Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

Работилница

Цитат на: marto;606951Гришо сега го дават по френския Bein Sport 2. Доста интересен мач до момента.

Даваха го и по Сетанта УКР.  Нищо не му се разбира на този украиски, пардон, полски.:)

gentu

Днеска Знае ли се къде ще го дават?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

oldgraf

В 14,10 след Касаткина. Няма нещо друго интересно като двубои, но ме съмнява Евроспорт да го дават. По обичайните заподозрени;;650

Анто75

В момента по Polsat Sport Fight дават Касаткина. Дано след този мач продължат да излъчват от този корт.

компира

Дъждът изглежда ще отложи мачовете.

милстан

Deportes 6, корт 3 в момента махат покривалото.
 П.П. И на Polsat sport Fight пуснаха корт 3.
П.П.П. Полсатите забиват ли ви, защото на Форевър и при украинците голяма сеч.

marto

Цитат на: милстан;606972П.П.П. Полсатите забиват ли ви, защото на Форевър и при украинците голяма сеч.
На 1861 не забиват.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

милстан

Уж от там, ама много зле при мен.

marto

Цитат на: милстан;606974Уж от там, ама много зле при мен.
Да не съм те подвел само... Забравих да напиша, че аз не гледам през украински сървъри.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

компира

Чиста победа за Григор - възползва се от шансовете и взе важните точки. Тайбрека в третият сет направо беше катастрофален за опонента му. Обаче, вдругиден се изправя срещу Синер - късата клечка с жребият, но това е играта. Хайде дано, ще стискаме палци!

Мартинския

Забиват яко от вчера, явно много почнаха да ги гледат.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Дзмей

Здравейте, Колеги!

Предстои ни да гледаме епичен мач. Ако някъде имаме сериозен шанс срещу Синер, това е тревата.

Дано да се чувства добре и да е здрав. Няма да гледаме още много години такива мачове. Да си пожелаем и малко късмет!
1.9e Neosat, 2.4mCM, Triax TTW006; 13E 1.0mCM, Triax TTWD; 9e 80cm, Inverto BU; ZgemmaH9 twin, ZHD 210

компира

Да, дано Гришо да е добре физически, пък и психически, но като му гледах интервюто, което слагам по-долу - не е особено уплашен кой ще е отсреща.  Късмет и... може Синер да получи диария преди мача, кой знае :;803.
 Иначе ето го интервюто на Григор пред медиите след вчерашната победа - много хладнокръвно отговаря на някои закачливи въпроси от мисирките: Dimitrov on Facing Sinner "It's not gonna be WOW match"
Ако успее да бие Синер, следващите опоненти, които ще срещне не са чак толкова големи страшилища и ако всичко е наред може да стигне доста напред още в турнира. Доста от поставените отпаднаха изненадващо в първи кръг и сега напред се настаниха имена, които никой не е очаквал да стигнат дотук. Но и това се случва в турнирите.

компира

Водеше с 2:0 сета и беше близо до победата, но за съжаление - пак контузия. Жалко. Късметлия е този Синер.

an

Да, жалко. Но продължаваме напред...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания