Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

slaitt

Цитат на: ипбуров;308011От една седмица съм с IPTV телевизията на Виваком и честно казано от качеството на картината съм доста разочарован . Качеството на SD каналите е доста неприятно - замазана картина, бледи цветове, липсва острота . При HD разбира се нещата са доста по-добре, но като качество на HD и SD отстъпват на Мтел (старата платформа) .
Плюсовете за мен са интерактивността и едното дистанционно .

Пф това хич не е добре :s101
А през оптика и я ползваш?
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

SERHI1970

Цитат на: ипбуров;308011От една седмица съм с IPTV телевизията на Виваком и честно казано от качеството на картината съм доста разочарован . Качеството на SD каналите е доста неприятно - замазана картина, бледи цветове, липсва острота . При HD разбира се нещата са доста по-добре, но като качество на HD и SD отстъпват на Мтел (старата платформа) .

Глупости на търкалета,качеството си е перфектно.:D
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

ипбуров

Цитат на: ипбуров;308020Да ...
Съвсем прясно прокарана оптика в София - Левски Г .

Цитат на: SERHI1970;308018Глупости на търкалета,качеството си е перфектно.:D

И другите членове в семейството забелязаха промянта и то в негативен аспект, така че проблемът явно не е само в мен :)

Не искам да хейтвам, но като качеството на картината определено има върху какво да се работи .

ипбуров

Цитат на: ипбуров;308020Да ...
Съвсем прясно прокарана оптика в София - Левски Г .

Цитат на: SERHI1970;308018Глупости на търкалета,качеството си е перфектно.:D

И другите членове в семейството забелязаха промянта и то в негативен аспект, така че проблемът явно не е само в мен :)

Не искам да хейтвам, но като качеството на картината определено има върху какво да се работи .

slaitt

Цитат на: ипбуров;308020И другите членове в семейството забелязаха промянта и то в негативен аспект, така че проблемът явно не е само в мен :)

А пробва ли да си поиграеш със настройките на телевизора?
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

civica

Колега , явно имаш проблем ! С подходящ телевизор и настройки , SD каналите са възможно до перфектното качество на картината ! В момента гледам " Властелина на пръстените " и ..... нямам забележки ! ;;675
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Чичкото

Цитат на: slaitt;308026А пробва ли да си поиграеш със настройките на телевизора?
А какво точно имаш предвид"да си поиграеш с настройките"?:s101

slaitt

Цитат на: Чичкото;308497А какво точно имаш предвид"да си поиграеш с настройките"?:s101
Ами със настройките на картината. До колкото разбрах си ползвал IPTV на Мтел и сега ползваш IPTV на виваком но според мен IPTV приемника на виваком подава по различен начин цветовете на картината от приемника на мтел и затова може би ти се струва по лоша картината.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Мишка

Здравеите има едни настройки за ИПТВ в Системни настройки - HD TV - HD 1080i 50Hz или 1080i 60Hz е по добре да се настрой.

preslav

1080i 60Hz това е настройката когато гледаш на монитор.

мони2

може ли някой да ми каже, подкарвал ли е iptv-то на виваком през VLC? на кое URL е iptv-to? някакви плейлистове има ли?

bu12tras

Не не става

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Тодор Гарибов

Цитат на: варгеорг;303881Здравейте, скоро ще си пускам Виваком IPTV, а никъде не мога да намеря информация относно това, какви формати чете медия плеъра в приемника.
Някой запознат може ли да ми каже, също така ме интересува марката и модела на приемника.
Благодаря.

Video

o   HD H.264/AVC MP and HP Level 4.1

o   SD H.264/AVC MP and HP Level 3.1

HD/SD MPEG-2 MP @ Main and High Levels
        MPEG still images
        SD MPEG-4 P2 SP and ASP
        HD DivX 3.11, 4.11, 5.x, 6.x, and Home Theater (license not included)

·         Audio

o   MPEG-1 layer2 (sampling ratio: 32K Hz or 48K Hz; bitrate: 96Kbps,128K bps, 192Kbps, 256Kbps)

o   MPEG-1 layer3 (mp3)

o   MPEG2 and MPEG4 HE AAC v.1 and v.2 with ES formats (sampling ratio: 32KHz or 48KHz. Bit rate: 32Kbps, 48Kbps, 64Kbps or 96Kbps)

o   MPEG-2 ADTS

o   MPEG-4 LOAS

Контейнерите може да са .avi, .mpg, .mpeg, .ts, .m2ts

Субтитри - .srt формат. За кирилица – encoding cp1251.

Аудио във формат AC3, като на повечето dvd_rip от zamunda.net и пиратския контейнер .mkv (Matrojshka) не се поддържа.

Ивайло Шаклев

Май месец приключвам и с тях . Има много плюсове и много минуси. Поддръжката е под всякаква критика.  С АДСЛ съм  и при последното прекъсване в  Четвъртък вечерта ми заявиха че екип да отстрани повредата имали за Понеделник 11 часа.   Това за година ми се случи 3 пъти.  Не мерси , без мен .
Medi@Link ML1150S
SAMSUNG UE48JU6440
Skyworth hph07

Дато

SD каналите в какъв формат на картината и звука се излъчват в IPTV на Виваком?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания