Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

F1 сезон 2012-2014 само по TV+

Започната от miros123, Януари 07, 2012, 10:46:58 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

miros123

През сезон 2012-2014 правата за излъчване на F1 за България взе TV+
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

Досев

Добра компенсания след издънката със Серия А. За да е пълна би било хубаво и да са купили правата  и за hd сигнал, ама не вярвам въобще във второто.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Iliyan N

alexteam

Цитат на: Досев;137010Добра компенсания след издънката със Серия А. За да е пълна би било хубаво и да са купили правата и за hd сигнал, ама не вярвам въобще във второто.

защо да не вярваш бе Досев, тренировките сега как ги излъчват???

slaitt

Цитат на: miros123;137007През сезон 2012-2014 правата за излъчване на F1 за България взе TV+

А тези които нямаме ТВ+ къде ще я гледаме у съседите ли?
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

bu12tras

Ако искаш у съседа ,ако искаш ставаш абонат на Булсат

slaitt

Такива спортове трябва да се излъчват по такава телевизия която всички я имат
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

севдалин

Цитат на: slaitt;137041Такива спортове трябва да се излъчват по такава телевизия която всички я имат
Че койти забранява да я имаш тая тв, или искате без пари да гледате
ОФСЕТ 80 МУЛТИФИЛД 23,5е 28.2е 39е  ОФСЕТ 60  75е   кабелна тв

slaitt

Цитат на: севдалин;137042Че койти забранява да я имаш тая тв, или искате без пари да гледате

булсата забранява и другите оператори да я имат
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

pmhawk

Има я и при други оператори напълно легално. Защо пък трябва да се излъчват по канали с по-голяма аудитория. Който плаща той излъчва Именно така става една теелвизия продаваема и с повече зрители. Никой не им е виновен на БТВ и Нова телевизия че орязаха абсолютно всичко стойсностно и сега само боклук предават. Скоро като останат без английското и шампинската лига ще имат само не знам и аз какви зрители ще им се намерят.

Браво на Булсатком и ТВ+, развиват се хората. Нещо лошо да има в това?

Хайде пак се появиха идиотите-дезинформатори :lol15:

skurat

Няма смисъл да плюем по Булсат.
И на мен ми е неприятно, НО пък, Булсат са единствените който харчат кинти са спортни предавания.
Можеше и Саталайт БГ, да купят формулата.
Калчото е свободно от месеци, ама никой не го взима. Явно не искат да харчат пари.

иван77

Цитат на: pmhawk;137045Има я и при други оператори напълно легално. Защо пък трябва да се излъчват по канали с по-голяма аудитория. Който плаща той излъчва Именно така става една теелвизия продаваема и с повече зрители. Никой не им е виновен на БТВ и Нова телевизия че орязаха абсолютно всичко стойсностно и сега само боклук предават. Скоро като останат без английското и шампинската лига ще имат само не знам и аз какви зрители ще им се намерят.

Браво на Булсатком и ТВ+, развиват се хората. Нещо лошо да има в това?

Хайде пак се появиха идиотите-дезинформатори :lol15:
Нищо лошо няма, но не е вярно:).

А който иска да гледа формула - гушва си една захарница и отива да спи... И после да няма мрън мрън... Щото се развива Булсалатата!

bu12tras

Отдавна захарницата не е на мода :worry:

DON Джолан

А я ни светни с какво сега е модерно да гледаш HD-каналите на Булсатком? :;810

иван77

Цитат на: hitman;137054Отдавна захарницата не е на мода :worry:

Тук не става въпрос за бутикови изпълнения, за които явно ми говориш ти ... ;)

ПП За HD на Булсата явно си намерил ултра бутиково изпълнение... Ще споделиш ли?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания