Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

manechi

Да, ама не ! При вивата е така ! А до кога ?

калоянк

Цитат на: Миро.Добрев;465691А менюто същото ли е, защото дистанционното пак е едно такова голямо и дебело...
Елементарен прочит на етикета показва, че приемнциите са 1:1, само са променили цвета на кутийката ;)

Миро.Добрев

Цветът на кутията на приемника не е важен. Важно е да има повече канали за по-малко пари и с HD качество.

ламбрето

За този новия(малкия) приемник някъде прочетох че поддържа 4K и HEVC.
Предишните не мисля че могат да се справят. Не че някой е тръгнал да пуска 4К

vencoi

Не съм сигурен дали колегата, който каза че има от новия приемник дали има точно този от рекламата.
В рекламата се появяв ето този Huawei EC6108V9:

Защото има във черно ето този модел:

Нека колегата да каже дали има този първата снимка или от втората, но в черно.

фото

Цитат на: vencoi;465825Не съм сигурен дали колегата, който каза че има от новия приемник дали има точно този от рекламата.
В рекламата се появяв ето този Huawei EC6108V9:

Защото има във черно ето този модел:

Нека колегата да каже дали има този първата снимка или от втората, но в черно.

Да, мисля че е същия, но черен. Утре ще проверя, че имам наемател там.
AXAS E4HD Ultra 4k(OpenATV 8.0), Офсет 100 см <> Н–Н мотор, Панасоник плазма.

manechi

Цитат на: Миро.Добрев;465774Цветът на кутията на приемника не е важен. Важно е да има повече канали за по-малко пари и с HD качество.

И по-малко да ритат, че вече ми писна !

ГДС11

днеска минах през офис на оператора и питах за приемника от рекламата. Отговорът - "след средата на декември за нови пациенти и подмяна на дефектирали настоящи, не може да се закупи"

Ж0Р0

Цитат на: ГДС11;465865днеска минах през офис на оператора и питах за приемника от рекламата. Отговорът - "след средата на декември за нови пациенти и подмяна на дефектирали настоящи, не може да се закупи"

Ако го бива, усещам че ще има вълна от "дефектирали" :-D

Бернар

Може и да се окаже интересен бокс, все пак е с Андроид :) и ще имам какво да се барника.
Huawei Ec6108v9 4-core 4K HD TV

vencoi

Малко спецификация и рекламни материали :)
http://dox.bg/files/dw?a=77541afad1

PS: другото интересно е че има WiFi :), дано работи като хората и да не го отрежат от Виваком :)

ламбрето

Въобще не съм ентусиазиран, дори съм разочарован от тоя Андроид и то 4.4.
Намирисва ми на много проблеми, дано не се окажа прав.
За бараникане ще има, но ако искаме стабилно и бързо работещ бокс - май и този път няма да ни огрее.

Дистанционното е по-ужасно и от сегашното.

ламбрето

Докато си гледах FOX се изписа, че сериала може да се гледа с оригинално аудио и субтитри, но при натискане на Lang. бутона на дистанционното не ми дава никакви опции. Изписва само
Audio English
Subtitle No subtitle
а аудио-то си беше българско.
Очевидно платформата им го поддържа, но явно те не пускат такъв сигнал.
Някой знаели нещо повече по въпроса и дали е улучвал канал на който тази опция работи?

slaitt

На сателитната платформа на виваком има аудио пътечка на Българси и Английски език както и една с Български субтитри. Явно на Iptv платформата са ги орязали.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

ламбрето

Сеза видях Viasat Nature/History HD има опция за английско или руско аудио. Та заключението е че го поддържат но по някаква причина не са го пуснали.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания