Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

F1 сезон 2012-2014 само по TV+

Започната от miros123, Януари 07, 2012, 10:46:58 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bu12tras

Някъде да съм споменал ХД , тук става въпрос за ТВ+ , който отдавна върви на шеринг , и не мисля че иманякой от този или друг форум който да не го гледа :worry:
А колкото до бутиковото изпълнение с ХД , да вече е на лице ,само ,че не е по джоба.

Златанов

Не, Булсатком не забранявам на други да я излъчват, нооо другите искат да я излъчват за жълти стотинки, а тези права струват пари. Как някои доставчици си плащат и излъчват? В Пловдив Кулбокс как излъчват ТВ+. Те сами казаха, че дават много пари за ТВ+, но щом абонатите я искат - излъчват.

DON Джолан

Цитат на: hitman;137054Отдавна захарницата не е на мода

Цитат на: hitman;137074Някъде да съм споменал ХД
Като пишеш, че един HD-приемник не е на мода ще си помисли човек, че друг HD-приемник вече е на мода... :worry:
Да гледаш SD-версията на HD-канал е като да пиеш айрян без кисело мляко! И да се гордееш с това! :lol15:

Ooo_Pepi

Цитат на: skurat;137047Няма смисъл да плюем по Булсат.
И на мен ми е неприятно, НО пък, Булсат са единствените който харчат кинти са спортни предавания.
Можеше и Саталайт БГ, да купят формулата.
Калчото е свободно от месеци, ама никой не го взима. Явно не искат да харчат пари.

Неее не, че не искат да харчат пари... искат без пари маймуни да ловят. А за техническите прекъсвания които продължиха няколко дни няма да повдигам тема, че ще се отместя от темата а и още абонати ще ги напуснат.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

skurat

HD-то на Булсат, отдавна се гледа на каката.
Друг е въпроса че има много лакоми хора. ;;650

bu12tras

Цитат на: DON Джолан;137077Като пишеш, че един HD-приемник не е на мода ще си помисли човек, че друг HD-приемник вече е на мода... :worry:
Да гледаш SD-версията на HD-канал е като да пиеш айрян без кисело мляко! И да се гордееш с това! :lol15:

Това ,че си бавно развиващ и пак не си разбрал за какво иде реч отново ли е на мода , беше се поспрял малко ,но явно си решил да трупаш постове :worry:

ники62

Цитат на: slaitt;137044булсата забранява и другите оператори да я имат

Те с TV+ и без нея са умрели!!По закон нямат право да не дават правата за излъчване на другите оператори!Мъчат се да задържат абонати.

bu12tras

archibal

Цитат на: hitman;137104Няма такъв закон.
Разбира се, че има такъв закон
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1153406

БОБИ

Салатата, да вземат да се бръкнат и да вземат правата за излъчване на TV+.:hammer:

skyboy

Цитат на: ники62;137099Те с TV+ и без нея са умрели!!По закон нямат право да не дават правата за излъчване на другите оператори!Мъчат се да задържат абонати.
Това пък е най голямата глупост която съм чел напоследък
в крайна сметка който плаща той получава правата

skurat

Ще накарат Булсат да се откаже и от Примерата.
После ще гледате,Барса,Реал, колкото гледате сега, Милан,Интер и другите.
С две думи, никой няма да даде пари да излъчва Примера.
:s104:s104

bu12tras

Цитат на: archibal;137105Разбира се, че има такъв закон
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1153406

Нищо не пише за закон ,пише за забранено споразумение и господтсващо положение, няма закон който да забрани това действие, просто от КЗК си правят вятър на устата

pmhawk

КЗК са неработеща институция с некомпетентни клоуни. ТВ+ отдавна се излъчва и в други мрежи срещу съответното заплащане. Италианското е свободно. НИКОЙ НЕ ГО КУПУВА! ЗАЩО? С отказа си от италианското за един сезон се показа голата истина, че някои хора от въздуха искат да правят милиони. Просто не им е изгодно да има телевизии предлагащи съдържание, понеже цената се вдига изумително и печели този който дава. За някои оператори и телевизии би било добре да се спрат всички футболни първенства и друг вид спортове и да излъчват само турски сериали и реклами, и свободни пълнежи. Сетихте ли се кои са тези оператори и телевизии? :)

Да добавя, невероятно смешна статия в жълт вестник ;)

Златанов

Аз пак да обясня на неразбралите, защото виждам, че са доста - Булсатком не отказват да продават правата за ТВ+, просто операторите искат да я купят за жълти стотинки, а всички тези права струват пари. Който иска, плаща съответната цена и я получава. Дадох за пример Кулбокс Пловдив и Велико Търново, като ако си направя труда, ще намеря още няколко оператора, които също си плащат и я излъчват легално.
Аз още се чудя на Булсатком как търпят наглостта на кабелните оператори, които по един или друг начин крадат ТВ+ и Филм+. Искам да подчертая, че говоря за концертите /които са капка в морето/, а за кабелните оператори, които правят страхотни пари като продават нещо, за което не са платили и това е доста масово явление.
Особено впечатление ми направи наглата реклама на DCCorporation Пловдив по ПОТВ. В рекламата им се обяснява как за 17лв. месечно получаваш цифрова, аналогова, интернет и забележете БЕЗПЛАТНО HBO и CINEMAX, които познайте откъде се вземат, както и БЕЗПЛАТНО специален спортен пакет от канали за най-интересните първенства или нещо такова, което пак се сещате за кои канали става дума.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания