Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, 27-03-2012, 03:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bademos

Цитат на: Милен_ТТ;398464Тя добре почва, но важното е как ще свърши!
Дано настоящата година е по-добра от изминалата за Гришо, пък и за всички нас!
Дано, дано ,дано !!!!:;810:;810:;810

atuani

Следващият мач с Гришо дано не е в толкова ранен час  :;810
Вече  :)гледам  мачовете с него  без излишно напрежение ,като се вика  квот направи , вярвам и с новата година ще ни доставя   повече радост.
###
Намерете разликите  ;;573

2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

dzumba

Силикона и тена,броят ли се?

Neo64

Броят се , и тая е с 10 лазарника по кака от Маша, ама е тънка струна:)13-14 години разлика ли е

Стивт

Така като ги гледам и аз бих избрал кака Ники :):):)
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

БатеГойко

Цитат на: ВалчоП;398461Страхотен старт на годината с чудесна победа срещу неудобен съперник и нова фенка в ложата и в ложето...
Момичето си пада по спортисти.А и в ложата се чувства по-добре отколкото в пит бокса.
А Успеха на Гришо може да се дължи и на това,че сервира с нови (силиконови)топки...;;650

tsv_vatev

Последно някой знае ли къде ще дават турнира?

atuani

gentu

Цитат на: atuani;398483Намерете разликите  ;;573
-тук по добре да се гледа за разлики:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Цец0

Цитат на: Neo64;398465x Цецк0 ,
с мен на умен не се прави, боли ме фаро за твоя критерий,
и гледай добре към кой и кога са постовете,
а спортовете ги остави на разбирачите и гаджетата на изявените спортисти също.
Ай да не почваме с лошо 2016, гледай си в паницата ,съвет от мен, пък ти си знаеш

Neo64

"Спец" в идиотизма или "Спец" в мълчанието , покриваш критерия и за двете , а когато засегнем любимата ти тема за Гришо , тия два "Спеца" ги обединяваш и ни изумяваш, та ще продължа в тона ти , че си авер с дзумбата няма да ми попречи да се направя доста пъти на "идиот" с теб, за да усетиш "разликата" ,между лъскавата струна и руската дъска, а за Гришо , ще оставим и през новата 2016 да доразвиеш "спец" критерия си за тенис умения му , и ако пердаши наред и с кака Никол , направо ще спретнем мълчаливо идиотско парти летос на някоя сбирка , която ще мога да уважа:)
Във форумите има свобода на словото , ако не ти харесват , някои коментари или песимистично настроени юзери ,"специализирай"медитация и не класифицирай хората така грубо , че направо ги "обиждаш " ,по "специално " казано ги засягаш:e085:
Остави Гришката , да покаже тенис и ние ще ръкопляскаме , както на него ,така и на всички ,които ни карат ,дори и на вън да се гордеем ,че сме българи и приятелю , аз ходя на Мадрид Опен да го гледам , не знам ти ходи ли в Армеец на мача с Гаел Монфис??????
Усещаш ли как ме влече "идиотизъма"
Ай ,че гледам Гетафето как пердаши Хихона, друг път ще пишем лакърдии
А на фотосите на Стария, направо разликата мисля , че е в полза на дясната кака , се едно тя е на 28, тоя път Гришката "специално" изуми и мен с това попадение, а аз съм ценител на творения като това
Бравос

Цец0

Продължавай да се правиш на идиот, многократно си го доказвал, че ти се отдава. А кой какъв е нека тук всеки сам си реши. Пък и ти си последния човек, чието мнение значи нещо за мен.
А ако се опитваш да ми отговаряш виж отново #3766.....

tsv_vatev

Цитат на: atuani;398525http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi

/tenis/ gri6o/player     >>> sega e    ;;513
Имам предвид ТВ канали.

лун2лан

Sportklub2 03:00 - 07:00 WTA Premier Brisbane LIVE 16Е

atuani

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания