Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

купувам модул за Оптиспринт троян/плевен

Започната от пастир, 24-01-2012, 15:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

пастир

Здравейте,
Търся да закупя модул за Оптиспринт Троян/Плевен. марката е BestCas или нещо подобно.

Бойко

Цитат на: пастир;139910Здравейте,
Търся да закупя модул за Оптиспринт Троян/Плевен. марката е BestCas или нещо подобно.
...че те не работят ли с Conax модул.

sladkija

Аз съм на Оптиспринт гр.Троян, но кодировката е Конакс.
Мисля че някаде около 80лв ги продават нови, но може и да се намерят по евтино.В гр.Троян магазин за компютри Ситинет имат Ка модули за Конакса по 50лв нови.Това мога да ти дам като инфо.Разгледаи и онлаин каталози може да иима и още по евтини някъде.

Никола67

Цитат на: пастир;139910Здравейте,

Продавам  конакс модули  версия 4.00 стават за кабелни  
Цена : 40 лв.

пастир

Колеги на сайта им има за 80 лв но н ее Конакс за това не съм сигурен дали става. Доколкото знам не използват карти а програмиран модул. Няма как да пробвам и да знам повече тъй като не съм там а става дума за родителите ми.

sladkija

Цитат на: пастир;140792Колеги на сайта им има за 80 лв но н ее Конакс за това не съм сигурен дали става. Доколкото знам не използват карти а програмиран модул. Няма как да пробвам и да знам повече тъй като не съм там а става дума за родителите ми.
За кой град те интересува.Аз съм от Троян и телефона на кабелната е 067062624  и 62616  и това го има на тяхната страница  http://www.optitroyan.net/?p=3129
Като цяло имам Нета приемник и тя е с кодировка Конакс
Най-хубаво е да се обадиш и да питаш.

пастир

sladkija

Вчера ходих до кабелната да разпитам за какво става точно на въпрос.Тези модули който са Bestcast си откодирват конакса, но те са без карта, а по Маc адрес.Бях намерил един Conax smit за 59лв но в тях трябва да се постави карта.Оптиспринт в гр.Троян ми казаха, че имат такива карти но са по 15лвл.Техника ми каза, че не всички модули са съвместими трябва да са от версия 4 нагоре.
Някой продава ли такива модули Bestcast   втора употреба или да ме насочи къде може да се намери такова нещо на по тънка цена.Благодаря предварително.

Бойко

Здравей,
аз имам Конакс SCM 4 версия.Продавам го за 45 лв.
От Плевен съм и тел. ми е 0898 631 532.

sladkija

Модула който ми трябва трябва да е като този от линка на кабелния ни оператор http://www.optitroyan.net/?p=218 BestCast понеже идва директно сигнала без карта. Тези ка модули Conax Smit може и те да стават, но за тях трябва допълнителна карта да се слага и да са съвместими някакви версии.Ако Някой продава такъв модул 2ра ръка или знае от къде може да се намери може да ми прати лично съобщение.
Иначе тези ка модули Conax Smit ги виждам на най-различни цени от 59лв в един компютърен магазин до 79лв в Техномаркет, но не знам каква им е разликата може нещо във версиите да има.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания