Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, 27-03-2012, 03:18

« назад - напред »

0 Потребители и 18 гости преглеждат тази тема.

teolink

Великолепен Гришо, остави сърцето и душата си в мача. Така се израства. Накара ни да сме горди и то не само нас.
....
Извадка от руски форум:
Буратиныч • час назад −
Впервые я горжусь, что я славянин. И это при том, что были и Кафельников, и Сафин, и Давыденко и Южный.
•
Боримир Гущин > Буратиныч • час назад
Григор действительно впечатляет красотой и разнообразием игры, думаю он талантливее всех бывших наших звёзд, при всём к ним уважении.

ВалчоП

Гришо виждам, че е показал психика и е стигнал до границите на физическата си издържливост. Значи му остава да натрупа физика и тогава влизането в топ 10 му е сигурно.

п.с. от руските цитати виждам, че е достатъчно да имаш славянско окончание на еврейската си фамилия и вече си считан за част "от нашите" ;;573
едит: то не че имената Григор и Димитър са славянски, ама...:hammer:
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

mistreated

А някой случайно да го записа или да знае от къде мога да изтегля?

скитник

Отлична игра на Григор! Браво и все така по пътя към върха!

Това, което най-много ме дразнеше миналата година в това толкова талантливо момче, беше психиката му. От самото начало на този сезон се забелязва видимо подобрение в този толкова важен елемент в тениса. Дали причината е в шведската школа или в любовната тръпка, не знам, но израстването е налице.

Пожелавам му най-вече здраве, за да ни радва още дълго време! ;;650

скитник

Цитат на: mistreated;241594А някой случайно да го записа или да знае от къде мога да изтегля?

Руските тракери вече са го сложили (нужна е регистрация):

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4416050

paradise

Аз не съм доволен от мача! Какво всички го хвалите че играл добре? Губи значи не е играл добре, специално в този мач се би сам, Надал нищо не направи.По-добре грозна победа отколкото красива загуба, има доста да се учи нашето момче, успех в турнирите му желая ;;596

GeorgiD

И аз съм разочарован. Но поне Григор доказа, че е велик, има огромен потенциал и един ден като се натрупат още годинки на Рафа и му натежеят, то тогава ще е сигурен клиент на Григор.

С тази си игра показва, че в момента реалното място в ранглистата трябва да е Топ 5 ;;650

mistreated

Цитат на: paradise;241612Аз не съм доволен от мача! Какво всички го хвалите че играл добре? Губи значи не е играл добре, специално в този мач се би сам, Надал нищо не направи.По-добре грозна победа отколкото красива загуба, има доста да се учи нашето момче, успех в турнирите му желая ;;596

Колко мъка има по този свят...

Цец0

Като чета мнението на някои хора ми се струва, че съвсем полетяхте. Чак и недоволни да има вече ми се струва прекалено... Да, и на мен ми стана криво. Но просто си отговорете кой е Надал, колко години подред печели Монте Карло, на кого казват КРАЛЯ НА КЛЕЯ, какво е дал на играта и тогава просто си кажете, че това, което стана днес беше максимума. Дори повече от това, което очаквахме.... Защото наистина днес Григор Димитров игра като равен с равен с тази машина и щеше да е прекалено хубаво българин да сложи край на доминацията му на този турнир, но очевидно още трябва да почакаме за такива велики моменти ;;650

GeorgiD

Едно време младият тогава Федерер така спря Сампрас, ако не се лъжа на тревата на Уимбълдън. Все някога някой трябва да спре Надал. Днес Гришата имаше уникален шанс, но го изпусна...

дан4ик

Браво на Гришо . Да не забравяме , че за седем години в този турнир Надал има загубени само 3 сета . такива мачове му трябват на нашето момче и в най скоро време ще е в топ 10

Цец0

Нещо много интересно като статистика Какво ли ще кажат за това недоволните? ;;601 И забележете кои са другите 2-ма взели сет :;810:;810:;810

themaster301

От 22:15 часа C+ Deportes HD2 Espana ще дава мача на запис , Г.Димитров - Р. Надал.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

lazarus18

Цитат на: mistreated;241594А някой случайно да го записа или да знае от къде мога да изтегля?

http://t3nnis.tv/browse.php

GeorgiD

Разликата в класите в момента между Световния номер едно Джокович и Надал е огромна. Понякога имам усещането, че Джокович едва ли не бута съперниците си да изглеждат що-годе равностойни ;;650

Надал е долу ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания