Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

БОКС събота вечер - Виталий Кличко - Дерек Чисора

Започната от Стоян, Февруари 15, 2012, 10:28:25 AM

« назад - напред »

Underworld

Опитват се да правят някакво шоу RTL, но нещо куца... Или още пък ме държи Супербоула ;)

sarivano2

Поредната жертва на братята Кличко е вече факт.:worry:

Iliyan N

Джак

Много ме издразни този негър. То не бяха плюнки и шамари. Мястото на такива женички и извън ринга. Това е мъжки спорт, не вървят педерастки номера. :s103
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

imperia

Цитат на: Джак;144663Много ме издразни този негър. То не бяха плюнки и шамари. Мястото на такива женички и извън ринга. Това е мъжки спорт, не вървят педерастки номера. :s103

Страшен палячо наистина. Много голям дразнител.

Джак

В едно интервю Кубрат Пулев каза, че тази година ще се изправи срещу един от братята. Мачът определен ли е вече или все още е в сферата на намеренията? Кобрата доста ще затрудни Кличко. Украинецът не ми изглеждаше много уверен тази вечер.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

sarivano2

Засега такъв мач не се предвижда.Кубрат трябва да пребие още няколко души и може би тогава ще се уговаря мач с Кличко.

Underworld

Като се има на предвид, че не се е бил на мачовете за световна титла, трябва да има доста добър промоутър за да играе с/у някой от братята:) Но успех му желая въпреки, че е друго олимпийския спорт...

ivailo

този палячо от зимбабве да се радва че кличко не го нокаутира, да благодари на господ ,понеже кличко играе за публиката която си плаща,  мисля че брат му владимир ще го нок. ако се срещнат, също така и кобрата може да го нок.но всичко е пари в този спорт мнооооооого пари

Didko

Абе на Кличко му омекнаха краката в последния рунд. Още 1 мунута и не се знае знае ли се :) Работата беше тръгнала много лошо за него, но негрото се престраши много късно.

Цец0

Този арогантен мангал нещо много насериозно е започнал да се взема ми се струва.

А иначе съм съгласен с Didko. И на мен ми се стори, че в последния рунд Кличко съвсем свали гарда и ако имаше още малко време изобщо не се знае какво щеше да стане.

силният

Цитат на: tzvetann;144692... А иначе съм съгласен с Didko. И на мен ми се стори, че в последния рунд Кличко съвсем свали гарда и ако имаше още малко време изобщо не се знае какво щеше да стане.
@ tzvetann
Цецо, виждам, че от деликатност не се изказваш докрай... ;)
 Виталий Кличко би следвало да се срамува от тази подарена му победа. Да защитаваш световна титла с игра само в защита - това не може и не трябва да е повод за радост... Както знаем, обаче, и много от другите големи преди него стигнаха по такъв път до края на кариерата си. Лично аз считам, че е най-добре, когато големият шампион приключи с нещата на върха на славата си.
Що се отнася до противника на Кличко - въпреки заявените му амбиции - твърде надалеко е от Майк Тайсън, на когото на моменти се опитваше да прилича...

БОБИ

Nicky

Виталий Кличко се разправи с Чисора, защити короната си за 10-ти път !  ;;650
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Стоян

Мда, оказва се, че боксът снощи съвсем не е приключил с гонга на последния рунд. На пресконференцията след това, както се вижда и от видеото по-горе, е имало подобаващ кютек, провокиран от голямата уста на Дейвид Хей. Изобщо, британците направиха страхотно шоу в Мюнхен. Доколкото разбрах, има стартирало следствие, а Чисора е бил задържан от властите на летището при напускането му на страната. Сериозно британско шоу на немска земя, така трябва! ;;650

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/02/19/1769728_video_zdrav_boi_i_smurtni_zaplahi_mejdu_derek_chisora/

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания