Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

Анто75

Честита победа. Добър старт на годината.

алт

Не е добър старта, защото игра много слабо.

jovito

Важното е , че победи, има и такива мачове , успех и продължава ме напред

БатеГойко

Цитат на: jovito;351944Важното е , че победи, има и такива мачове , успех и продължава ме напред
Има и такива мачове , падаме и продължаваме напред...;;650

bademos

Това което видях хич не ми вдъхва надежди за нещо по-добро.

atuani

Цитат на: bademos;351959Това което видях хич не ми вдъхва надежди за нещо по-добро.

Този мач както и повечето някак ги взема  на магия , особено  този в  тайбрека ,  до последно не се знаеше кой ще бие  .  Имам и едно такова  усещане   ,че в подходящи моменти си менкат мачове ,първите 30-40 в класацията (без челните  4)  .;;573
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

РИКИ

09.01.2015 - 05:00 часа:
Григор Димитров - Мартин Клижан

Бухала1

В петък Григор Димитров ще играе два мача, и със сигурност няма да му е лесно на два фронта.
Искам само да отбележа ,че напоследък забелязвам един слайс на бекхенд страната му ,който според мен няма да му донесе нищо позитивно..Съгласен съм, че не може винаги да връща топката със силен удар от тази позиция, но трябва по-някакъв начин да бъде по-агресивен.Уважавам и ценя успехите му и знам , че Гришо е способен на подвизи и тази година просто трябва да подобри играта си в някой аспекти,като сервиз и бекхенд.Все пак е топ играч и е заслужил това призвание с не една и две победи над играчи от топ 10.За мен той е истински боец,който никога не пада духом и се бори до край , но това не винаги е достатъчно,за да бъдеш перманентно в топ 10 на света.Пожелавам му бъдещи успехи и дано да продължи да ни радва,както го правеше до сега.;;650

Бухала1

Хмм тука мача е обявен по Ф+, ама нещо не движи.Нищо ще се проследи от спортала в момента 4:2 за Гришо първия сет..

алт

dzumba

РИКИ

Като гледам Григор е на светлинни години от другите "млади надежди" Раонич и Нишикори,които играха в предния мач.Май с тоя личен треньор по-нагоре няма да има...:s101

алт

Точно това дърво Раонич да споменаваш хайде няма нужда. Федерер е в перфектна форма и почти няма кой да го бие. Григор има ужасен ретур и несигурен бекхенд. Треньора е перфектен за физическата подготова и дотам.

здрасти

Смотрели болгарский фильм "Прощай Григорий", калпав римейк на "Сбогом Гринго" След малко  песньовката "Сбогом Мария" с пъшкащ глас!!! Жалко за тренерчето, тоя полов феромон  е по зле и от австралийските квалификанти! Да върне джипа и 20 лева за магарето и да става теляк в Хасковските минерални бани!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания