Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

F1 сезон 2012-2014 само по TV+

Започната от miros123, Януари 07, 2012, 10:46:58 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

alehri1

За вас незнам, ама RTL няма кой да ми го спре! Така че, ще си гледам формула 1 там!

Дедал

КТ "Скат" също си излъчват TV+ като PPV канал срещу съответното заплащане.

Цец0

Цитат на: pmhawk;137117КЗК са неработеща институция с некомпетентни клоуни. ТВ+ отдавна се излъчва и в други мрежи срещу съответното заплащане.
Хайде без глупости и без подобно слагачество. На теб ако не е то на всички е ясно, че ТВ+ легално се излъчва изключително избирателно и то само в мрежи, където очевидно собствениците или са в доста "топли" отношения с Булсат или в ланки, които скоро може би ще станат собственост на Булсат. Но доколкото знам наскоро отново има раздвижване около жалбата, която Виваком направи срещу собствениците на ТВ+ преди известно време пред КЗК. И впредвид това, че Булсат се натискат и имат мерак за UMTS честоти, което пряко ще удари по джоба на Виваком и знаейки добре изключително близките отношения между Виваком и разни там държавни комисийки и методите, които ползват в подобни ситуации, то имам чувството, че съвсем скоро КЗК може да излезе със становище за ТВ+, което няма да е много приятно за Булсат, вервай ми :;803

alexteam

най-добре ще стане, ако Булсатком наемат още един транспондер и пуснат още 3-4 ХД канала и 5-6 от другите, вземат Българското първенство, шампионската лига и италианското и да оставят английското на некой друг да го дава за да има конкуренция....

Досев

Цветан - Най-тежката глоба, която могат да отнесат БГ САТ, зад която се крият Булсатком е 0,07% от годишната печалба - обявената.  
Близу ги треснаха 130 000 лева по тази точка и старозагорци толкова ще отнесат максимум.  
Бълха ги ухапала глоба 130 000 лева оператори като Близу и Булсат.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Цец0

Досев, тук не говорим за глоба, а за това, че могат да бъдат заставени да дадат канала и на другите оператори като е твърде възможно да се постави и таван на цена, защото по тази логика могат да сложат непосилна такава, особено за по-малките оператори. И поставят ли си го за цел от Вивашита като знам какви лобита имат ще го направят, бъди сигурен.

Leon

Може да се разберат накрая с Виваком за правата, и така най-големия губещ става сателит бг... и разните кабеларки....

Досев

Цитат на: tzvetann;137161Досев, тук не говорим за глоба, а за това, че могат да бъдат заставени да дадат канала и на другите оператори като е твърде възможно да се постави и таван на цена, защото по тази логика могат да сложат непосилна такава, особено за по-малките оператори. И поставят ли си го за цел от Вивашита като знам какви лобита имат ще го направят, бъди сигурен.

Хубаво да ги заставят да продават до еди каква си сума тв+, ама кой? БГ САТ?    СЕМ ще издадат заповед на БГ САТ.  Булсат гърмят навсякъде че нямат нищо общо с тези - просто по случайност били в една сграда с тези :;803   и накрая ще се окаже че с наказание за разпространение са само БГ САТ, а Булсат изведнъж ще станат собственици на тв+ :;803
[SIGPIC][/SIGPIC]

pmhawk

Я па ги гледай тия! Тръгнали таван на цената да слагат за нещо което изобщо не е тяхна собственост. Невероятна наглост уважаеми зрители и слушатели :) Къде и по кой закон пише че можеш да предлагаш дадено нещо до определена цена? Вие интелигентни ли сте или сте от ония за които писах в един по преден пост? Че нали това е конкуренция? Да направи който иска собствена телевизия, да участва в търга за наддаване на определено първенство, да го купи и да го предава. И да се конкурират като искат! Защо не мога да разбера се реве постоянно. Съжалявам не може от въздуха пари да се правят както им се иска на много тъпи хора. Не става. Не сме вече в тези години на абсолютна необразованост и неграмотност. Има си фирми, има си и предлагане, има си я и конкуренцията. Едни отварят, други фалират. Съжалявам такова е днескашното време, който внимава и дава получава :)

Защо не се сърдите на БТВ и Нова телевизия че с всеки нов техен канал си прехвърляха английското и шампинската на него? Гледай ги сега, още не са си развили прогамата Нова Спорт, на всички предаванията им са 16:9 в 4:3. Съжалявам, но тези хора не искат да се развиват и да дават пари за продукция. И на други кабеларки и те по същата същата. Просто искат да си я карат с турските сериали и реклами, и всякаква малоумна пропаганда и да взимат пари за НИЩО. Съжалявам не става вече. Сърдете се на когото трябва. :)

Не са ви виновни Булсата. Те просто си направиха няколко телевизии, ИНВЕСТИРАХА, развиха ги и получиха необходимата аудитория която засужават. Какво са ви виновни че развалиха седянката на определени тъпоумници. Това е!

Вие искате точно като онези години, като отвори някой фирма и хайде бум при него с думите "дай парички да те пазим". Ммм не става.

Цец0

А на теб не ти ли сърби вече задника от толкова подлагане на Булсат?
Те в Англий Скай принудиха да продава каналите си на кабелните оператори, та тук ако някой си постави за цел няма да принуди Булсат да го направи... Никой никъде не отрича, че наистина те инвестират, дават пари и пазара е свободен, но и най-свободните пазари все пак имат някакви правила.

pmhawk

Че защо да ме сърби? Защо? Кажи ми къде греша, хайде просто ми кажи кое не е така и къде греша. Ще прочета къде смяташ че греша, ще помисля и ще ти отговяря съгласен ли съм, не съм ли съгласен и защо. Нека водим диалог :)

Чакай малко сега ти продължаваш едно и също да повтаряш. ТВ+ се предлага на всички срещу съответното заплащане. За какво принуждаване говориш? Не ти ли е интересно как все винаги Виваком мрънка. Дори собствен канал нямат. Те искат пари от нищо да правят. Да признавам и в мобилно отношение доста инвестират, дори станаха технологично водещ оператор. Но само в тази си област. Всеки има силна страна. Не знам да има оператори силни във всички сегменти. Няма такъв.

alexteam

ха-те в Англия освен Скай друго имат ли?
в Германия и Италия друго има ли освен Скай?

и тук ще стане така скоро ....Булсатком или който и да остане сат оператор, после може да си излъчва програмите по кабели, иптв-та, ефири и какво ли още не...

Дани Хийтли

Цитат на: tzvetann;137139Хайде без глупости и без подобно слагачество. На теб ако не е то на всички е ясно, че ТВ+ легално се излъчва изключително избирателно и то само в мрежи, където очевидно собствениците или са в доста "топли" отношения с Булсат или в ланки, които скоро може би ще станат собственост на Булсат. Но доколкото знам наскоро отново има раздвижване около жалбата, която Виваком направи срещу собствениците на ТВ+ преди известно време пред КЗК. И впредвид това, че Булсат се натискат и имат мерак за UMTS честоти, което пряко ще удари по джоба на Виваком и знаейки добре изключително близките отношения между Виваком и разни там държавни комисийки и методите, които ползват в подобни ситуации, то имам чувството, че съвсем скоро КЗК може да излезе със становище за ТВ+, което няма да е много приятно за Булсат, вервай ми :;803
Ето едно много ценно мнение! Само ще добавя, че в благодарение на т.нар. "регулаторни комисии" в момента Виваком е рентабилен на останалите два оператора.

skurat

Аз се чудя, ако Булсат се откаже от Испанското и Тениса, дали ще има такъв интерес към канал ТВ+ от страна на другите оператори.
Призовавам хората от Виваком,Близу,Саталайт БГ, да купят правата за Италианското калчо, и да го излъчват.
Повече от 6 месеца е свободно Господа- Инвестирайте си парите в него.
Благодаря.
;;650;;650

ПС: При добро желание,може да купите правата и за Френското по футбол, и то е интересно.

Зелен

Амии...То това става с пари.;;601

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания