Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

roro91

Цитат на: TUISTERa;263110Умник

Еми умник е ама айде да не конкретизираме кой е тъпак :lol15:
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

AGT

Добре де хем питаш може ли хем си знаеш твоето . Странна работа.
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Sentello

;-)

Sent from my Nexus 4

TUISTERa

Нали ако не ме банваха нямаше да питам :)

komar1

някой тия дни да е успял да им преведе пари чрез интеркаса не става 3 дена се опитвам без успех

астеф1

Цитат на: komar1;263159някой тия дни да е успял да им преведе пари чрез интеркаса не става 3 дена се опитвам без успех
Вчера преведох през Интеркаса, но ми направи впечатление, че за СМС трябваше да чакам около минута или повече. Картата ти трябва да е регистрирана за "Сигурни плащания в Интернет".
TRIAX TD 110+мотор, Xtrend ET 9200

avalon4o

Цитат на: астеф1;263205Вчера преведох през Интеркаса, но ми направи впечатление, че за СМС трябваше да чакам около минута или повече. Картата ти трябва да е регистрирана за "Сигурни плащания в Интернет".

Пробвах с три различни номера, два различни оператора и смс-ите се забавиха с около 10-12 часа!
Интересното е, че има онлайн чат от който задължително първо ти обясняват да си изпразниш кутията за смс-и и да рестартираш!:s103
Абе я си рестартирайте вашата система бе Заргаааааа!

komar1

Цитат на: avalon4o;263242Пробвах с три различни номера, два различни оператора и смс-ите се забавиха с около 10-12 часа!
Интересното е, че има онлайн чат от който задължително първо ти обясняват да си изпразниш кутията за смс-и и да рестартираш!:s103
Абе я си рестартирайте вашата система бе Заргаааааа!
на мен дори спряха да ми отдговарят  на чата

skyboy

И при мен го имаше това но писах в чата на интеркаса и получих тестов смс след това се оправи ;)

1ivjak

С Вивакомски телефон става?!

komar1

Цитат на: 1ivjak;263392С Вивакомски телефон става?!

И със вивакомски пробвах пак не получих смс а и на глобул дигах валянка понеже тея от чата Ми казват че оператора ми блокират смс-ите

powerpet

Мисията не възможна, предишния път с интеркаса стана от раз, сега нито с виваком нито глобул се получават смс. Пробвах регистрация в уеммъни пак не получавам смс с код за потвърждение. Предложения за зареждане или на алтернатива за 39е

TUISTERa

Продължаваш да опитваш... При мене всеки месец мъча по два дни сутрин обед вечер и на втория ден към края се получава :)

powerpet

Четвърти ден без успех.

TUISTERa

Повечето случаи ми се получава на глобул , а на ментел не ще... :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания