Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Ще има ли ейч ди приемници този месец?

Започната от Досев, Януари 06, 2012, 11:18:48 AM

« назад - напред »

Златанов

Аз не мога да разбера, защо Вито се прави на интересен, а не внесе яснота относно това, което предстои? Какви приемници ще има последно, кога ще са прехвърлянията. За какво е този представител на оператор, който казва всичко в момента, в който излезе и официално.

kokito

Цитат на: Златанов;142649Аз не мога да разбера, защо Вито се прави на интересен, а не внесе яснота относно това, което предстои? Какви приемници ще има последно, кога ще са прехвърлянията. За какво е този представител на оператор, който казва всичко в момента, в който излезе и официално.

Може пък да е спрял да чете и пише Вито в този форум?

Златанов

Влиза и чете, а за да пише, трябва да прояви желание...

ВалчоП

Цитат на: Златанов;142662Влиза и чете, а за да пише, трябва да прояви желание...
...или може би трябва да получи разрешение? Информационната политика на този оператор напомня много на тази на управляващите преди 1989 г. Да не споменавам и съвременни примери в далечния изток, на север от 38-ия паралел...:;803
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Досев

Има ли живеещи във Варна снабдили се февруари със ZHD приемник?[/b]
[SIGPIC][/SIGPIC]

ВалчоП

Досев, дано да не са те вкарали в някакъв черен списък, не бих се учудил, ако има и такова нещо - досиета на благонадеждни и неблагонадеждни членове, дефицитни стоки, достъпни само за правоимащите, всичко това от ония времена, когато тези неща бяха държавна политика... ;;601
Стискам ти палци :;810
п.с. Вземи си купи някакъв свестен приемник, боцни моторче на антената, прочети тук-там това-онова, заиграй се... ;) ще видиш, че няма да съжаляваш. ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Златанов

Вероятно и Досев е като мен. Краста ми е, но не разполагам с време, за да се заровя с приемници, чинии, канали и концерти. Затова предпочитам да си плащам, дори предплащам таксите за месеци напред и да си гледам, освен това като отида на вилата си взимам единия приемник с мен и си имам ТВ и там. Докато ако взема друг приемник за концерти, няма как да го метна в колата и да гледам там, защото нямам интернет в радиус от поне 5-6км.

Досев

Цитат на: ВалчоП;142681п.с. Вземи си купи някакъв свестен приемник, боцни моторче на антената, прочети тук-там това-онова, заиграй се... ;) ще видиш, че няма да съжаляваш. ;;650

Много пъти сме го коментирали че нямам финансовата възможност.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

Има ли  колеги снабдили се  със ZHD приемник от офис във Варна?[/b]
[SIGPIC][/SIGPIC]

klapa

Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

Златанов

Досев, радвай!
Днес е имало зареждане на централните офиси във всички градове и от утре ще има HD печка 200 по другите офиси. Ако искаш, намери телефон на офис до теб и се обади да си запазиш.

Vboxk

Цитат на: Златанов;144124Досев, радвай!
Днес е имало зареждане на централните офиси във всички градове и от утре ще има HD печка 200 по другите офиси. Ако искаш, намери телефон на офис до теб и се обади да си запазиш.
То хубаво че имало зареждане но 58 лева са много пари за смяна на втори приемник

черните ягуари

Цитат на: Vboxk;144127То хубаво че имало зареждане но 58 лева са много пари за смяна на втори приемник

Смяната е по тяхна вина и искат пари на всичко отгоре.:s104
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

sarivano2

Цитат на: Златанов;144124Досев, радвай!
Сигурна ли е информацията...

sarivano2

И сега последно как стои въпроса с ZHD200 за два или повече спътници.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания