Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

алт

Какво не е вярно от това което съм написал, мишо?

швепса

Победа за Григор Димитров. Браво.

reeexx

Руска парабола 2.0 м, Extrend7000HD

atuani

2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Стивт

Ей тоя нашия Григор е специалист по късане на нерви, добре все пак че победи, айде честито...
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

ICO42

Айде честито,с 2 тайбрека ама все пак може и да го видим срещу Мъри.
No pain, no gain

БатеГойко

Цитат на: Анто75;383689"Мачът на Григор Димитров от втория кръг на Мастърса в Синсинати срещу Вашек Поспишил е втори в програмата на корт №9 и ще започне в сряда около 19:30-20:00 ч. наше време. За съжаление пак няма да можем да видим срещата пряко, тъй като телевизионното покритие обхваща Централния корт, Grandstand и корт №3."
За момент помислих,че е сряда,защото мача свърши.

Анто75

Бравооо.
Дано имаме поводи де се радваме и в края на следващия мач. То е ясно, че няма да мине без късане на нерви и 200-300 грама ракийка повече от обикновено.

А цитираното по-горе съм го копнал от tennis24.bg.

Neo64

Тия с ден напред , заради"тях" изпуснах нервикъсача:)
 Тоя път бие и Мъри и почваме да го фалиме  ;;650

Анто75

Винаги е така - за хваленето. И като бие Мъри всички телевизии ще се пребият кой да го излъчва.

Цец0

Мъри трудно ще го бие, да кажа почти невъзможно. Ще се радвам, ако не съм прав, но през тази година гайдата със сигурност е във формата на живота си. Дори според мен е по-стабилен и от времето, когато взе Олимпийските игри, US Open и Уимбълдън под ръководството на Иван Грозни.
Все пак успех на Григор, пък каквото сабя покаже ;;650

дон ДИЕГО

Цитат на: Цец0;383847Мъри трудно ще го бие, да кажа почти невъзможно. Ще се радвам, ако не съм прав, но през тази година гайдата със сигурност е във формата на живота си. Дори според мен е по-стабилен и от времето, когато взе Олимпийските игри, US Open и Уимбълдън под ръководството на Иван Грозни.
Все пак успех на Григор, пък каквото сабя покаже ;;650
Григор със сигурност има ТЕНИС-АРГУМЕНТИ да се противопостави на дърваря от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Проблемите му в последната година и половина бяха чисто психологически: Манията му за величие и породените от нея "СТОЙКИ" навсякъде и във всичко му изиграха лоша шега. Надявам се сега да е стъпил по здраво на земята от преди. Сигурен съм, че раздялата му с ДВУЦЕВКАТА от СССР  ще се окаже ползотворен ход в кариерата му като цяло. ;;650

Цец0

Като цяло от така наречената четворка Мъри винаги е бил най-удобен като стил на нашето момче. Нека не забравяме и какви мачове направи срещу него и на Уимбълдън и в Акапулко. Просто ме притеснява убийствената форма на шотландеца в момента. Все пак тази година само 2-ма успяха да бият Джокович на турнир от Шлема или Мастърс. И той е един от тях. И то точно преди 2 дни :s101

Серхио Агуеро

Първо, тази нощ Мъри има да се справя с рибата. И ако стане, чак тогава ще му мислим на Григор. ;;650

tiefighter

Цитат на: алт;383811Какво не е вярно от това което съм написал, мишо?
първо не съм мишо, което май обяснява нападките ти ;)

и второ, ако беше написано така:
Цитат на: алт;383727Григор е поставен на 16то място в турнира, а на грандстанд днес ще играят непоставен и квалификант.
нямаше да има проблеми ;;650

Наистина не го знаех и беше тъпо от страна на организаторите!

и по темата:
Стискаме палци на Гришата да продължава - както обикновенно! ;;675

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания