Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, 27-03-2012, 03:18

« назад - напред »

0 Потребители и 33 гости преглеждат тази тема.

вассил46

dzumba

Що ли го похвалих!?

вассил46

Да го бе заплюл.

вассил46

Загуби борбенос, нищо общо с първия

dzumba

вассил46

Мисля сдоби увереност  в себе си. ама ти пак си плюй.

бендо

вассил46

Не ми е приятно ,но Дзумба ;)бърза да хвали. Все пак има промяна в играта

teolink

Тоз житен бегач (Ферер) няма каталясване, ебаси моторетката, а вече е към края на седмата си петилетка!
-------
След Baby Federer и Big Federer напуска турнира

bademos

Аз не мисля, че има промяна в играта му - малко по-добре е в главата и за съжаление - не достатъчно добре, но има шанс, според мен. Дано до новия сезон си намери някой да му бръкне в тиквата и да го понадъха и ха дано 2016-та да е по-доходна за него и по-радостна за нас!!!;;675;;675;;675

gentu

Цитат на: dzumba;393080Що ли го похвалих!?
-щото вече трябва да го хвалим щом изкара минимум три сета независимо от резултата , за това!;;675(а като гледам и "деди" е на този етап от кариерата , та така де):s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

dzumba

Нашия си игра,гледам и курвенски номера се е научил,ходи до кенефа,колко грешки направи и пак е равностоен,а каква дълга сабя вади,няма такъв тенесист!

Ся ще играят крачун и малчо!:)

mistreated

Един сбъркан смач осра работата... Жалко.

boboturboto

Цитат на: mistreated;393129Един сбъркан смач осра работата... Жалко.

Смач,който трябваше да вкара със затворвни очи,но уви реши да гони линията,а след тази грешка се пропука.А някой чел ли е нещо за бившата му,че я разследват за уредени мачове?
;;573

yavor1

Цитат на: boboturboto;393131А някой чел ли е нещо за бившата му,че я разследват за уредени мачове?
http://www.sportal.bg/news.php?news=571700 :)
Тука пише, специално по темата , не било компютри, а компоти , които са върнати ;;573

и още за бившата  https://sport.mail.ru/tag/285/

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания