Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

bu12tras

Ганьо май пак ще яде дървото ?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Анто75

Според мен в момента му липсва първи сервис, агресия и точност на ретурите. Дано се разиграе, че мача и годината ще свършат.

ВалчоП

Търпение му липсва...

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Анто75

Действително прибързва.

П.п. Може би ще гледаме до късно.

gentu

Само ми е чудно защо тъпият евроспорт ми върви с два гейма закъснение!!!
Ето вече е 2:2!!!(а там върви четвърти 4:4)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

ВалчоП

Нашият май падна, защото беше без шапка, без талисманче на врата, без кифла в трибуните и без увереност в разиграванията... А Кукушкин ги имаше налични всичките тези неща! Честито на хейтърите!

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Анто75

До нови срещи. Жалко /да се четете като - Съжалявам че, не спечели/. Лека нощ.

Цец0

Днес, особено в първите 2 сета беше безобразен.... И накрая, когато влезе в ритъм, когато оня вече едва дишаше по корта направи коронния си номер и с един безобразен сервис гейм възкресихме този бляд...
Поне каквото и да говорим, то не може да не признаем, че физкултурника превърна Григор в звяр във физическо отношение.
А оттук нататък до този момент никога през Септември и Октомври не е имал успехи по турнирите в Азия.
Но аз му пожелавам успех, то така или иначе няма нищо за защита.
Пък каквото стане.

bademos

Явно няма шанс да излезе нещо по-истинско от нашето си "Дрише". Добре, че не го гледах - щях отново да си скъсам нервите. Явно вървим стремително към Топ 30, където му е мястото.;;675;;675;;675

dzumba

Цитат на: bademos;386125Добре, че не го гледах - щях отново да си скъсам нервите.
E аз го гледах и си ги скъсах,за него няма значение с кой играе,може да бие всеки,но засега пада!Не може,с два три удара,да си провалиш 3 часов мач!

Серхио Агуеро

Жалко наистина, но Гришо го надиграват от основната линия. Кукушкин цепеше удари в ъглите на корта и Нашият не стигаше до тях.

На мен ми се вижда, че трябва да промени тактиката и да не се надиграва по този начин, особено пък като не му вървеше да завършва през цялото време.

Цитат на: gentu;386114Само ми е чудно защо тъпият евроспорт ми върви с два гейма закъснение!!!
Ето вече е 2:2!!!(а там върви четвърти 4:4)

Може да е заради рекламните паузи, които ми се струват дългички.

bu12tras

mistreated

Поредно разочарование от пропуснат сън. Повече ме е яд, че не се наспах, отколкото да се ядосвам на Григор. В повечето случаи вече ме избива на смях, като знам какво ще последва...
Да ти направи КУКУШКИН над 30 ретърн уинъра... Безценно!

На един приятел му замина телевизора след загубата от Мъри, сега ме е страх да му звънна да го питам дали е гледал снощните му изпълнения :)

Серхио Агуеро

Цитат на: mistreated;386137Поредно разочарование от пропуснат сън.

Да ти направи КУКУШКИН над 30 ретърн уинъра... Безценно!

Дам, Чилич може да го отнесе като куцо пиле домат.

И аз съжалявам, че си загубих времето в напразни надежди, че нещо хубаво може да се случи. :(

Стивт

Ех жалко, поредната безсънна нощ, нашия показа че може да играе, но само в 3-тия и 4-тия сет, очевидно му липсва постоянство... Личеше си когато беше спокоен какви удари правеше, но притесни ли се малко и край, започва да си кореспондира с мрежата... Ясно е че проблема му е в главата, ама кой ще се наеме да го разреши....
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания