 1 месец-:;807

естествено това няма да стане,щото едни благи парички ще секнат!

Защото подобни случаи има и продължат да се дават подобни глупави идеи.
Както и да се излезне и да се застрелват наред кучета. Вече един човек пострада, застрелян от съседа си.

ЦитатРешението е да ги прибират,и ако до 10дни никой не го потърси,или "осинови",да ги приспиват. Ако от някои организации имат нещо против,да осигурят средства за отглеждането им в приютите.
Подобно решение работи чак като се намали драстично броя им, което да беше станало ако последните 5-6 години някой си вършеше работата и наистина кастрираше, умъртвяваше болни и агресивни кучета.

Veskop

Цитат на: lazarus18;154164Защото подобни случаи има и продължат да се дават подобни глупави идеи.
Както и да се излезне и да се застрелват наред кучета. Вече един човек пострада, застрелян от съседа си.

Подобно решение работи чак като се намали драстично броя им, което да беше станало ако последните 5-6 години някой си вършеше работата и наистина кастрираше, умъртвяваше болни и агресивни кучета.

и как точно се разбира дали един помияр е агресивен?!?чакаме да разкъса до смърт някой човек?

авиан

Кучегоните са ясни ,според мен за човекогони е по актуална темата:s104

Veskop

Цитат на: авиан;154166,според мен за човекогони е по актуална темата:s104

по-скоро бойкогон и дянкогон ни трябва!сега ще изпапкат и парите за пенсиите от Сребърния фонд,както изпапкаха и резерва преди да го закрият!:lol15::lol15::lol15:

Veskop

И отново!!!!!!!!!!

Дете на 1 година и 6 месеца е пострадало, след като е  било нападнато от куче в антоновското село Любичево, съобщиха БНР и  "Фокус". Момиченцето е прието в болницата в Търговище.                    Директорът на лечебното заведение д-р Иван Светулков уточни, че  пострадалото дете няма разкъсвания, а само контузии и охлузвания по  лицето.

Няма опасност за живота на момиченцето, но то ще остане под наблюдение в лечебницата.

Инцидентът станал вчера по обяд в двора на къщата, където живеело  6-членното семейство. 25-годишната Невристе Салиева, майка на  пострадалото дете, каза, че момиченцето било в двора на къщата им и там  върху него се хвърлило кучето на съседа, което било пуснато да се разхожда свободно.

На на 19 октомври 2009 година четири домашни кучета нападнаха на улицата  в разградското село Сушево 6-годишно момиче, тръгнало с 4 монети към  магазина, за да си купи нещо сладко. Кристияна почина на път за болницата в Кубрат, а 49-годишната бивша учителка Елена Банкова, която е собственичка на кучетата, бе осъдена на 1  година условно с 3 години изпитателен срок.

На 8 април т.г 87-годишният проф. Ботьо Тачков, който бе жестоко нахапан  от глутница кучета в София, почина във Военномедицинска академия. Възрастният мъж беше приет в болница на 29 март  в изключително тежко състояние, след като бе нападнат от глутница  агресивни кучета, докато се прибирал от разходка в дома си. Той беше в  безсъзнание и на изкуствена вентилация, с множество разкъсно-контузни  рани и фрактури по главата, лицето, ръцете и краката. По време на  инцидента той бе претърпял голяма кръвозагуба, а в резултат на шока  получи и тежка сърдечна криза.

михоф33

Това не е животно което е в нормалното си местообитание - следователно тук няма естествен начин за хранене и размножаване, което не означава че не може да живее тук, но не му е тук мястото. Животните които намерят нова ниша за живеене или унищожават екосистемата за своя сметка (пример виж зайците в Австралия) или загиват. Очевидно тези оцеляват тук, но за чия сметка и какви са вредите които нанасят?
 Единственото решение е премахването им, но това не се харесва на много хора. Какво да се прави, и зайчетата в Австралия са много хубави и меки животинки и дори и никой не хапят, но ходят ловни дружини да ги избиват, като дори и не ги взимат за ядене, просто отстрел. Разбирам че парите от еврофондовете са сладки, но на мене децата ми са ми по-скъпи. Да ги изтребим, без да чакаме правителството! , но няма да стане поединично, трябва всички горе-долу по едно време да свършиме тази работа, тъй като иначе ще дойдат нови и така до безкрай.:twisted:

;;650
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

Цец0

Веско, хайде стига с тези глупави статии. Така стават нещата, просто момиченцето се разхождало из двора им и видиш ли ненадейно го било нападнало кучето. Да бе, да... Толкова ли сте наивни, или просто това ви оттърва на хората, които сте толкова против животните? Кой знае това "малобройно" циганско или турско племе как са го тормозили, за да нападне дете.
И според мен не са виновни животните за това, че някои не си вършат работата, не ги кастрират, не се опитват да овладеят популацията. Или другите малоумници, които си вземат животинка, за да са модерни, а след няколко месеца я изхвърлят на улицата.
Проблема с тези животни е много сериозен, но повечето тук като ви чета сякаш сте последователи на Сталин и "великата" му мисъл.... Знаете я, не искам да се повтарям :)

ХГХристов72

Цитат на: gentu;154096-
Кучегон Dazer II

Точно такъв е. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания