Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

Kosme

Здравейте колеги, имате ли проблем с отварянето на испанският пакет от 19,2Е Digital+ през Заргата>? Не ми работи нито един канал от пакета. С другите поддържани пакети нямам проблем? Къде може да е причината и проблема? Гледам с емулатор mgcamd v.1.35.
Приемника ми е този от подписа.
Offset-120 см., LNB Hirschmann 0.3db, Amiko DM3800, Golden Interstar XPEED LX1, TV Samsung 55H6410, LG 42LM620s

Дезео

Цитат на: Kosme;321198Здравейте колеги, имате ли проблем с отварянето на испанският пакет от 19,2Е Digital+ през Заргата>? Не ми работи нито един канал от пакета. С другите поддържани пакети нямам проблем? Къде може да е причината и проблема? Гледам с емулатор mgcamd v.1.35.
Приемника ми е този от подписа.

Всичко при мен е ОК.

Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

С.Николов

Здравейте,
Кеш-терминалите отново работят с Яндекса пробвано днес.

Вакарх на кеш терминала 10 лева
и в Яндекса се е отразило като приход от 223 руби и 53 копейки.

По курсът за деня 10 лева са 243.55 рубли
тоест удържани 20,02 рубли (около 80 стотинки)
Напълно нормално без банки без карти.

: - )

bu12tras

Кой е най-добрия начин за зареждане на пари в заргата в момента ?

Васил

През "Яндекс деньги" ,който се попълва на всеки кештерминал.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Sentello

Прати ги във плик :-D

Изпратено от моят Nexus 5

Дезео

През Интеркасса или Sprypay, с виртуална Master Card на ДСК не съм имал никакви проблеми.
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

РИКИ

Цитат на: Дезео;322327През Интеркасса или Sprypay, с виртуална Master Card на ДСК не съм имал никакви проблеми.

През Интеркасса съм имал няколко пъти проблем,но като сменя оператора на който трябва да получа кода и се получава веднага.И е без комисион.Аз също съм с виртуална Master Card на ДСК.

Дезео

Цитат на: РИКИ;322331През Интеркасса съм имал няколко пъти проблем,но като сменя оператора на който трябва да получа кода и се получава веднага.И е без комисион.Аз също съм с виртуална Master Card на ДСК.

Аз съм с номер на Виваком, смс-а идва до 5 минути без значение в колко часа зареждам акаунта. С Мтел и Глобул не съм пробвал.

bu12tras

Заредих яндекс през кеш терминал, сега тръгнах да плащам но не получавам тъпия смс вече 40 мин чакам

Васил

Аз съм с мтелски номер и смс идва до 2-3минути!Но не мисля ,че зависи нещо от това чии е номера. Просто повтори операцията.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

bu12tras

Оправих се , от доставчика на нет е било.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

христобгес

Някой може ли да ми каже как се ползва яндекса през интеркасса, че никаде не го виждам като опция. От две седмици се опитвам и не мога да се преборя с плащането. Благодаря

spiralkinda

Цитат на: христобгес;325951Някой може ли да ми каже как се ползва яндекса през интеркасса, че никаде не го виждам като опция. От две седмици се опитвам и не мога да се преборя с плащането. Благодаря
Не мога да ти отговоря, но ако става дума за плачащне само на zargacum аз лично плащам през interkassa с liqpay. С едната карта на уникредит булбанк не ми се получи, но с тази на дск успях. :)

gandipg

Аз последно платих с http://www.webmoney.ru/;)
Заредих сума в долари от http://www.cashterminal.bg/about.php
Може и да ползваш и http://www.yandex.ru/;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания