Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

tonivet

За определен оператор HD-тата ли става въпрос или за всички? Защото при мен това дето оператора го е набедил за HD си работи без да насича!

ВалчоП

Цитат на: patzi;306051Някой пробвал ли е да <преостанови> пакета и  да види дали му се   отварят програмите;;650;;650;;650
Да, отдавна се забавлявам с тази "особеност" ;) ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

митака31

Здравейте,
от 2дни се опитвам да се свържа със съпорта на заргата, защото искам да заредя баланса през PayPal, но не получвам никакъв отговор. Някой пробвал   ли е да зарежда през PayPal и може ли каже как става?
Благодаря

Вокстер

Работи ли Ви Була?
Golden Interstar XPEED LX1 powered by OpenVix v4.2; Cloud iBox III powered by OpenPli; Dish: Triax 78, 19.0E & 23.5E; Vivacom 65cm, 39E; Samsung UE40D6530

ivandz

Няма проблем;)
VU+Uno 4K Parabola 1.40 (90Е-34W)

РИКИ

По принцип с MGcamd работи добре,но някой от колегите беше тествал с OScam,като клиент на CCcam.Тествах и от тогава гледам само по тоя начин - няма никакви проблеми.

PayNera

с какви настроики колега ??
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

РИКИ

Цитат на: PayNera;308431с какви настроики колега ??

[reader]
label=by347.cserver.tv
enable=1
protocol=cccam
device=dd291.cserver.tv,1003
user=xxxxxxx
password=xxxxxxx
cccversion=2.1.4
group=1
inactivitytimeout=1
reconnecttimeout=30
lb_weight=100
cccmaxhops=10
ccckeepalive=1

+ още 3 активни сървъра

Светльо78

bein sport HD гледат ли се на заргата някой да сподели

Jo

Цитат на: митака31;308084Здравейте,
от 2дни се опитвам да се свържа със съпорта на заргата, защото искам да заредя баланса през PayPal, но не получвам никакъв отговор. Някой пробвал   ли е да зарежда през PayPal и може ли каже как става?
Благодаря

Няма никакъв смисъл да се свързваш с тях. Няма да ти помогнат. Ако услугата работи за теб - работи. Ако не - не. Аз три седмици се разправях с тях, тъй като след като си бях платил не ми отваряше каналите. Още първият път ме увериха, че всичко е активирано и аз им повярвах. Какво ли не не опитвах след това по техните съвети, докато накрая взех юзър и пас от колега и се оказа, че явно не са ми активирали профила( и той не отваряше нищо с моите). Минах на буум и съм доста по доволен. Качеството на услугата според мен е по-добро, а са и по евтини;;675. На39 са железни. За 28.2 също са много добре, но за там си плащам още една линия -скъпа(7$);), но ми прекъсва сигурно само веднъж на ден и то не всеки ден, което за мачове си е важно.

фитолаб

от 2дни се опитвам да се свържа със съпорта на заргата, защото искам да заредя баланса през PayPal, но не получвам никакъв отговор. Някой пробвал ли е да зарежда през PayPal и може ли каже как става?
Благодаря

нямат чист PayPal! Пиши им по ICQ, там ще ти отговорят как става, но има комисионна от 10%.

r4ptor

Цитат на: Светльо78;308450bein sport HD гледат ли се на заргата някой да сподели

Абе никой ли не знае отговора на тоя суперсложен въпрос?!
Преди няколко дена и аз питах същото- отговор никакъв...
Xtrend ET6000; DiSEqC Amiko D10; Offset STRONG 90 cm + H-H Motek (75E-30W); ITV Offset 85cm (36E+39E);ITV Offset 85cm (16E+19E+23,5Е); Sony 50W807C Android TV

1ivjak

Благодаря
Плащам през интеркаса! Онзи ден платих за две минути за мен и братовчеда с един код с Мтелски телефон! Не съм забелязал да има комисионни! Успех!!!

r4ptor

ако гледам от зарга на единия ми приемник вкъщи и в същото време дам същата линия на баща ми на село да гледа и той, ще има ли последствия???
Xtrend ET6000; DiSEqC Amiko D10; Offset STRONG 90 cm + H-H Motek (75E-30W); ITV Offset 85cm (36E+39E);ITV Offset 85cm (16E+19E+23,5Е); Sony 50W807C Android TV

PayNera

Да - ама и да има последствия - няма да си на голяма загуба.
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания