Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Мишка

При мен насичането изчезна след като ми сложиха суич...преди това кабелите за приемниците излизаха от рутъра..иначе и при мен мина ъпдейт, но видима промяна невиждам.

jenib

Могат ли да се подреждат каналите на приемника за IPTV?

martinz.x

Цитат на: jenib;322548Могат ли да се подреждат каналите на приемника за IPTV?
Не, не могат да се подреждат каналите.

bu12tras

Това е единственият минус засега на тяхната платформа

Sent from my HTC One using Tapatalk

SERHI1970

Картината е перфектна...;;650
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

civica

За подобряване качеството и силата на сигнала на IPTV от Виваком предлагат на абонатите си някакъв ... 5 портов комутатор . Някой вече да са го посетили и да са му го монтирали ? :s101
 Ако да и има желание да сподели марка и модел и .... дали има някакво подобрение или само ще трябва да му се търси свободен контакт ? :)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Мишка

Цитат на: civica;323506За подобряване качеството и силата на сигнала на IPTV от Виваком предлагат на абонатите си някакъв ... 5 портов комутатор . Някой вече да са го посетили и да са му го монтирали ? :s101
 Ако да и има желание да сподели марка и модел и .... дали има някакво подобрение или само ще трябва да му се търси свободен контакт ? :)

Насичането спря...ще кача снимки на суича като се прибера довечера.

мнн

Цитат на: civica;323506За подобряване качеството и силата на сигнала на IPTV

заблудил си се леко. Няма какво да му се усилва на сигнала. Проблемът се състои в следното: известно време услугата се предоставяше без комутатор, а се ползваше един рутер на Huawei с пипнат фърмуеър. Оказа се, че при по-голям и-нет трафик (въпреки тагването), не успява да се справи и ТВ накъсва. По тази причина е започнала кампания за поетапно възстановяване на дизайна на предоставяне, т.е. добавяне на най-обикновен 5-портов комутатор TP link. Всички абонати, на които не е бил сложен първоначално, ще се прозвъняват и ще се уговаря посещение за добавяне.
Доколкото разбрах, срокът, който са определили, е септември. Все пак са към 23 000 хил. тези услуги.

Досев

На мен всеки месец при плащане на сметката ми надуват главата да съм си включил иптв.  С моя файбър нет 50 мбит щял съм да имам уникална иптв с възможност за запис и превъртане :):):)
Само дето уникалния ми файбър 50 забива през ден и рестартирам черния хуйявей през 10 часа че иначе цикли по 12-15 сек. докато отвори снимка от европейски сайт и 20 сек. докато отвори хд видео.
 Представям си иптв-то как ще забива с това циклене.
[SIGPIC][/SIGPIC]

мнн

на 123. Сега работят с TP Link.
М/у другото Хуауей-чето си работи доста прилично с оригиналния фърмуеър.

bu12tras

Цитат на: Досев;323590На мен всеки месец при плащане на сметката ми надуват главата да съм си включил иптв.  С моя файбър нет 50 мбит щял съм да имам уникална иптв с възможност за запис и превъртане :):):)
Само дето уникалния ми файбър 50 забива през ден и рестартирам черния хуйявей през 10 часа че иначе цикли по 12-15 сек. докато отвори снимка от европейски сайт и 20 сек. докато отвори хд видео.
 Представям си иптв-то как ще забива с това циклене.

Явно имаш някакъв проблем, обади се да го отстранят,, аз от 6м ги ползвам няма забиване нито веднъж Huawei - a не е изключван от януари интернета е пушка а съм на 20мбита

Мишка

Ето снимките на кутията на суича:

Досев

Цитат на: hitman;323602Явно имаш някакъв проблем, обади се да го отстранят,, аз от 6м ги ползвам няма забиване нито веднъж Huawei - a не е изключван от януари интернета е пушка а съм на 20мбита

И аз съм от Коледа с файбър нет без тв. Не съм имал проблеми със скороста - но от седмица много цикли нещо първите секунди.
На стария белия модем беше ми пратил мнн как се влиза в менюто ама за тоя черния хайуей дето е с размерите на смартфон не мога да вляза в менюто му.  
Не знам ще ми помогнат ли от 123 като видят че скорост имам. И сега като съм рестартирал цикленето го няма. Поне за час изчезва.
[SIGPIC][/SIGPIC]

мнн

Досев, по-горе ти написах нещо.

варгеорг

Здравейте, знам че тук не е най-подходящото място. Имам ИПТВ и оптичен нет на виваком. Имам и този 5 портов суйч. Имам и рутер TL-WR740N. И ето тук и проблема. Някой от вас има ли същия, защото често ги дават от Виваком при ИП ТВ? Интересува ме името и паролата за достъп до административния акаунт на рутера, защото искам да си сменя паролата на Wi Fi. Пробвах с тези по подразбиране, но не са те.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания