Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

гларус_

Цитат на: Morgatastz81;461217къде  е you tube   има само vbox и nova tv

Имаш над 25 музикални програми!

васко-

Цитат на: гларус_;461229Имаш над 25 музикални програми!

човека си иска тубата :) да си пусне каквото му диша сака ;;650
 Тия музикалните програми.. според мен времето им минава със висока скорост :)

Радо1948

Колеги имам един въпрос.
Не съм следил темата и не съм наясно с услугата на Вива, един съсед се е договорил с тях от петък да му пуснат иптв + интернет, от офис на Вива са му казали, че може да си пренарежда каналите, защото за него това е било важно и бил свикнал с някаква подредба на каналите. Аз му казах, че не може да си ги пренарежда, поне преди беше така.
Та въпроса ми е, правилно ли са му казали, че може да или нещо са го пуснали по пързалката ?
Ако може, бихте ли споделили как става номера, защото ще се наложи аз да го направя, ако има такава опция.
Благодаря предваеително.

SERHI1970

Не са го метнали,каналите можеш да ги подреждаш както искаш,има си опция в менюто като за първолак!:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

васко-

Цитат на: Радо1948;462231Колеги имам един въпрос.
Не съм следил темата и не съм наясно с услугата на Вива, един съсед се е договорил с тях от петък да му пуснат иптв + интернет, от офис на Вива са му казали, че може да си пренарежда каналите, защото за него това е било важно и бил свикнал с някаква подредба на каналите. Аз му казах, че не може да си ги пренарежда, поне преди беше така.
Та въпроса ми е, правилно ли са му казали, че може да или нещо са го пуснали по пързалката ?
Ако може, бихте ли споделили как става номера, защото ще се наложи аз да го направя, ако има такава опция.
Благодаря предваеително.

Ако е със IPtv няма как да се нареждат каналите  освен да ги слага във любими, където твоят съсед ще се обърка още повече :)

ако използва услугата DTH  със K-модул тогава имаш опция за подредба на каналите както си пожелаеш.. ;;650

Цитат на: SERHI1970;462234Не са го метнали,каналите можеш да ги подреждаш както искаш,има си опция в менюто като за първолак!:)
Ако питаш мен  направо са-го метнали, защото IPTV-то няма опция за пренареждане на канали  освен ако не сложеш определените канали във графа любими. и след това за да ги избираш тези канали трябва да флизаш във меню >> и от там мисля че отиваш на любими канали.. но общо взето това е пътят за подредбата при IPTV. ;;650

MetaMan

Колега изпуснал си вече и на iptv-то може да се пренареждат каналите.
http://www.vivacom.bg/bg/tv/funkcii/podrezhdane-na-kanali
Те само чакаха да се махна от тях за да я пуснат тази опция :)

manechi

Защо заблуждавате човека ? Вече спокойно можеш да си подредиш каналите и то съвсем лесно, а за втория или третия приемник (ако имаш), се подреждат автоматично !

васко-

Цитат на: MetaMan;462265Колега изпуснал си вече и на iptv-то може да се пренареждат каналите.
http://www.vivacom.bg/bg/tv/funkcii/podrezhdane-na-kanali
Те само чакаха да се махна от тях за да я пуснат тази опция :)

Да определено са обновили софтоера и вече може да се подрежда.

-Моя грешка извинявм се !!! така че спокойно могат каналите да се подреждат по собствен вкус, жанр и прочие.. :)

Линка който даде колегата го потвраждава:
http://www.vivacom.bg/bg/tv/funkcii/podrezhdane-na-kanali  ;;650

Радо1948

Благодаря ви за информацията ;;650

Галин Тодоров

Цитат на: manechi;462267Защо заблуждавате човека ? Вече спокойно можеш да си подредиш каналите и то съвсем лесно, а за втория или третия приемник (ако имаш), се подреждат автоматично !
Даже не е задължително да са ти еднакви на останалите. Може да си създадеш профил за всяко устройство и да си ги наредиш индивидуално на всеки приемник.

manechi

Точно ! Но който го мързи и няма претенции - автоматично с един профил !

Андрейски

Цитат на: калоянк;461011Проблем с нета на виваком няма да имаш, само и единствено с малоумния им хардуер, който дават. Като ти прекарат услугата тоя техния рутер направо го прибирай в шкафа и си въжи нещо хубаво...прекъсвания и отпадане на скоростта няма да имаш ;)

Съжалявам, ако въпроса ми е малоумен и някъде в темата има отговор, но не успях да открия.
Как да се оттърва от тъпия бял Вивакомски рутер и да си сложа моя - TP-LINK Archer C2, но да имам и телевизия - досега успях да подкарам нета, но телевизията не тръгва. Мисля, че трябва да накарам някакси лан порт на рутера да бъде третиран като WAN, но нямам идея точно как.

Благодаря предварително
:c040::s101

мнн

Интересно. Раздаваш оценки за ,,тъпия рутер", а не можеш да си бриджнеш единия lan порт за телевизията ;-(

Андрейски

Цитат на: мнн;462484Интересно. Раздаваш оценки за ,,тъпия рутер", а не можеш да си бриджнеш единия lan порт за телевизията ;-(

Да, раздавам оценки, защото wi-fi обхвата му е слаб и не покрива апартамента ми.
Нямам особено специални изисквания мисля.
И, да  -  определено явно не мога да си бриджна единия лан порт за телевизията, иначе нямаше да пиша тук.

sleeper

Сложи един суич преди рутера  и свържи устройствата с него.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания