Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, 27-03-2012, 03:18

« назад - напред »

0 Потребители и 41 гости преглеждат тази тема.

Цец0

Цитат на: GeorgiD;245421Вие сте пълните олигофрени, изпълнени с малоумна злоба и без капка акъл какво говорите. Устенцата са ви толкова мръсни, долни и лайняни, и въобще не си придържате езиците зад зъбите.

Аз съм за Гришо. Но не по този грозен начин да победи , в който едва ли не публиката отказа Ноле.

Вие какво очаквахте? Ноле да иде свирка да завърти да му е по-удобно на Гришата да играе? Нали и двамата бяха поставени в еднакво положение в 10 минутната пауза?
Откъде знаете какво му е било на Новак?
На негово място повече няма да стъпя в тази долна държава и ще отказвам всички турнири.
А публиката ще се докаже каква курва е когато излезе Гришо срещу Надал ;;573

Боже, Боже, слезни си прибери вересиите, Боже!

P.S. А ако не слезе Господ може и Кораба Майка да се появи за този глупак! :s104

GeorgiD

Факт е и е безспорен, че публиката унижи Световния номер едно на територията на техния най-голям претендент за неговото място. Всичко останало е болни цайовски и други мозъци ;;650

Дедал

Щото Джокович е невинна девица и досега не е играл пред недолюбваща го публика :lol15::lol15:

boboturboto

Цитат на: GeorgiD;245421Вие сте пълните олигофрени, изпълнени с малоумна злоба и без капка акъл какво говорите. Устенцата са ви толкова мръсни, долни и лайняни, и въобще не си придържате езиците зад зъбите.

Аз съм за Гришо. Но не по този грозен начин да победи , в който едва ли не публиката отказа Ноле.

Вие какво очаквахте? Ноле да иде свирка да завърти да му е по-удобно на Гришата да играе? Нали и двамата бяха поставени в еднакво положение в 10 минутната пауза?
На негово място повече няма да стъпя в тази долна държава и ще отказвам всички турнири.
Какво му имаше на начина,сигуно че направи "намбар уан" смешен,това с глезена си е стар ку.... номер и публиката мн.добре го осети ,аз досега несъм виждал по такъв начин публиката да подкрепя някой -но нашия с видима болка си доигра и спечели,дори не взема почивка ,дори и да беше загубил пак щеше да е Победител ,а ти сигурно сизаложил "на сигурно" и сега не те свърта(лично мнение,без лоши чувства.Все пак сме българи и с тази победа ми се напълни душата)
;;573

Цец0

Цитат на: GeorgiD;245425Факт е и е безспорен, че публиката унижи Световния номер едно на територията на техния най-голям претендент за неговото място. Всичко останало е болни цайовски и други мозъци ;;650
Престани да се излагаш... Сети се кога започна това отношение на публиката към Джокович. Ако изобщо имаш и грам мозък в главата си, за да осъзнаеш случилото се, което няма нищо общо с това, че Надал бил испанец. Също така в края на 2-я сет Джокович псуваше публиката, което говори какъв е, без значение от отношението и....
А и между другото ти някога в неосъзнатия си живот тренирал ли си някъкъв спорт?

TPOTOAP

Цитат на: GeorgiD;245425Факт е и е безспорен, че публиката унижи Световния номер едно на територията на техния най-голям претендент за неговото място. Всичко останало е болни цайовски и други мозъци ;;650

Публиката била унижила свинепаса, а нас това какво ни засяга? Бегай да му се заложиш да ти поплаче на рамото, а от мен да му носиш много здраве :worry:

Антонио

Честита победа, пичове!

ТАЗИ ВЕЧЕР НАШЕТО МОМЧЕ СТАНА ГОЛЯМ МЪЖ!!! БРАВО ГРИШО!!!

;;650;;650;;650;;650;;650;;650
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

atuani

Цитат на: Антонио;245430Честита победа, пичове!

ТАЗИ ВЕЧЕР НАШЕТО МОМЧЕ СТАНА ГОЛЯМ МЪЖ!!! БРАВО ГРИШО!!!

;;650;;650;;650;;650;;650;;650

Как се кефя не е истина :s104;;659:;800:;800:;800:;800:;825:;800:;800
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

bu12tras

Пий си хапчетата палячо ,скрий се,че и станишев ще ти се смее на схемите :lol15:

boboturboto

Сега остава и Кубрат Пулев  в евентуален двубой да направи за смях Кличко ии кефа ще е пълен
;;573

Милен_ТТ

Цитат на: boboturboto;245434Сега остава и Кубрат Пулев  в евентуален двубой да направи за смях Кличко ии кефа ще е пълен

Еми отдавна не сме се кефили така на постижения на бг спортисти!
VU+ DUO 2; VU+ Solo 2; XTREND ET 10000; XTREND ET 9500; XTREND ET 5000; AZBOX ELITE; ARIVA 102; DISH: 3x3.60; 1x2.20; 1x1.80; 1x1.60; 2x1.40; 3x1.10; 1x0.90; 2x0.80.  DiSEqC switch: 1x16 EMP-centauri + 1x8 Tecatel; 24xLNB

mistreated

Цитат на: themaster301;245417Следващият мач наи-вероятно е с Вавринка , а ако го бие следва Цонга. Този поток е по-лесен от другия , където ще се сблъскат Надал с Федерер.

Поток с Джокович и Мъри едва ли е по-лесен от поток с Надал и Федерер в момента...
Не искам да коментирам мача снощи, защото отдавна казах, че Григор като игра е на нивото на четворката и само психика му липсва да започне да ги бие.
Само искам да попитам дали някъде го има мача да си го изтегля, защото от суеверие не ги записвам докато се играят.

GeorgiD

Жалко е само че наистина има такива радикални фанатици, които са слепи и се заблуждават, че са големи "фенове".
Позачетох коментарите в сайта на Евроспорт и хората мислят като мен:

ЦитатSport is not what it used to be . Football crowd on tennis match, uneducated but willing to do whatever it takes to disrupt Djokovic playing . If we throw in Fuerte case and bitter taste of Nadal losing most of that time to Djokovic, thats where Spain is today . Djokovic came to play tennis , after all this I would never come again to play in Madrid .And let Spain enjoy their doped sportsmen alone .

ЦитатThe Spanish crowd like 'nobility' in their sportsmen and took exception to Djokovic's attitude in general and in particular his gamesmanship, both on querying line calls and that carefully timed MTO to break his opponent's rhythm. They also don't much like having fingers wagged at or raised to them. Oh, and Dimitrov btw, like Raonic, both of whom have spent extended periods training and competing in Spain, is viewed pretty much as a local

ЦитатSpot on Ixa, S may have a point as far as the Nadal bias factor is concerned (understandable upto a point, but not after that) but i thought Novak was definitely trying to break Dimitrov's rythm though you cannot call twisting his ankle careful timing. He did tweak it and that is part of the sport too.

Цитат@ixa - trying to break dimitrov's rhythm with medical timeouts? if you failed to notice, novak had break point when he took MTO.

http://eurosport.yahoo.com/news/tennis-federer-makes-winning-return-madrid-160215840.html

Това неуважение и липса на толерантоност на публиката в Испания е прекалено. Евалата на Гришата, че успя да бие, но нито е първият нито последният победил Федерер, Надал или Джокович.
Публиката в Испания трябва да се накаже по някакъв начин- може би дори с отнемане на домакинството, а победата не трябва да се приема за национален празник, а за нещо нормално и част от спорта.

themaster301

Цитат на: mistreated;245448Поток с Джокович и Мъри едва ли е по-лесен от поток с Надал и Федерер в момента...
Не искам да коментирам мача снощи, защото отдавна казах, че Григор като игра е на нивото на четворката и само психика му липсва да започне да ги бие.
Само искам да попитам дали някъде го има мача да си го изтегля, защото от суеверие не ги записвам докато се играят.

Джокович , страда от навехнат глезен повече от един месец , а това е много в тениса. Мъри си е мърда от всякъде. При тази ситуация , тези двамата не мож ги сравняваи с Надал , които е преодолял травмата си и ще си отупа Федерер пак.В тяхната схема е и Ферер. Григор едва ли ще повтори това , което ни предложи снощи и срещу Вавринка , евентуално срещу Цонга , защото те са друга бира.Дано Григор не се превърне в герои за една вечер. В момента може да се каже , че е наи-известния българин в света.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

mistreated

Георги, ми ако искаш Григор да се извини на Джокович, че го надиграваше тотално през целия мач и да се откаже от турнира?!
Един мач ли е спечелил Ноле заради подкрепата на публиката? Извинявай, този турнир е в Мадрид. Напълно нормално е публиката да иска Джокович да отпадне. Като си направят Мастърс в Белград съм убеден, че по същият начин ще реагира и публиката срещу Надал.
Да не се прави на обидена булка, ами да приеме загубата и това е.
И на мен не ми харесваха безкрайните му искания на обяснение от съдията за очевидни топки в корта, особено в първия сет. Или щом е номер 1 трябва всичко да му е позволено?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания