Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Настроиване на конвентор

Започната от PayNera, 02-03-2012, 23:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

жоркин29

Завърташ конвертора леко надясно стоейки зад антената.Тези транспондери излизат и с по-малка антена.Определено твоята е за настройка.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

1212

Някой знае ли , кой е централния спътник за София, по който да си настроя конвертора. Последно го настройвах по Булсат-а и дава ок, но на други спътници пада доста , явно на по-слабите транспордери и на една част си ми дава директно няма сигнал. Това са програми, които преди са ми вървели без проблем, примерно.

Veskop

Цитат на: 1212;265517Някой знае ли , кой е централния спътник за София, по който да си настроя конвертора. Последно го настройвах по Булсат-а и дава ок, но на други спътници пада доста , явно на по-слабите транспордери и на една част си ми дава директно няма сигнал. Това са програми, които преди са ми вървели без проблем, примерно.
23.5 E
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

1212

Настроих конвертора на 23,5 и там сигнала си е супер , но като завъртя антената и на 0.8 W на доста програми ми дава , че няма сигнал - Dolce Sport 1 и 2, на 16 Е също на доста и на 19 E Sky Sports ми намира само 2-ката HD. За другите програми по тия спътници не съм сигурен, защото не ги гледам толкова. Антената ми е 110 см Triax и до скоро си ги гледах без никакъв проблем. Дали проблема е в конвертора или е възможно и нещо друго да се е развалило , примерно мотора да не спира точно или и аз незнам. Антената ми е настроена по USALS

Veskop

Цитат на: 1212;265710Настроих конвертора на 23,5 и там сигнала си е супер , но като завъртя антената и на 0.8 W на доста програми ми дава , че няма сигнал - Dolce Sport 1 и 2, на 16 Е също на доста и на 19 E Sky Sports ми намира само 2-ката HD. За другите програми по тия спътници не съм сигурен, защото не ги гледам толкова. Антената ми е 110 см Triax и до скоро си ги гледах без никакъв проблем. Дали проблема е в конвертора или е възможно и нещо друго да се е развалило , примерно мотора да не спира точно или и аз незнам. Антената ми е настроена по USALS

усалса не е измислен за бг,а и спира където трябва само ако си с мотор Stab!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

1212

Аз не съм специалист, а и антената ми е на покрива на блока, че нямам подходящ изглед от балкона, и като че ли по USALS ми е най-добре, защото като ми я настройваха по друг начин и след почти всяка буря се разместваха програмите. А относно мотор-а нямам представа какъв ми е, но явно от него се получава това със сигнала

черните ягуари

Здравейте колеги купих си INVERTO BLACK ULTRA  конвертор но на някой транспондери сигнала ми падна от стария  конвертор който беше някакъв измислен сега новия е сложен в крайно задно  положение на държача а е с удължена шиика ако го дам малко по напред дали ще се вдигне сигнала ,антената е 90 см. офсет с мотор.:s101
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

Васил

Трябва да търсиш фокуса
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

черните ягуари

Цитат на: Васил;317963Трябва да търсиш фокуса

Как да го намеря този фокус.
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

ceco2000

колкото и да го търсиш тез прехвалени конвертори толкова си могат

черните ягуари

Цитат на: ceco2000;317966колкото и да го търсиш тез прехвалени конвертори толкова си могат

ок
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

жоркин29

Цитат на: черните ягуари;317965Как да го намеря този фокус.
Местиш го навътре или навънка към антената докато ти даде най-добри нива на сигнала.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

черните ягуари

Цитат на: жоркин29;317983Местиш го навътре или навънка към антената докато ти даде най-добри нива на сигнала.
;;650
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

участник

Е кажи по-добър ли е от стария?
.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания